Ben sevdiğim adamdan hiçbir şey saklamam. Benimle tanışmak isteyen biri olur anlatırım. Annemle onun hakkında konuştuğumuzda anlatırım bir şey saklamam. Sizce böyle her şeyi anlatmak doğru mu? Yanlışsa eğer neyi anlatıp neyi anlatmamalıyım. İlerde ne gibi sıkıntılar olabilir?
Aramızda gizli saklı olmaz her şeyi anlatırım
Erkeğe her şey anlatılmaz ilerde sıkıntı olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ailem ile kendi aramda olan şeyleri anlatmam, onun dışında genel olarak merak ettiklerini cevaplayabilirim.
Ne gibi şeyleri mesela biraz daha açık anlatabilir misin
Yani ne bileyim mesela kardeşimin bir sırrı vardır ben de anlatmam, ya da ailemle ettiğim kavgaları, tartışmaları anlatmam yani kavga ettiğimi söylerim ama ince ayrintisi ile değil. Ya da aile arasında kalmasi gereken şeyler varsa onları da anlatmam, bilmesine gerek yok.
Haklısın ben de çok ayrıntı anlatmam tabi. Kardeşim ergenlik döneminde onunla sıkıntı yaşadığımı anlattım ama düzelir ilerde falan dedim mesela onun dışında soru açıklamasında anlattığım şeyler yanlış mı sence annemle onun hakkında konuştuklarımızı anlatmam falan evlilik düşünüyoruz birkaç yıl sonra için
Anlatabilirsin ama her şeyi ayrıntısı ile anlatma. Mesela sürekli ne yediğini, ne ictigini ne konuştuğunu anlatan insanlar bir süre sonra sıkıcı gelebilir. Yani sen anlatma eğer o sorarsa üstü kapalı söylersin. Mesela anneme seninle ilgili düşüncelerimi anlattim o da güzel şeyler söyledi gibi. Ayrinti sorarsa birkac cümle söyler geçersin.
Benim bir arkadaşım sevgilisine her seyi anlattığı için çok kavga ettiler cunku çok kıskanç biriydi
Anladım çok teşekkür ederim yorum için
Rica ederim ama güveniyorsan kendini çok ta kasma. Anlatabilirsin istediklerini, sadece özelini anlatmazsin
Evet güveniyorum tabi ki ama yine de insanlara belli etmez biraz daha dikkatli olacağım ben
bence herşey anlatılmaz sıkıntı çıkıyor iki taraf içinde öyle ama
Ne anlatılır ne anlatılmaz örnek verebilir misin acaba
eski konular eski sevgilinle ilgili neler yapıldı konuları
Bu konu dışında dikkat etmem gereken başka bir şey var mı
yok bence sadece eski sevgililerinle neler yaptığını anlatma
Tamam teşekkür ederim yorum için
rica ederim
Bazı konular kişileri ilgilendirir herkesin bir özeli vardır.
Nasıl konuları anlatmamalıyım örnek verebilir misin
Ona sadece kendini anlat her konudan bahsetmek zorunda değilsiniz.
Peki anneme onu anlattığımı söyledim ne konuştuğumuz sordu anlattım bir de benimle tanışmak isteyen başka biri vardı bunları anlattım yanlış mı yaptım acaba
Ben eğer sorarsa bütün yediğim haltları anlatırım. Kabul ederse eder etmezse gider.
Yanlış bir şey yaptığımdan değil. Mesela annemle onun hakkında ne konuştuğumuzu ya da başka bir erkeğin benimle tanışmak istemesi gibi olayları anlattım sıkıntı olur mu bu
Tabiki Gizli Saklı Olamaması En Mantıklısı
Tabi ki gizli saklı bir şey yapmam ama ben söylemesem de haberi olmayacak şeyleri de anlatıyorum. Başka biri mesaj atıyor hemen haberi olsun diye böyle oldu diyorum saklamıyorum. Annemle onun hakkında konuştuğumuz söylediğimde ne sordu ne söyledi diyor anlatıyorum yanlış mı yapıyorum acaba
Yani Bazı Şeyleri De Söylemiyebilirsin😅🤏
Neleri söylememeliyim mesela. Biz ciddi düşünüyoruz ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. İlerde sıkıntı olmaması için nelere dikkat etmeliyim sence
Evet
Ben de anlatıyorum ama erkeğe her şey anlatılmaz yarın bir gün kalkar yüzüne vurur diyorlar. Ne yapmam gerektiğini bilemedim
Vurursa vurur kabul etmiyosa yallah gecmisimi mi degiscem
Yok geçmişle alakalı değil. Zaten geçmişimde kötü bir durum yok. Soru açıklamasında yazdıklarım için yanlış mı yapıyorum diye merak ettim. Annemle onun hakkında konuştuklarımız falan
Yanlissa da dogruysa da anlatirim sen bilirsin
Anladım teşekkür ederim yorum için
Evet anlatırim 🙂
anlatmam
Neleri anlatmazsın peki örnek verebilir misin. Ben neleri anlatmamalıyım