Eşimin kuzeni bana mı yürüyor?

Karaladığım kısımlar da eşimin adı yazıyordu
Karaladığım kısımlar da eşimin adı yazıyordu
Adam evli, çocuğu var hatta çocuğu şu an hastane de ameliyat oldu.
ailecek görüştüğümüz ve samimi olduğumuz kişiler, arkadaşız. Evlerimiz yakın birbirine. Adam evde yalnız diye sahura çağırdım, iftara da 1 kez gelmişti eşi 10 gündür hastane de. Bazen kendi kendime kızım kuruntu yapma diyorum ama bazen de adamın niyetinin kötü olduğunu düşünüyorum. Mesela ben eşim , kuzeni ve onun da eşi olarak 4 lü vatsap grubumuz var , ve grupta sıkça mesajlaşıyoruz toplu olarak ama bana bişe diyeceği zaman özelden yazıyor. Ben mi kötü niyetliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim evdeyken çağırdım bu bir, ikincisi eşime sabah söyledim sahura çağırdım mesaj attım diye hatta eşim neden gelmedi dedi.
Üçüncüsü, eşlerle dörtlü olarak arkadaş ve samimi olduğumuz için eşim art niyet düşünmez bende zaten art niyetle çağırmadım. Yani eşim uyuyordu ben yazdım, bunun neresi kötü niyet? ya da neden ben yürümüş olayım? İnsanlık yapmak suç oldu sanırım bu devirde...
Benim ona karşı hiç bir hissim düşüncem yok asla olamaz da, eşimi çok seviyorum çünkü.
Güncellemeler
+1 yıl
Akşam üstü adam eşimle birlikte kapının önündeydi, toplu olarak selam verdim, almadı. Bana soğuk davrandı pek konuşmadı. Bende hiç umursamadım. Bana yaptığı tavır da, cevap yazmadım diye olduğunu düşünüyorum. Görselde paylaştığım fotoğraf olan tüm mesajlaşma, adama cevap yazmadım. O yüzden trip attı bana ama umrumda bile değil. O macera arıyor çok belli ama o kişi ben değilim.
Eşimin kuzeni bana mı yürüyor?