Bu yaşta sevilmeyeceğimi biliyorum (24.) Utangaç erkekleri kimse görmez. 30-35 yaşında her şeyi yaşamış evlenmek icin paralı birini arayan kızlar bulur beni. İyiyiz eve de bakarız, onların da işine gelir zaten gençlikte yeteri kadar sevilmiş, sevmiştir. Evde kalmamak için de benim gibi evlenilecek mal da bulursa oh ne iyi. Eskimiz yok, bizi sevebilecek kız da olmadığı icin başı da ağrımaz. Daha ne olsun.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Valla bende efendi eli yüzü düzgün birini sevdim zırt çıktı o yüzden hayata karşı neşeli sürekli Gülen birini seçseydim keşke
Efendi adam gülmez, neşesiz biri demek mi?
Utangaç değilim, çirkinimdir belki bilmiyorum ama sevgili işlerine hiç gitmedim bence bu işler askerden sonra olmalı
Askerden sonra 27-28 oluyorum sonra iş güç derken 30-35. Dediğim yoldasın sen de
Efendi erkeğin sevgilisi kendisi gibi efendi bir kıza denk geldiğinde olur.
Kac yasinda ama
O birazda kaderin cilvesi
Kaderin cilvesi falan degil benim gibi olup da sevilen insan bir bilemedin iki. Ancak paramız olur kız da digerlerinden sıkılırsa ancak öyle
bu özgüveni olmayan tiplemelerin efendi erkek sevmiyolar da kızlar p*ç erkeklere gidiyolar diye ağlamalarından gına geldi artık. kızlar özgüveni yüksek insan ister bunun da efendi olup olmamakla alakası yok
Diş hekimligi okuyorum, şu an okuldayım biz de eğitim devam ediyor. Sınıfta ders anlatıyorum yeri geliyor konferans, seminer konuları anlatılıyor. Spor salonları açıkken hep gidiyordum. Boş ve gereksiz birisi değilim. Benim derdim sevilmemiş olmak.
diş hekimliği okuman ders anlatıyo olman özgüven sahibi oldugun anlamına gelmez. ben de tıpçıyım. sınıfta o kadar sünepeler var ki görmeye bile tahammülüm yok. o zaman daha karşına biri çıkmadığından sevilmemişsindir efendi oldugundan değil
Kaç kere sunu yaptın sınıfa hem de vaka sunumu anlat hele. Kac kere okuduğun yerde cefe ve restorantlarda bağıra bağıra hasta aradın
sınıfta yaptığım sunumdan sonra koca profesörlerin ara verdirip yanıma gelip harikasın siyasete atılmalısın senden iyi avukat olurmuş diye tonla övmüşlüğü var. bağıra bağıra hasta aramayı sadece sen yapmıyorsun tüm katı dolaşıp hasta arayanlar da oluyor burada
Ee o zaman ne özgüvensizliginden bahsediyorsun.
bu senin dediğin sunuları özgüveni olmayanlar da yapıyor yalnız öğrenci olan herkes yapar. kaldı ki sahnedeki özgüven başkadır sosyal özgüven başkadır
Okuldaki her party ve organizasyonda varım, törenlerde de varım, daha ne yapayim
Bu arada sen de özgüvensizsin o zaman bu dediklerini herkes yapıyorsa
ben sosyal ilişkilerdeki özgüveni sahneye çıkıp vaka sunmaya bağlamıyorum yalnız
Bi topluluk karsinda konusmaktan bahsetmistim
Dogru insanın ne zaman karsina cikacwgina bagli benim sevgilimin yaşı 21 ve ben varım yaninda
21 ne ki ben 35e kadar olmayacak
Nerden biliyorsun gelecegi mi görüyorsun? Bu isler birazda sans
Şansı insan kendisi oluşturur diye düşünenlerdenim. Ama ben 200 kızla aynı bölümde okumama rağmen bir tanesiyle bile sevgili olamadım, okulum bitecek. Sonrası iş hayatı zaten kimse kalmayacak. Hafta sonu bir günlük tatille de ne sosyallesebilirsin ne de kendine vakit ayırabilirsin ki sevgilin olsun
Hic konustunmu tanistinmi onlarla. Belki is hayatindan bulursun belli olmaz neyin ne zaman olacağı
Coguyla konusuyorum ama kankayız hep
Ben de boyleyim ama evlenmicem kimseyle
Sen de haklısın
Sadece çok çekingen olmayın gerisi gelir
Degilim ama gelmiyor
Az sabredin şu korona bitsin spsyalleşirsiniz
Okuldayim şu an diş hekimlikleri kapatılmadı ki, sosyal de birisiyim. Sevilmiyorum onu diyorum ben
O kişiyi bulamamışsındır dğşündüğün biri var mı şu an
Reddedilmeden önce vardi
Belki de reddeden insanların körlüğüdür ben de yaşadım aynı durumu
Bilmiyorum artık, kızların benim gibi birini olduğum gibi seveceğine inanmıyorum
Neden sevmezler ki
Dedim ya soruda
😂. Nedir sana bjnu düşündüren
Kızlar
Efendi seviyoruz zaten
Hahahdhd
Guzel espri 😂😂
@KirmiziOda22 gayet ciddiyim
Valla o yuzden hic efendilerin sevgilisi olmuyor zaten ben dahil 😀
@KirmiziOda22 bilmiyorum
Efendi erkek ADAMDIR şerefsiz erkek TOPTUR