Satır satır yazdım seni sayfalarıma yetmiyorsun. Ben seni, sen başka gemiyi bekliyorsun.

Satır satır yazdım seni sayfalarıma yetmiyorsun. Ben seni, sen başka gemiyi bekliyorsun.

Aşk acısı ne yaparsam yapayım kapanmasın annesizlik ne yaparsam yapayım yerini dolduramam annemi 14 yaşında kaybettim babam için güçlü durmaya çalıştım 14 yaşında yemek yapmaya başladım babamın hastalığı ile tek başıma ben savaştım ona Kendi böbreğimi verdim Kendi kardeşleri arayıp sormazken bir ay boyunca bacağı kırıldığında ona ben baktım babam için çok şey yaptım ama kapanmayan bir yaram var mı evet var iki tane aşk acısı annesizlik yarası artık güçlüyüm gibi davranmaktan yoruldum artık her şeye karşı kuyruğumu dik tutmaktan yoruldum kan kusup kızılcık şerbeti yedim demekten yoruldum hayatımda sadece bir kişiyi almak istedim sadece tek bir kişi ama onun da sevgilisi vardı geç davrandım şimdi sevgilisi yok ama beni fark etmiyor sorun da bu ya neyse her yerde olursa olsun mutlu olsun onun mutlu görmek de benim için yeterli
Hayatta herkesin kapanmaya yaralar vardır Bu yaralar sadece aşk için olması gerekmiyor, arkadaşlık aile içinde yaşanan tramvalar olur olmadık hisler yani insanın Her insanın bir yarası vardır ama bu yaralar veya yaşadığımız olumsuzluklar bizi hayata bağlar. Hayatta verdiğimiz kararları ona göre vermeyi tercih ederiz ve aynı zamanda hayatta kararlar verirken önümüze çıkan engelleri ya da olumsuzlukları nasıl aşacağımızı bizlere öğretir.
Evet var hatta ömrüm boyunca duyacağım pişmanlıklarım var düşününce neden yaptım diye kafayı yedirtecek şeyler ve ben bu pişmanlıklarla bir ömür boyu yaşayacağım ve hayatımda silinmez bir kara leke olarak kalacaklar. Şahsen bir dilek hakkım olsa o zamana gidip o hataları yapmamayı dilerdim.
Evet var yara değil aslında sevgisiz geçirdiğim günler var. her gece aklıma gelir. insan bir yerden sonra eskisi kadar üzülmese de sevilmemiş olmak ya da hayatta güvendiğim aşık olduğum bir kadın var diyememek bazen ağır geliyor.
Cevap
28Cevap
Yara mara yok. 3 günlük dünya tek sahipliğimiz bilmem kaç gram et ve içine sığınan kemik. Onu da toprak alır elde var ölüm, hüzünlü son bölüm.
Yok çok şükür hallettim ben o meseleyi
Yok bi kere yumurta toplarken bacağıma ağaç çubuğu girmişdi izi ve acısı hayla var 😂🤣 aşk bende yara açamaz
Kapattığım yaralarım var herbirini biliyorum ve herbiri tarihe geçen önemli bir iz olarak benimle gelecekler. O yaraları açanları unutmam ben yaralarımın intikamını almak için sadece doğru günü ve doğru vakti bekliyorum..
Yara falan bahaneee Johnny Depp şahane ulan şu adama bak beee nerede gorsem içim gidiyor. Allah'ım ne güzel de yaratıyor kurban olduğum.
Evet, var. Açıklama benim için şöyle : ''Satır satır yazdım seni sayfalarıma yetmiyorsun. Ben seni, sen beni bekliyorsun.'' :D
Ben olaya kendi penceremden baktım 😀
O yüzden 'benim için' dedim ya narcos
Kafanı karışık 😒😀
Var bir tane yaram.
Aklıma geldikçe kafayı yiyorum
Hepimizin illa ki kapanmadigi veya guclukle kapandigi yaralar vardir.
Hayır yok ta bir tane şarkıcı var bu adama benziyor 😂😂😂😂
Herkesin vardır. Yok diyen yalan söyler ama bu kimseyi ilgilendirmez. Kimse kimsenin acısını anlayamaz. Anlamak istemez. Sadece iyi gününde yanında olmak isterler.
Yara açtıran taraf oluyorum daha çok ya manyağa bağlatıyorum sapığım oluyor evimin yollarını öptürüyorum 😂😂
İllegal illegal yaşıyoruz ilişkiyi
Kolumdaki yara var evet
Gerisi kapattık dikiş attık.
