Yani bayılıyorum ya bu kızlara açık kızdan beş kat daha çekici geliyor bana hep kapalı kızlarla cikiyorum kapalı kızları hayal ediyorum onları çok seviyorum var mı benim gibi olan
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kapalı kızlara karşı aşırı ilgim var benim gibi olan var mı?
Hassijtir ordan olmuyormuş ayrıca olmuyorsa da sen istisnasin kapalilarin yüzde 99 unun oluyor her türlü. Yani benim yaptığımda sapıkça bir şey Yok sen kezbanin tekisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben de kapalıyım ve abdestli namazlı eş istiyorum. Acaba onlar da snei seviyor mu.
sen sevmesen de olur, seven vardır elbet oluyor
Ok
Örtünsek fantazi malzemesi örtünmesek yollu.
Rahat bırakın artık kızları!
Şu rahat bırakın artık kızları lafı çok itici olmaya başladı yani napalim kendi kendimizi mi mikelim napalim arkadaş
Sen pisliksin. Onlar sen fantazi kur diye örtünmüyor git evlen karını mik mk salağı
Ya gerizekaliii sevgilin olmuyor mu senin flörtlerin olmuyor mu gelip burada konuşuyorsun
Olmuyor mk sapığı olmuyor sizin yüzünüzden insan olanları da sapık görüyoruz olmuyor
Hassijtir ordan olmuyormuş ayrıca olmuyorsa da sen istisnasin kapalilarin yüzde 99 unun oluyor her türlü. Yani benim yaptığımda sapıkça bir şey Yok sen kezbanin tekisin
Gidip sapıkların fantazi malzemesi olacağıma kezban olurum daha iyi. Sen sapıksın.
Bence sen çirkin bir kızsın ondan böylesin
😄😄
Aynen aynen ben çirkinim buda sapık olmaktan iyidir.
Sen önce yazmayı öğren
Sende insan olmayı.
YA SALAK MISIN
Yok sen katırsın.
kapalılara ilgim var dedim diye sapık olduk iyi mi yahu senin gibi çirkine ilgim yok sen niye üstüne alınıyorsun onu anlamadım
ananı kapat madem onunla ilgilen baban pek becerememiş ki ortaya sen çıkmışsın :d
hayvani fantezilerini yavaş yavaş döküyorsun bebeğim :9
Beyin önemli. Olmayınca herşeyi götünden anlıyor senin gibi sapıklar :d
bıktım yeter, hadi yallah
Hahaha 😂
bbeeğim yeter valla
Bir kadina odakli ol.
Niye ki
Günah
Sevgilin olmuyor mu flortun olmuyor mu senin
Olmuyor
Oluyor oluyor. Bin tane kızla konuştum nedense hepsi bana ilkiymis muamelesi çekti 😄😄
Yok canım illa isteyenim var. Mesela Selçuk'um var. Dişlerini fırcalamıyor ama olsun
Selcukun sevgilin olmuyor mu
Yok talibim