Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ben 20 karşı komşum 33 yaşında bekar (evlenip boşanmış-şuanda hayatında biri yok iyi stalkladım) o tek yaşıyor.. tanışmışlığım yok instasını buldum oradan mı yazsam bir türlü denk gelemiyoruz zaten karşı binada oturuyo geceleri benim odama bakıp sigara içiyo aynı apartmanda değiliz.. Bu yaşlarda hanımlar genç biriyle ilişki yaşamak ister mi aceba ne düşünürler yaşımdan büyük duruyorum 185 boy kaslı vücuda sahibim. bu kadını görünce hormonlar ele geçiriyo beni ne yapıcam taktik verin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abazahödük. kadınlara özellikle boşanmış kafıblara sadece cinsellik için yaklaşmaya çalışmabız mide bulabdırcı pislik karakter sıfır sende midemi bulandırdın.
Hemde çok ister
Odana bakarken el salla ama abartma
ya da instadan mesaj yaz
hemde çok ister derken :) dalga mı geçerek söylüyosun ciddi msin hatun fena ama :)
Yok ye dalgası madem yalnız tanış arkadaş al
Bu şansı değerlerdir
Sonucu banada bildir
denk gelsek bi muhabbet kursak yüz yüze gelemeidkki tek yaşasaydım eve davet ederdim :)
Eve giriş cıkış saatleri belli degilmi
En son care insta mesaj yaz cekinmene gerek yok kadınlar ilk fırsatı erkekten bekler
reis mesaj atsana bana ordan knşlm
Bekle burda herkes görüyo
Özel mesaj icin gizli olmaman gerek
yaz ona bir şey için yayına git içeriye filan gir kendini göster ona sonucu yaz bakalim delik açık olan ister sürekli yanar unutma
kanka sıkıntı şurda karşı binada ve akraba apartmanında yani teyzeleri oturuyo üst katında falan
Çok kötüsün sizin gibiler niye var bu dünyada
Iğrençsinnnn
Yaz bence kanka
ne yazcam nasıl bi tepki verir tek yaşasaydım eve davet ederdim sgadhgdska
Onun evine git o zaman
Mide bulandırıcısın
leş bi düşünce yapısı
Abazasın