Aşk İlişkileri Şu an seni duysa O' na ne söylemek isterdin? ezqi_qn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sabahı senle karşılamayı özledim..😔 Güncellemeler+1 yıl Güncel Şu an seni duysa O' na ne söylemek isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Söyleyebileceğim biri yok. ama olsaydı umarım mutlusundur derdim 0 0 Yorumla
Azathoth Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Belki, bir ihtimal… https://open.spotify.com/track/5ExsZq3AmQGxavPJOzf0M5?si=B4UTOlW-Ts2alRjd8X8dWg&context=spotify%3Asearch%3Ao%2Bsen%2B 0 0 Yorumla
senabennnn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. https://youtube.com/shorts/771k67yzBuM?feature=share 0 1 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Güzeldi Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Seni seviyorum, derdim.. Hoşuna gidiyor bunu duymak.. :)) 0 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Naptın be reis o nasıl cümle bitirdin bixiii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne derim biliyon mu ulan senin ben lan senin yüzünden özgüvenim gitti laayyynnnn 0 5 Yorumla ezqi_qn +1 yıl 😂😂 ağzının üzerine vurursun birtane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla evet🤣🤣 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Terlik benden 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İştee en sevdiğim girl dayanışmasııı😘✊🏻✊🏻 Yorumla ezqi_qn +1 yıl 💛 teşekkürler canım Yorumla
aleyna0812 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Bana yaptığın şeylerin 40 katını sana yapıcam şimdilik sadece hayatını yaşa 0 9 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Çok gerginsin. Yorumla aleyna0812 +1 yıl Hemde nasıl hakediyor Yorumla ezqi_qn +1 yıl Sabır. Yorumla aleyna0812 +1 yıl O öyle kolay değil oda sabreder artık ahahha Yorumla ezqi_qn +1 yıl Yorumsuz Yorumla aleyna0812 +1 yıl Öyle Yorumla ezqi_qn +1 yıl Bol şans Yorumla aleyna0812 +1 yıl Sağol Yorumla ezqi_qn +1 yıl 😊😊 Yorumla
Chanchin Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Senden sonra iflah olmadım ama yaptığını da unutmadım 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Keşke hala hayatta olsaydın..! 0 0 Yorumla
Cubbeliprof Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Taaaaa... Bosluk sizde 😂 0 0 Yorumla
blackholeinmymind Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aferin l. n derdim 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Bahçada mış mış sararıp yere düşmüş 0 0 Yorumla
Hayatberbatttt Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Iyıkı hauatımdan cıkarmısım derdım😂 0 1 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Ne mutlu sana Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Nörüyon zalım garı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Söyleyebileceğim biri yok. ama olsaydı umarım mutlusundur derdim
Belki, bir ihtimal… https://open.spotify.com/track/5ExsZq3AmQGxavPJOzf0M5?si=B4UTOlW-Ts2alRjd8X8dWg&context=spotify%3Asearch%3Ao%2Bsen%2B
Güzeldi
Seni seviyorum, derdim.. Hoşuna gidiyor bunu duymak.. :))
Naptın be reis o nasıl cümle bitirdin bixiii
Ne derim biliyon mu ulan senin ben lan senin yüzünden özgüvenim gitti laayyynnnn
😂😂 ağzının üzerine vurursun birtane
Valla evet🤣🤣
Terlik benden 😊
İştee en sevdiğim girl dayanışmasııı😘✊🏻✊🏻
💛 teşekkürler canım
Bana yaptığın şeylerin 40 katını sana yapıcam şimdilik sadece hayatını yaşa
Çok gerginsin.
Hemde nasıl hakediyor
Sabır.
O öyle kolay değil oda sabreder artık ahahha
Yorumsuz
Öyle