Ya yalvarıyorum düş yakamdan bu yorumları ve üslubu ben tanıyorum sürekli bunu gizliden yapan üyeler var artık yemiyorum. Siz istesenizde istemesenizde kısa boylu kızlar için ben burdayım.
Üslupla ne ilgisi var sal artık ya. Annen baban mı kısa seni Kızlar kısasın diye mi istemiyorlar neden bu kadar taktın? Cem Yılmaz senin kadardır ama götürmediği kadın yok
Ayrıca tanıdığım hiçbir kısa boylu kızın boy takıntısı yok. Ne burda ne dışarıda. Sadace gizliden bu tür iğrenc yorumlar alıyorum. Madem kısa boylu erkek sevmiyorsun engel at bana ya da ben atayım
Kısa erkek sevmiyorum demedim uzun boylu erkekler ilgimi çekiyor önce bunu kavra sen. Tanıdığın hiçbir kısa kızda zaten yüzüne ben kısa erkekle çıkmam demez çünkü ben ve arkadaşlarım da demiyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Boyum 1.57 haliyle 1.70 boy benim için uzun zaten kdjsjdjs ayrıca ikili ilişkilerde erkek kızdan uzun olduğu sürece sorun yaşanacağını düşünmüyorum
Olurum boy kriterim yok benden uzun oduğu sürece ve boyum 1.61
1.82
@yavuzjcw anneni s*keyim o*rspu evladı abazan s*ktir git
Yüzünü vs bi görmek gerek bazı erkekler çok tatlı oluyor
Boy aşık olmakta bir kriter değildir
Ya boya o kadar da bakmıyoruz neden olmasın
171 çok kısa la
O yüzden 1.64 altı kızlar cevaplasın dedimde galiba sen erkeksin.
Yav kardeşim gidin uğraşmayın benimle
Ne snskdhsh erkek olduğumu nerden çıkarttın? Ve 162m😂
Ya yalvarıyorum düş yakamdan bu yorumları ve üslubu ben tanıyorum sürekli bunu gizliden yapan üyeler var artık yemiyorum.
Siz istesenizde istemesenizde kısa boylu kızlar için ben burdayım.
Allah razı olsun bizim için buradaymış ndksdne hiç mi basket falanda oynamadın bu kadar dert ediyorsan bir şey yapsaydın
Kardeşim yürü git önce gizliden çık ama merak etmeyin bundan sonra gizli üyelere sorumda görüş hakkı tanımak yok!
Lan sldjsldj hayırı cevap olarak kabul etmiyorsan neden soruyosun istemem yen herkese sen erkeksin demişsin dkskdn olum herkesin farklı zevki vardır
2 kişiye dedim onlarda gizli.
Bak şunu kafana sok herkesin farklı kriterleri var ve kısa kadınlarda koşa erkek sevmeyebilir uzun isteyebilir bu doğamızda var
Ayrıca bunun zevle ilgisi yok uzun zamandır buna benzer aynı üslubta görüşler alıyorum.
He
Üslupla ne ilgisi var sal artık ya. Annen baban mı kısa seni Kızlar kısasın diye mi istemiyorlar neden bu kadar taktın? Cem Yılmaz senin kadardır ama götürmediği kadın yok
Ayrıca tanıdığım hiçbir kısa boylu kızın boy takıntısı yok.
Ne burda ne dışarıda.
Sadace gizliden bu tür iğrenc yorumlar alıyorum.
Madem kısa boylu erkek sevmiyorsun engel at bana ya da ben atayım
Kısa erkek sevmiyorum demedim uzun boylu erkekler ilgimi çekiyor önce bunu kavra sen. Tanıdığın hiçbir kısa kızda zaten yüzüne ben kısa erkekle çıkmam demez çünkü ben ve arkadaşlarım da demiyoruz
Böyle yola gelirsin işte
Nereye geldim skfoadlakfnaldnalxbalcnaşdnsk
Madem kısa boylu erkek sevmiyorsun engel atayım sana ya da sen bana at ben anlarım.
Sokakta da bloklayabiliyoz mu
Görmezden gelebilirim.
Sizi diyorum sokakta da engelleyebiliyor muyuz
Görmezden gelebilirsin.
Sokak herkese ait.
Ama bu benim hesabım ve seni görmek istemiyorum o yüzden engel atmak istiyorum sana
Kendi kendini tribe sokuyo mal skdjajdjs
Ya sen kendi söylediklerine bak
Bilmiyorum
Belki ogrenirsin