Ay otururken aklıma bir anım geldi, rahmetli ex aşkımın kulakları çınlasın. Daha yeni ayrılmışız o dönemler bende kafam acayip güzel ona mesaj atmışım. Mesaj şu: Eden bulur. Nasıl olsa ikimizde birbirimizi engellemişiz ya, mesaj gitmez sanıyorum tabi. Aradan 2-3 gün geçti. Gecenin bilmem kaçı ısrarla arıyor, mesaj atıyor. Diyor ki fotoğraf atmışsın, bende dedim ki ne fotoğrafı haberim yok, bilmiyorum ki fotoğraf açılmıyor eden bulur diye bir şey yazıyor sadece dedi. Ayol meğerse benim beddua mesajı MMS olarak gitmiş rahmetliye. Rahmetli de sevinmiş tabi, fotoğraf attım diye. 🙈😜#beyazorkidem😘
Aramadım da uzun bir mesaj yazdım. Gerçi yazmamın sebebi alkolden ziyade o gece benim için çok değerli olan bir insanın vefat ettiğini öğrenmemdi; bir kişiyle daha son bir kez konuşmadan vedalaşma ihtimali ağır geldi. Nihayetinde yeniden bir araya geldik, hatta evliliğin eşiğinden döndük. Sonuç olarak 4 kadeh martini sayesinde medeni durumumu "Verilmiş sadakam varmış" olarak güncellemiş oldum :D
Bu riski yalnız almamalıydın. Güvenilir bir kız arkadaşın sana ve mesajına mukayyet olmalıydı. İnsan ayrılık acısı yaşarken zaten içmeden sarhoş olur. Ayıkken de mesaj gönderebilir, o derece.😂 Bir dahakine tedbirli ol güzelim, yalnız içme.🌻💛🙂
Aramıştım bikac kere sonra beni savcilikla tehdit etmişti, oysaki güzel şeyler söylemiştim. Sonra bende sinir oldum ayık kafayla arayıp küfürler edip vereceksen şimdi ver savcılığa deyip kapamıştım telefonu.
İçki kullanmadığım için atmadım, atmam da. Bittiği an kendimce ona da bana da bir süre veririm duygulardan emin olmak için, sonra emin olursam engellemişimdir zaten
Sarhoşken değil, sinirliyken yediğim bir haltı keşke sarhoşken yapmış olsaydım da bahanem sağlam olsaydı dediğim bir anım var.
Medeni bir şekilde kavga edip telefonları kapattık. Ben tabi sinirden köpürüp telefonu fırlattım kanepeye, arkasından da "döt herif, bok vardı gidecek. Gidip ayağımı ağzına sokacam ya" diye bağırıyorum falan, telefonum o arada çaldı ve arayan o, bana diyor " ayağının ağzıma girebileceğini sanmıyorum" :///
Telefonu kapattığınızdan emin olmadan atmayın sağa sola ://
Bence insanlar sarhoş değil şaftı kayık iken asıl kendisi olabiliyor... ve bu yüzden eski sevgilisini arayan da olur özleyen de olur her şey olur kısaca 😂🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eski sevgilimi arayacağım diye başka kızı bile aradım.😅😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Davranışlarım kontrolden çıkmaz. Öyle bir şey yapmadım, yapmam.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sarhoşken eski sevgilime 2 ansiklopedi küfür ettim...