Bazense gerçekten o kişiyi..
Bu ayrımı yapmakta ne kadar başarılısınız?

Sevgiye...
Sadece sevmek harekete geçirir donmakta olan bir kalbi... Ve hızla çarpan bir kalptir her seferinde dünya üzerindeki onca güzel şeyin sebebi. Yani... sızlayan yerinden başlamalı bir insanı sevmeye. Sevgi kadar da sevilmektir bir acının yara bandı...
Sevmeden sevgili olmaz ki insan insana. Sevgisiz sevdanın adı başka olur. O nedenledir ki aşk ile sevmeden sevilmeden kimseye sevgilim demedim, demem de
mantığımla hareket ediyorum o yüzden sevgiye ihtiyacım daha doğrusu doğru sevgiye ihtiyacım olduğunu biliyorum acele etmek bana göre değil ben sağlamcıyım :)
Cevap
16Cevap
Sevgiliden gelecek sevgiye ihtiyacım var. Tam olarak bu. Yani aile sevgisi görüyorum, beni seven arkadaşlarım da var. Onun için sevgiye ihtiyacım yok aslına bakarsanız tek başına.
İkisine de ihtiyacım var. Yani seven ve ileride beraber güzel bir aile kurabileceğim bir sevgiliye ihtiyacım var.
Sevmeye sevilmeye.
Dinlediğim her şarkıda aklıma gelicek, romantik şiirler yazacağım bir sevgiye. ❤️
Seven güzel olunca sevilen dahada güzelleşir her zaman.
İkisinede ihtiyacım diyerek konuyu kökten çözümleyesim var😀
İkisine de ihtiyacım yok. Bıktım artik. Huzur istiyorum ve sevgilinin olduğu yerde huzur olmaz.
Bu tür şeyleri ihtiyaç olarak görmüyorum
Sevgiye ihtiyacım vardı belli bir süre sonra o çıktı karşıma hiç olmaması gereken biri sevdi beni hemde en güzel şekilde. Şimdi sevgiye ihtiyacım yok ona ihtiyacım var ama oda imkansizim...
Sevgi vermeyen sevgili de, ne bileyim... 🙄
İlgiye sevgiye sarıp sarmalanmaya
Sevgisini gosterecek sevgiliyee🤣🤣
Sevgiliye değil sevgiye.
İkisine bir den ihtiyacım var :)
Her ikisini de ihtiyacım var.
İhtiyacım yok ikisinede
Salt sevgiye
hiçbirine
Sevgili ve anlaşılmak pozitif insana ihtiyacım var
sevgiye
İkisine de yok