kizginim hayal kiriklik yasadim napardiniz benım yerimde olsaydınız bir turlu toparlanamiyorum ne yaşadığım gözümün önünden gitmiyor nasıl aşacam ben bunu yardımcı olursanız sevinirim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kafanı dağıt oyalanacak bir şeyler yap bul
Ne yaptı sana tam olarak , aldattı mı seni
Yok gelmekten vazgeçti geçti bı insan sevdiği kisisiz nasıl durur memleketine gittiğinden beri iki gündür yazmıyor görüyor msjlarimi cevap vermiyor. o günü unutamıyorum ben çok kötü şeyler yaşadım hayal. kirikligi özlem herşey orda. oldum ben zaten
Niye böyle yaptı ki tartıştınız mi ya da bi sorunu falan mı var acaba
Yok hiç tartismadik sorun yok aramızda. gayet iyiyiz ama bilmiyorum gelmede sıkıntı var hep birşey çıkıyor bilmiyorum bende gerckten gelicem dedi ertesini birşey oldu gelemem dedi acil memelekete gidecem dedi
Hm valla bende anladım ne sorunu var acaba
Ne kadar oldu bu olaylar
Üç gün oluyor söz verdi bana gelicem diye hayal kiriklik yasadim çok kötü etkisinde kaldım bayadir gelmiyordu. zaten alismistim. ama. oraya gitmem geri donmem çok ağır oldu bana
Bas ka bi şehiremi gittin
Yok uzaktan görmeye gelecekti beni gelmedi
Gelmeliydi ben çok km katttetm s3vdigim için ama oldu benide gomdu
Ben çok bekledim ve bana diyor dört ay daha bekle seven insan bekliyor sevince ama o hiç çaba sarfetmiyor
4ayda gelir
Gelirmi sence ama bırakırsa diye korkuyorum ben ama işte yazmıyor ikigun kafama takılıyor
Bırakan kaybeder üzülme
Ben çok seviyorum işte gerckten ben birsene çok bekledim ama acil akrabalrimjn yanına gidecem dedi sonra sana gelecem dedi bı bakıyorum uçak kacirdim sonra dedi geliyorum sonra dedi canım ben gelemiyorum burda ortalık karıştı sonra da köye gidecem dedi dört ay sonra gelecem dedi ama telefonlarıma cevap vermiyor etmiyor
Ne yaşadın ki
Buluşmaya gelmedi bir nebze alismistim. Gelicegini bekliyordum ama son anda. vaz geçip beni orda. ole cenem. birakti. hic birşey olmamış. gibi kafam yerinde değildi araba çarpıyordu etkisinde kaldim
yani buluşma ayarlayıp gelmedi mi sadece
Hayır gelmedi
Konuştuk gelecem dedi bı sabah bakıyorum gelemiyecem işim çıktı diyor doğru memeleketine gitti gittiği yerlere gitti bana gelmedi çok koydu gerckten kalbim resmen aciyor
sadece bu olay mı yani 1 kere gelmeemesi mi daha kötü gibi anlatmşın da
Bı senedir gelmiyor
Kötü zaten bı sene bigun gelseydi niye böyle kötü olurdum ki üstüne dört ay daha eklendi ben uzuluyorum
anlamadım tam seninle buluşmak istemiyor 1 senedir gelmiyor mu yoksa gelemiyor mu
Gelemiyor hep geleceği vakit iş çıkıyor ertesini günü gelecem dedi sonra acil memelekete gidecem dedi sonra işte gitti dört ay sonra gelecem dedi
Mecbur gelemiyorsa bişet diyemem de gelme fıesatı varken gekniyorsa sıkıntı
Aynn sevdiğimi birkere De olsa gormesi gerekti Birgün ligine bile gelmesi gerekti ama napalim dört aydsha bekliyecem
Eğer onu senin cidden sevdiğine inanıyorsan bekle tabi seven bekler de
Seviyor beni ondan şüphem yok zaten beklerim zaten ölünceye kadar
o neden gelmiyor seninle buluşmaya peki
Çalışıyor sürekli memleketinde o yüzden sanırım gelemiyor ha deyince yoğun vakit bulamıyor ama bakalım gelecek De nezaman
Yani o da gelmek istiyor ama gelemiyorsa ona da kızma sonuçta onun da elinden bi şey gelmiyorsa
Konu neydi canımm ❤️
Gelicem dedi bana bende hayal kırıklıkları yaşadım ve orda aglamamdan sonra araba çarpıyordu bana etkisinde kaldım rüyama giriyor
Kızz birşey anlamadım
Sevgilimle bulusacaktik ve gelicem dedi gelmedi ve ben çok kötü piskolojimle.. araba çarpıyordu bana ama etkisinde. cok kaldım. ben ya
Yaaa kıyamam ben sanaa