Bana iftira atıp bacım diyen apartman sahibinden babam gidip özür dilemişti benm adıma. Koskoca adam üstüme yürüdü yakama yapıştı. Üniversitedeyken olmuştu babamın özür dilemesini unutamıyorum benm bir suçum yoktu. Evden bile çıkmıyordm adam bana neler dedi. Sonrada canım babam özür diledi o şerefsizden. Nasıl gururum kırıldı, incindm. Atlatamam bunu
Var. O yarayıda ben açtım.. Normalde kimseye ikinci bir şans vermem cidden direkt silerim o kişiyi. Kafamda büyüttüğüm başka yere koyduğum bana kazık atan birine ikinci bir şans verdim. Asla gönlümü almadı özür dilemedi güvrn vermek için bile uğraşmadı sadece öylece güvenmemi bekledi. Bu şekilde bir konuş bir ayrıl olarak 2 yıldevam etti.2yıl bekledim güven versin sevgilim olsun diye fakat en son öğrendim ki aynı kazığı bana tekrar atmış. Bana güven vermek için uğraşmayan insan başkaları güvensin sevsin diye baya çabalamış. Bana dikenli yollar sunan adam başkasına gayette çiçek açıp o kişi ilede kısa sürere sevgili olabiliyormuş. Bunu mğrendiğimde de kalbim çok kırılmıştı. Öğrendiğimden beri mutsuzum ne zaman hatırlasam gözlerim istemsiz ağlıyor..
Aslında yara demeyeyim ama ailemden birisi vefat etti ve bu durumu kabullenemedim hala çünkü yeni sayılır. Belki zamanla alışırım, bilemiyorum. Bunun dışında herhangi bir kapanmayacak düzeyde yaram yok ama.
ömrüm sonu gelmiş gibi hissederken onu sevmisti kalbim. ama o ise hiç umursadi ve yüz bile vermedi. belki yıllar geçti üstünden ama, ona söyleyemediğim ne varsa hepsi içimde kaldı. ve bu bir ömür bende kalacak. burda sevebilme ihtimalini bile düşünemiyorum... yıllar geçmesine rağmen.
Merhaba aşk bazen düşmek demektir hernekadar kalbin acısada yeniden yeniden sevip bağlanmak demektir neladar acı çeksende sevmekten vazgeçememktiraşk. Biraz zmaan alır yaraların kapanması ama zamanla oda geçer tabiki benim şuanlık yaram yok kapanmasını beklediğim bi yaram kalbim yorgun.
Dertler derya deniz olmuş ama merhametim yüzünden hiçbir yaramın açık kalmasına izin vermiyorum. Derdi veren Allah dermanını da verir diyip tevekkül ediyorum, herkesi de Allah'a havale ettim.
Yara degilde, onun ismini taşıyan birini ya da ismi yazılı olduğu bir yazı gördügümde bile beni o güzel günlere götürüyor 😔 onun da elinde olmayan bir sey aldı götürdü uzak diyarlara 😔
Ben ne günler gördüm, kardeşimi kaybettim, ailemden yıllarca uzak kaldım, kazıklandım, dayak yedim, aldatıldım neler neler ama şimdi çok şükür dimdik ayaktayım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Babamı kaybettim küçükken bana telefonda gelicem diye söz vermişti :'( ama ben tabutla beklemiyordum
Cok derin bir yaram var kimse dinlemedi bu zamana kadar başıma gelen şey vahsetmiş gibi aman aman sus dendi konusu kapatıldı, burada da anlatılmaz daha doğrusu hiçbir şekilde anlatılamayacak kadar büyük bir acı hepinize gönül ferahlığı dilerim.