insanoğlu daima kendi istekleri ve arzusu dahilinde yaşamak isteyen bir canlıdır. Ve istediklerini elde etmek adına çaba gösterirler arzuladıklarını elde etmek isterler Bu bağlamda ona değer veren ama onun arzulamadığı birisinin duygularına değer vermeyeceklerdir.. Maalesef.. bu böyledir
Şey yap bak erkeğin çenesini bir tık daha keskinleştir. İnsanlar neden kendini sevmeyeni sever bilmiyorum galiba hedef haline getiriyor o kişiyi. Ben beni seveni severim.
ben korkuyorum mesela cidden o duygunun gerçek olmasi beni korkutuyor endişelendiriyor neden bilmiyorum.. değişik bir yapım var aşırı ilgi görünce korkuyorum ama bir yandan da ilgisiz kalmaktan da korkuyorum.. benim bir psikoloja görünmem gerek 😁
Değer vermek çok güzel bir şey olduğu gibi çok kötü bir şey aynı zamanda. Çünkü ona ne kadar çok değer verirsen onun sana verdiği mutluluk arttığı gibi sana verdi üzüntü ve acıda çok fazla olur aynı zamanda.
Hayat kısa boş ver Bende az üzülmedim değer verdiklerim yüzünden. Dünya'da her türden insan var. Şerefsiz, menfaatçi, şu, bu gibi. Biz bunlarla takıla takıla ömrümüzden ömür gidiyor