Sevgiyi hissetmeye mi daha çok ihtiyacınız var, yoksa size ilgi gösterilmesine mi? 🥜

Sevgi varsa zaten ilgi de vardır.
Sadece sevmek harekete geçirir donmakta olan bir kalbi... Ve hızla çarpan bir kalptir her seferinde dünya üzerindeki onca güzel şeyin sebebi. Yani... sızlayan yerinden başlamalı bir insanı sevmeye. Sevgi kadar da sevilmektir bir acının yara bandı...
İkisine de yaşamak isterim ama ihtiyaç deyince sanki olmazsa olmaz gibi hissettiriyor bu söz bana. Sanki bu ikisi olmadan karnım doymuyor ve başımı sokacak bir yuvam yokmuş ve bu ikisi sayesinde bunların, yaşamın her alanında her şeyin dört dörtlük olacağı hissi gibi..
Pekala, bu ikisi olmadan da yaşarım.
O zaman şu cümleler çıkar ağzımdan : "sevgiye ve ilgiye ihtiyacım yok."
ikisine de ihtiyacım var
ama bunlara ihtiyacım olması da korkutucu..
çünkü her sevgi ve ilgiye boğulduktan sonra sonra sevgisizlik ve ilgisizlikle imtihan ediliyorsun
Bu ikili arasında sevgi benim için çok daha ön planda. Sevgi içinde ilgiyi de barındırır bence. Sevgi barındırmayan geçici bir ilgiye de ihtiyacım yok.
Cevap
65Cevap
yalnızlığa ihtiyacım var boş kalabalık içindeyim.
Bu aralar sevildiğimi hissetmeye ve birazda ilgiye ihtiyacım var. İstemediklerim, sevgi veya ilgi gösterince umursamıyorum.
İlgiden sıkılan bir yapım var. Sevgiye de ihtiyacım var diyemem, beni seven ailem ve arkadaşlarım yeterli geliyor kalbime
ikisine de sahibim lakin fazlası göz çıkarmaz hem ilgi hem sevgi müthiş olur 🤪😂
Beni olduğum gibi kabul edecek ve anlayacak birine daha çok ihtiyacım var. Seçeneklerden birini seçecek olursak sevgi derdim.
Her ikisine de var. Birine diğerinden daha fazla öncelik veremedim. Hangimizin ikisine de ihtiyacı yok ki :)
Seven zaten ilgi gosteriyor hissettiriyor bi sekılde. Icı bos bı ılgı ısımıze yaramaz. Zaten sevgısı olmayanın ılgısı de uzun surmez
Benim sanırım şu an şadece huzura ihtiyacım var. Vicdan rahatlığına, uyandığımda gözlerimi huzurlu açmaya.
Bir Aslan burcu erkeği olarak burada olmasa da 'aşk' diyorum ben. 💫 Aşk olursa zaten diğerleri de gelir
kaliteli bir ilişki tek ihtiyacımız saygı, sevgi ve sadakat üçgeninin temelini oluşturduğu bir ilişki
Sanırım sevgiye ama ilgiye de olabilir. Sen en iyisi ne yap biliyor musun, hepsinden yap ama ortaya yap.
attention whore oldugum icin tabi ki ilgi aka sevgisiz de olmaz both demek istiyorum
Aslında en çok anlaşılmaya ihtiyacım var ama bu ikisinden tercih yapıyorsak sevgi derim
İkisine de değil. Kendimi seviyorum ve ilgiyi de kendim gösterebiliyorum. Başkasından beklemem
Her ikisi de... Ama öncelikli olan ilgi. Zaten ilgi oldu mu aradaki sevgi daha da artıyor.
Ikisi de lazım değil, partnere ihtiyacım var sadece
Seven cok. Sevgiye gerek yok. Bunu hissettiren ise hic yok. Ilgi lazim.
Her ikisinede ihtiyacım var ama ikisinden birini seçecek olursak sanırım sevgi...
İkisi de aynı yere çıkıyor bence, fark etmez bu yüzden
Başarı lazım bana başarııığğ sevgi ilgi olmasa da olur :D
Kendime daha çok galiba ilgi de her zaman bulunur zor olan gerçek sevgidir.
Herkesin azda olsa sevilmeye ilgiye ihtiyacı vardır
2 yıldır kalbimi sürgüne gönderdim sanırım sevgiye ihtiyacım var
İkiside değil şu an ihtiyacım olan bir şey var o da kim bilir ne zaman olur
Aslında hafiften acıkıyorum, ilgi ve sevgi lazım değil gibi şu an
bu aralar mağradayım.. balık avlayıp tek yemek istiyorum...
Sevgiye. uzun zaman oldu zevilmeyeli sevgi nedir unuttuk zaten 😀
Her ikisine de pek ihtiyacım yok. İlgilenen ilgileniyor, seven seviyor zaten.
ilgisiz ssevginin olmayacağını düşünüyorum bebeğim o yüzden ilgi diyorum
Ben ilgi bekliyorum eşimde yapiyor sağolsun içimizdeki cocuklukmudur bu bilmiyorum ama güzel bence😊
Ilgi sevgisizlik çekmiyorum çok şükür ama ilgi istiyorum canım az insan alakadar olur bi adam bu kadar öküz olabilirmi olabiliyormus demekki
sevgiyi hissetmek önemli fakat , ilgi görmek ve tutku çok önemli
Ikiside şu anda çok ihtiyacım var ikisi birbirini tamamlıyor zaten
Sevgisiz büyüyen birinin sevgiye ihtiyacı olduğu kadar...
Sevgili tek başına bi işe yaraniyor ilgili sevgili lazim yoksa sinir bozucu oluyor
İkisinede ihtiyacım var.
ikisine de ihtiyacım yok.
Ikisine de sahibim çok şükür..
İkisini de istiyorum bol bol
sabıra ihtiyacım var
Sevgiliden gelecek ilgiye
İlgiye ihtiyacım olduğu doğrudur 😊
Hiçbirine ihtiyacım yok.
Her ikisine de birazcık var aslında..👉🏻👈🏻
İlgiye sevgili ilgi içindir ilgi yoksa gider
Herşeye ihtiyacım var
İkisine de ihtiyacım var
Soguk bir Mc Donald's Colasina.
İlgi gösteren bir kadına ihtiyacım var
Sevmeyen birinin ilgisine inanamamaki
Ikisini de ihtiyacim yok
İlgiyi tehlikeli görüyorum 😉
Şu sıralar ikisine de ihtiyacım yok
İlgi olmaz ise sevgide olmaz
Ne istediğimi bilmiyorum.
sevgiyi, ilgi doğurur.
Hem sevgiye hem de ilgiye ihtiyacım var.
Her ikisine de.
Ikisine de ihtiyacım yok
İkisine de ihtiyacım yok. 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?