Arkadaşlar dün gece sabaha kadar uzun uzun mesajlar yazdım askerde diye. Çok güzel şeyler yazdım mutlu olur diye sabah aramış neden o kadar mesaj attın da, dedi ben biraz bozuldum.. Ben ne tepki verirsem öyle davranıyor gönül almayı bilmiyor napmam gerek bitmeli mi
2 yıllık ilişkim, sevgilimle konuşmalarımız sizce bitirmelimiyim gönül almayı bilmeyen bi adam için değmez mi?
ay bu yukarıda sorulan sorudan bişi diyimmi o soruya biraz olumlu yanıt vermiştim ama şu an fikrim değişti bu ne beeeeee o mutlu olsun diye uğraşmış yzmışsın neden uzun yazdın mı diyo gerçekten galiba psikolojisi bozulmuş biraz ona zaman ver yani bi süre ara verelim kendine gel felan yazabilirsin ama açıkla ben sana güzelce yazdım sen bunu bunu yaptın ben kırılıyorum artık sen mutlu ol diye çabaladıkça felan destan yardır yani ve mutsuz ediyosun artık felan de bı ürksün korksun bakalım değişcek mi yoksa Allahtan aradığı mı ayrılmak
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla birçok erkek asker gidiyor, zor psikolojik şartlarda yaşayanlar var (askerlik dışında) her zora giren böyle soğuk olsaydı işimiz vardı. Alttan almana gerek yok, psikolog filan değilsin. Boşver kendi hayatına bak. O kendi hayatına bakıp umursamıyor belli ki.
Kadının değerini bilmeyen erkekten Hayır gelmez Bu kim olursa olsun başa bela olur
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hah işte bu. Yemin ederim askerde die neler yapıyorum, nr güzel mesajlar atıyorum kalkmış bana neden o kadar şey yazdın diyo bende trip yapıyorum oda benim yaptığımı yapıyor biraz gönül almaya çlşssa askım trip mi yapıyo dese ben ztn yumuşarm
Siz cidden tüm konuşmalarınız böyleyse biraz zor yürür bu iliski
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Knk trip atıyorum belli ediyorum ama ben nasılsam öyle geliyor gönül alsa askım dese ben yumuşarm ama hep böyle. Kalbimi kırıyor ben kendimi avutuyorum, gönül almıyor ki hiç ne dedim snki diyor
Sevgili olduğunuza emin misin kankamla daha samimiyim aw
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kız mutlu olsun diye uzun uzun mesjlr yazdım 100 tane falan kalkmış sabah bana, neden attın diyor şaka mı bu bende tm atmam die trip atıyorum oda benim gibi yapıyor... Gönül alsa zaten böyle davranmam ama işte
Ya askerde diye moral olsun diye dün gece bir sürü uzun uzun mesajlar attım çok sevdigimi hissetsin die sabah arams diyo ki nie o kadar mesaj attın da diyo... Bende biraz bozuldum.. Trip atıyordum gönlümü alır die ama oda benim gibi davranıyor hep...