Aşk İlişkileri Söyleyeceklerini 'O' okusaydı ne söylemek isterdin? Skahraman Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatında bir 'O' olmayanlar selamaliküm diyebilir :) Bu şarkı da size gelsin https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs Söyleyeceklerini 'O' okusaydı ne söylemek isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Nur2601 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl "Seninle defalarca tanışsam defalarca hayatıma alırdım. Seni çok seviyorum iyi ki hayatım oldun❤️" derim. 1 1 Yorumla Skahraman +1 yıl Ne, güzel ve romantik sözler. Kıskandım 👏 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seninde bambaşka şartlarda, bambaşka bir zamanda karşılaşmak, tanışmak isterdim 1 7 Yorumla Skahraman +1 yıl Kısmet.. Hayırlısı deyip geçebilmektir erdemli olam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erdem.. Yorumla Skahraman +1 yıl İsmi bu mu yoksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Skahraman +1 yıl Şaka gibi.. Kusura bakma tamamen tesasüfen oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun değil ya tesadüfler güzeldir☺️ Yorumla Skahraman +1 yıl Öyle😊 Hayat güzel ve yaşamayı bilmek daha güzeldir, sevgiyle kalın 😉 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni özlemiyorum, anılarımızı özlüyorum ve cesur olamadığım için üzgünüm.. 1 1 Yorumla Skahraman +1 yıl Sağlık olsun, kalan sağlar senin olsun. Canın sağ olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Artık söylediklerimi okusun istediğim kimse yok.. 1 7 Yorumla Skahraman +1 yıl Kalbi yaralı bi kardeşimiz daha.. Sağlık olsun hayat devam ediyor, unutma sen her şeyden değerlisin. Keyfine bak hayatının tadını çıkarmaya bak ✋ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harası olmayan var mı acaba. Sezen'inde dediği gibi 'Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin' Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarası* Yorumla Skahraman +1 yıl Kesinlikle. Hatadır insanı insan yapan, aksi halde melek olurduk. Önemli olan geri dönüşü olmayan hatalar yapmamak.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dönüşü olmayan hataları yapsak bile ders çıkarmak aynı hataya defalarca kez düşmemek.. Yorumla Skahraman +1 yıl Tabi ki.. Önemli olan dönüşü olmayan hatalar yapmamak ve aynı hataları defalarca tekrarlamamak.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle mutlu olabilmek için bu gerekli Yorumla
TuƝișș Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Seni çok özledim. Bize bir şans daha ver 1 2 Yorumla Skahraman +1 yıl Her ne yaşadıysanız umarım gönlünden geçen ve sana layık olan hayat karşına çıkar kardeşim Yorumla TuƝișș +1 yıl Eyvallah abi sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
"Seninle defalarca tanışsam defalarca hayatıma alırdım. Seni çok seviyorum iyi ki hayatım oldun❤️" derim.
Ne, güzel ve romantik sözler. Kıskandım 👏
Seninde bambaşka şartlarda, bambaşka bir zamanda karşılaşmak, tanışmak isterdim
Kısmet.. Hayırlısı deyip geçebilmektir erdemli olam
Erdem..
İsmi bu mu yoksa
Evet
Şaka gibi.. Kusura bakma tamamen tesasüfen oldu
Sorun değil ya tesadüfler güzeldir☺️
Öyle😊 Hayat güzel ve yaşamayı bilmek daha güzeldir, sevgiyle kalın 😉
Seni özlemiyorum, anılarımızı özlüyorum ve cesur olamadığım için üzgünüm..
Sağlık olsun, kalan sağlar senin olsun. Canın sağ olsun
Artık söylediklerimi okusun istediğim kimse yok..
Kalbi yaralı bi kardeşimiz daha.. Sağlık olsun hayat devam ediyor, unutma sen her şeyden değerlisin. Keyfine bak hayatının tadını çıkarmaya bak ✋
Harası olmayan var mı acaba. Sezen'inde dediği gibi 'Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin'
Yarası*
Kesinlikle. Hatadır insanı insan yapan, aksi halde melek olurduk. Önemli olan geri dönüşü olmayan hatalar yapmamak..
Dönüşü olmayan hataları yapsak bile ders çıkarmak aynı hataya defalarca kez düşmemek..
Tabi ki.. Önemli olan dönüşü olmayan hatalar yapmamak ve aynı hataları defalarca tekrarlamamak..
Aynen öyle mutlu olabilmek için bu gerekli
Seni çok özledim. Bize bir şans daha ver
Her ne yaşadıysanız umarım gönlünden geçen ve sana layık olan hayat karşına çıkar kardeşim
Eyvallah abi sağol
Hatıralar güzeldir hatıra kaldığı sürece