Eski eskide kalmıştır ama hepsi de bende değerlidir. Sonuç olarak bir yaşanmışlık ve o'na duyduğum saygı mevcuttur. Elimden bir şey geliyorsa yardımcı olurum. Lakin bu duygusal bir bağ kurmak için ise asla buna müsaade etmem.
Çok eskiden öyle bir durum olmuştu 😂😂😂😂 numarasını silmiştim gece yarısı telefon titreyince telaşlandım numarayı tanımadım ex olduğunu öğrenince kapattım direk sonra telefonu da kapattım 😂 malum eskiden engelleme olayı yoktu 🤷🏻♀️ Sonra aramadı bi daha bende numaramı değiştirdim zaten 👍🏼
Öyle birşey dediği takdirde yüzüne kapatırdım kesin. Sarhoş insanın konuşması zaten belli olur uğraşmaktansa telefonu kaparsın olur biter görmezden gelmek en iyisi. Ayıldıktan sonra nasıl olsa pişman olacak.😅
Ben giderdim. Sonuçta onun bütün hayatı boyunca benden başka yardım edeni olmayacak. Bazen ben de onun yardımına ihtiyaç duyarım. O da benim yanıma gelir. Sağlıklı bir ilişki iyilikle ve anlayışla olur her zaman.
Yapma yanarsın 🤔 senin için ileride hoş sonuçlar doğurmayacak. sen her çagırdığında koşa koşa gideceksin ve zaafın olduğunu anladığında oyuncak edecek, kullanılacaksın. dert babasıyım kahır çekmeye razıyım diyorsan bu da senin bileceğin iş.
Sevgilim hiç olmadı ama o arasa beni reddetecegini bilsem giderim. Arasa, seni seviyorum dese. Yine giderim. Bal gibi yalan olduğunu bilsem de. Yine ona inanırım.
Genelde arayıp allah senin belani verisn diyip kapatıyor 😂😂😂beni bu hale sen düşürdün diyor çatışmada gitmem zaten bi defa benden gidene şans vermem pişmanlarıyla kalsin
Zaten ayık kafayla çağırması mantıksız olurdu. Sarhoş olsa ancak çağırır, o zaman da ben gitmem. İhtiyaç duyduğunda yanında olabilecek başka birileri de illa ki vardır. Benim orada olmam şart değil.
Giderim, yardıma ihtiyacı olan birine sırt çevirmek bize yakışmaz. Kim olursa olsun farketmez belki gerçekten dara düşmüştür darda kalana imdat etmeyen imdat dilediğinde kimseyi bulamaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Arayamaz numaram yok artııı benden önce arayacağını aramıştır o yedekçi pezoo.
Bana ne yaptığına bağlı eğer düzgün bir ilişkiydi ortam aile vs müsaade etmedi giderdim yok beni aldattı bilmem ne yaptı küçük düşürdü aşağıladı gitmem peşinden koşmam nabza göre şerbet