En fazla 3 hafta sürdü bıraktırlar.
Karakterimide beğenirlerdi... Sanırım çirkinim
Karakterimide beğenirlerdi... Sanırım çirkinim
Zor bir kız olmadığın, kendini ilişkide çok çabuk saldığın ve değersizleştirdiğin için.
İkili ilişkide dış görünüş kadar en az karakterde rol oynar.
Birincisi tip dediğin Allah vergisi.. Beğenmiyolarsa yolları açık olsun yol vermeyi bil. İkincisi de karşındakilerde sıkıntı olabilir gözleri dışarıda olabilir seven bırakmaz :) üüüzüüümeee
Cevap
9Cevap
Bence allaksi yok sen gayet güzelsin seni biraknlarin amacı elde edene kadar baktı olmuyo topuk :) gerifides bence sen takılma bu konulara
Öyle düşünme be ona bakarsan benim de 4 yıldır hayatımda kimse yok aday adayı bile yok 💁♂️
Sen 28 yaşındasın ben 21...
Gençlik güzeldir ama gençken bile sevilmeyen güzel olmayan kızım sanırım.
Yaşa bakmıyor ayrıca kendini lütfen eleştirip kötüleme gelen seni kazanır giden seni kaybeder boşver takma sen gayet güzel bir kadınsındır bunu söyle kendine kendini sev önce böyle şeyleri de dert etme 😌
Gayet güzel ama vazgrçilmez kız olamadım bir erkeğin gözünde dahi. demekki çok çok güzel istiyorlar.
Onlar acaba kendilerine aynada bakıyorlar mı? Şahsen benim için doğal bakımlı temiz olması yetiyor güzellik geçici boşver değerini bilenin değerini bil ☺️
Malesef aynaya bakmıyorlar 170 boy 120 kiloydu
Bak görüyorsun değil mi? Boşver öylelerini kıymetini bilenle her halinle sevenle ol
Yok alakasi yok onunla
Nerede hata yapıyorum?
Yanlis kisiler denk gelmistir ayrica belki senden baska bir sey istiyorlardi vermedin onlarda gitti
Aslında birtanesi iyidi... Fakat sen bakımlı olunca güzel olabiliyorsun dedi. Bir kaç gün sonra ailesi ile tanıştırdı bıraktı.
Hem ailesi beğenmedi hem kendisi.
170 boyunda 120 kiloydu😟
Begenmediyse ne diye cikiyor seninle hem bosver yalnizlik guzeldir bunlara takilma bence
Belkide fotoğraflarda iyiyim demekki...
Sen onunla nasil ciktin hayret yuh yani bide sana laf yapiyor 😂
Malesef... Birde çok yakışıklıyım bana bakıyor derdi. Ama cidden de bakıyorlardı anlamadın valla.
Anlamadım valla*
Kilosuna bakiyorlardir belki 😄 kimseyle dalga gecmek gibi dusuncem yok ama insan kendisine bakmadan nasil baskasini yargilar bir seyler der bide sevgilin yani
Ben kalbini kırmak istemedim bende aynı düşüncedeydim.
Kilosuna bakıyorlardı.
Besle kargayı oysun gözünü olay tamda benim buydu aşık olduğu bir kızı bana anlatırdı birde kızda güzeldi.
Valla o cocugun benden fazla oz guveni olduguna yemin edebilirim ama kanitlayamam boyleleri bence narsist oluyor bosver takilma bence baskasi cikar karsina degerini bilir
O kişiden sonramda hüsrandı kimle buluşsam olumsuz oldu bir kaç gün sonra çirkinlik kompleksine girdim.
Bence çirkin olsan hiç başlamazdı
Nerede yapıyorum hatayı?
Bilemem orada değildim
3 hafta iyi dayanmışlar gene.
Görmeden bir şey diyemem
Tipini görmeden cevap veremeyeceğim valla
Uzulme
Hayır alakası yok
Ya neden 😟
Ondan değildir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?