Merhabalar bi adamla tanistim 36 yasinda evlenip bosanmis 4 oğlu var iki kez ikiz olmus 2 ve 3 yasindalar.
Bi kac kez gorustuk cok yakisikli karizmatik ve baya varlikli ve asiri kibar o benden hoslaniyor mu ya da niyeti ne bilmiyorum artik evlenmem ben zaten 4 cocugum var v. s dedi bir gun otururken.
Sonraki bulusmada da surekli eski karisindan bahsetti yok cok iyi araba kullanir yok su yemegi yapardik, yo komik yok bakimli , yok guzeldir soyle boyle eski esin hakkinda konusmak isteseydim onla bulusurdum dedim trip attim sinirlendim oda sen actin konuyu dedi bana o gun bugundur ne o yazdi ne ben.
Sizce bisey yazayim mi 10 gun oldu tam en azindan muallakta kalmasin sizce bi akil verin yazsin diyede icim gidiyor ama. 😒
Bi kac kez gorustuk cok yakisikli karizmatik ve baya varlikli ve asiri kibar o benden hoslaniyor mu ya da niyeti ne bilmiyorum artik evlenmem ben zaten 4 cocugum var v. s dedi bir gun otururken.
Sonraki bulusmada da surekli eski karisindan bahsetti yok cok iyi araba kullanir yok su yemegi yapardik, yo komik yok bakimli , yok guzeldir soyle boyle eski esin hakkinda konusmak isteseydim onla bulusurdum dedim trip attim sinirlendim oda sen actin konuyu dedi bana o gun bugundur ne o yazdi ne ben.
Sizce bisey yazayim mi 10 gun oldu tam en azindan muallakta kalmasin sizce bi akil verin yazsin diyede icim gidiyor ama. 😒
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bazı kadınlar aptallar listesindedir ya sende o listedesin
Ne alakasi var
O yazmadığı sürece sende yazma
boş ver girme aralarına barışırlar onlar geri
Hic sanmam
Sen bilin ama ginede bekar birini bul derim.
Yok ki.
Hm olur elbet ama
Hiç evlenmemissin dul ve 4 çocuk seni bitirirler Kızım.
Çocuk sıkıntı kendi ayarında birini bul
Olmaz, yol ver uğraşma hiç.
Sen hiç evlendin mi
Ben hic evlenmedim
O zaman uzak dur ilişkini hemen sonlandır çünkü böyle bir adamla yapamazsın eski eşiyle hiçbir zaman irtibatı kopmayacak çünkü dört tane evladı var yakışıklılık bir yere kadar zaten bir başarısız evlilik yaşamış psikolojik durumu nasıldır onu da bilemiyorum dikkatli ol başını yakma
Sen evlendin mi hiç?
Hayir hic evlenmedim
Ne işin var o zaman? İş ilerlerse evlenmeye niyeti de yok zaten. Boşuna ilerletme. Dışarda saydıgın özelliklerde binlerce bekar insan var.
Ama iste kalp secemiyor ki insan.
Ya hoşlandım siyorsun aşık mısın? Bence sana uzak durman gerketigi için cazip geliyor. Hem o yazmıyorsa pek de önemli sayılmazsin onun için.
Yazma ya salla
Pp güzelmis
çokmu seviyorsun sevdin peki
Olmaz ondan.
Olur seviyorsan
Yaş farkınız ne
Ben 28 yasindayim
Kendine güvenen ve boşanmış bir erkeğin size ilgisi varsa , eski karsısını anlatması bence yanlış, mallık. Gerekmedikçe lafını bile etmemeli. Tahmin ediyorum kendini hep iyi şeyler yaşadığını lanse etmeye çalışıyor
Unutamamış karısını
İns sakadir
Neden ki ne alakasi var
Olmaz bekar ölsün