Bundan sora yara almadan yara açma dönemi loding.
Ama hak edene :))
Hayır yok. Yara açılıyor, tuz basıyorum. Yakıyor, daha çok yanıyor. Yandıkça kabuk bağlıyor o yara, sonunda geçiyor.
Yoo her yara zamanla kabuk bağlar sonra da düşer o kabuk.
Yani kapanır her yara zamanla.
Her kesin usul usul kanayan yarası vardır... hayat bu elbet bir yerde darbe indiriyo sadece darbe her kese farklı oluyo
Zamanla üstünü örtüyoruz zaten kapanmasa dahi orada bir yara olduğunu unutuyoruz.
Hayır yok, her yara kapanıyor
Sanırım var hala kanayan yoksa bu halimi ifade etmemin mümkünatı yok
Evet bir adet mevcut sanırım benimle ahirete kadar gidecek.
Var tabiiki ama melankoli takılmıyorum olması gerekiyormuş diye bakıyorum
Hayatın sadece aşktan ibaret olmadığını anlayınca olmuyor kapanmıyor yaran hepsi kapanıyor
Yaraya bakmamak, unutmak gerekir. Varlığını ne kadar hatırlarsan o kadar acı çekersin.
Yok be, bitmeyen kapanmayan yara yoktur.
Var olmaz olur mu süregelen bir ihanet hayatın ihaneti ve kendi yalnızlığım
Var maalesef... Asla kapanıcağına inanmıyorum, istemiyorum da
Tutunacagim dalımı kırdılar.. sırtımdaki bıçak izlerinin sayısı yok
Her gelen Ufak da olsa bir yara açtı yara bıraktı.
Ve kimse arkasına bile bakmadan gitti bilmiyor ki o yara kanamaya devam ediyor.
Ve umutlar tükeniyor.
Var. İyeşirim. Zamanla ama bende açılan yara açan kişiye aynısı dileyğile
Yaram olmadı ki kapatayım
Herkesin vardır
Kimileri ailevi kimileri arkadaşlık kimileri aşk kimileri psikolojik kimileri hastalık kısacası büyüğüyle küçüğüyle herkesin kapanmamış yarası vardır
Kapanmak dışında her gün daha çok kanatiyorum duygusal müzik aciyorum kendimi daha da üzüyorum kendime bile söyleyemedigim günahlarım pişmanlıklarım var..
Var. Bu yüzden insanlara açılamıyorum. Normal insanlar gibi arkadaş edinemiyorum kız arkadaş edinip anılar biriktiremiyorum. Hayatın zevklerinden mahrum kaldım
Yine flört perileri gelmiş reise
arabesque olamayacağım bak simdi sjsj
oo ex enişte aşk acısı mı çekiyorsun yoksa
Var ama atlattım önemli ölçüde, ama tabikide ölene kadar tamamen unutmak ya da öyle boşvermek gibi bir şey asla olmayacak
Zamanla her yara kapanır kimse vazgeçilmez olamaz.
Tüm yaralarımı kapatmasını istediğim biriydi, hepsinden büyük yara oldu
Var kız arkadaşımın olmamasi birlikte rams parka gidememiz
@Cokmutsuzyalniz bende yanlız
Herkesin olmuştur öyle bir dönemi
Çekmiştir bir aşk acısı veya yarası
Olmazmi hem pismanlıgım hem yaralarım hem atlatamadigim travmalarim hepsi var
Evet var kapatacak mısın?
Hayır ben de seni bekliyorum
Senin beklediğin kişi değilim ama biriyim işte
Uyyyyyyyy
Evet ama kapanmasa bile onunla yaşamayı öğrendim. Artık eskisi gibi canımı yakmıyor hatta çoğu zaman fark etmiyorum bile varlığını
hayır içimde tutmadığım çok şey var
var hiçbir zamanda kapanmicak
Hiç yok, gelmiş ve geçmiştir
Kapanmıyor aksine yenisi açılıyor
yok ya her sey geride kaldi
Var sanıyordum ama zamanla hepsi geçiyor
Asla kapanmayacak hem de..
Hepsi kapandı
Yok, kapandıkça yenisini açtım itinayla.. 😏
Evet, bazı konularda var.
Var. Ölene kadar kapanmayacak sadece alıştım.
Yok çok şükür.
Benimle ilgili var bi başkasının açtığı olarak yok
Dokunmadığın sürece yanmıyor.
Var tabiki tedavi ediyoruz sürekli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?