Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Görünüş olarak her ne kadar kadından daha güçlü olsalar farkında bile değiliz, açana kadın olmasaydı hayatımız me şekil alırdı? kadın öyle yeteneklere sahipler ki:anne baba abla hala teyze olma yetenekleri olduğu gibi erkeğinin annesi bile oluyor tecrübe ile sabittir
Şimdi yaş 35 olmuş beni kim nasıl sevecek ☺️
Tabiki işin şakası bende ilgi görmek isterim lakin bu beni kısıtlaması emri altına alması kısacası bir anne gibi davranması beni sıkar.
Ama ben hem bir baba güveni ve şefkati, anne sevgisi ve ilgisi veririm ama dozunda.
Aşırı kıskançlık yapıp markete bile gondermemezlik camdan bakitmamazlik vs vs ergen tavirlardan hoşlanmıyorum.
Kadın cennet kuşu gibidir özgür bırakacaksın ama sahibi sen olacaksın.
Yaş ilerledikçe insan olgunlasiyor ve 20 yaşında iken kıza sahip olma düşüncesi ile 35 yaşında sahip olma fikri ve düşünceleri tamamen değişiyor.
En azından bende öyle.
Şu an kızları daha iyi anlayabiliyorum,
Ne istediklerini biliyorum eskiden böyle degildim tabi ☺️
Özellikle ataerkil toplumlarda erkekler çok bekler. Çünkü bu tarz toplumlarda erkeklere sürekli güçlü olması gerektiği öğretilir. Bir kadının bir erkeği bebek gibi sevmesi erkekte bazen gardını indirebileceği, rahatlayabileceği bi konfor alanı yaratır. Aşırıya kaçmamak kaydıyla tabii :)
Mantıklı yaklaşım
Hayırı işaretleyen erkekler sığırdır. Bunlarla sevgili olmayınız.
Erkekler analarına düşkündür ve analarının şevkatini her daim ararlar. Bu yüzden onlara çocuk muamelesi yapmak ama aynı zamanda gücün onda olduğunu hissettirmek gerekir. O zaman ilişkiniz kusursuz olur çünkü hayatını size adar ve yokluğunuzda avuçları bomboş kalır. Gőt gibi her seferinde size geri döner.
Cevap
138Cevap
Kutup ayısının bebeği yine ayı hani...
Bebek gibi sevmeye yüreği kaldırmaz.
Bilmiyorum ki erkek arkadaşım kendisi yorgunum diyip gün içerisinde yazmıyor hiç eve geliyormuş işi oluyormuş sonra ben yazıyorum naber cevap vermiyor buluşalım diyorum uf ya uğraşamam bilmiyorum o ilgisiz bende öyle
Değişik baya yani bende anlam veremiyorum ne kadar yoruluyor olsada dediğin gibi vakit ayırması lazım ama misal aradı yani beni konuşmadı bende konuş diyorum of diyor kapatıyorum uyuyor bende saldim artık yani yakında ayrılık yolları var gibi ama bilmiyorum
Evet haklısın yok canım tavsiye veriyosun sadece yanlış anlamıyorum ki
Her şeyin fazlası zarar, dozunda ilginin hastasıyız.
Adam yerine konulmak daha çok hoşumuza gider. İlgi bu yöndeyse evet. Ha kimi erkek de bunun kadrini bilmez o ayrı.
Hastayken, moralim bozuk olduğunda, düdüklü tencere patlayıp uff olduğumda olabiliyor bazen😄
fakat normal zamanda bebek gibi ilgi bekleyen erkek değildir, ana kuzusudur o😄
😄😄
Genelde kadına has bir özellik ama öyle kadın da kalmadı şimdi dünkü barbie bebekler zeyna oldu😄
Aynen gözü kör olasıca feminazi
Amin😄
Kesinlikle çoğu erkek için doğru ama çok itici 🤢 ( Sadece erkeklerde değil kadınlarda da itici oluyor bence )
Bu arada sorunu Görkem Karaaslan “Kızlar Soruyor’a yazılmış komik olaylar” olarak youtube’a video yüklemiş 😀
Videoyu izlerken bu soru bir yerden tanıdık geliyor dedim😂😂 Boşver gizlemesi iyi olmuş
Önemli değil 💕
Ben nefret ediyorum. Annesinden kopamamiş ama annesi tarafından artık büyümüş muamelesi gören erkekler öyle olabilir😀😀😀
@LiLi1453 ben heryerdeyim😀😀😀
Benin annem 1 tane var fazlasıyla yetiyor
Bana garı lazım ana değil
Bende az sevgi gordum
Bir zamanlar annem yüzünden kadınlardan nefret ediyordum
Bu erkekler hakkında yorum yapamiyacağım
Sigmund freud mu okuyorsun
oda bu çeşit psikanaliz yöntemleri kullanıyor
tabi sağdan soldanda duymuş olabilirsin
bilmiyorsan söyleyeyim sigmund freud psikanalizin babası
Freud neden düşmansın la
Ben bu adamın kitabı sayesinde
Kendimi hir görmeyi bıraktım
Bayılmak değilde ilgi görmezsek açlık ve dağınıklıktan ölebliriz
Mesela benle ilgilwn de gör bak nasıl yumuş yumuş oluyorum
Ben öyle sevilip ilgi görmekten de hiddetle nefret ediyorum nefffreeeeett.
Eski sevgilim beni bebek sanıyordu yemek falan yediriyordu
Gitmiyordu çünkü aşiret çocuğuyum 😂
😂😂harbi diyorum bizim sülale aşiret
Ne o lan, hep siz mi seveceksiniz müptezeller, erkeklerin sevilmeye hakkı yok mu..
İnsanlar, her zaman ilk anda gördükleri ilgi, şefkat ve yaklaşımı isterler. Bu sebeple, ilk anda ne iseniz öyle kalırsanız herkes o haliyle yaşamayı ve sizi o halleri ile severler.
Yani kadinlar nasil ilgi sevgi bekler erkeklerinde canı can oldugu içinde bizimde hersey hakkimiz ve bu ilgi sevgi göstermek tek tarafli olmuyor hersey karsilikli olursa güzel olur
Bana ailem hariç hiç sevgi ve ilgi gören olmadı. Bir kız tarafından dozunda sevilmek ve ilgi görmek istiyorum. Sevgisizlik ve ilgisizlik beni çok mahvetti.
İlgi tabi ki her insan gibi severim ama bebek gibi sevilmek pek bana göre değil tamam arada sırada esprisine eğlencesine yapılır öyle davranışlar ama o kadar fazlası sıkar beni.
İlgi ve özellikle şevkat gösterme kadınlar için daha anlamı olan bir sevgi gösterme biçimi bence seven kadın zaten gözü başka bir şeyi görmez pek kolay kolay diye düşünüyorum.
Şefkat her zaman hoşumuza gidiyor ama öyle bebek gibi sevilmek cok itici bence. O şekilde sadece annem tarafından sevilmek hoşuma gidiyor. En çok da annelere yakışıyor. Sevgilim "kadınım" olsun yeter.
Bak bu doğru. Ama kadınlar gibi 24 saat değil. Başbaşayken mesela dizinde yatarken. Öyle mesajla bilmem dumanla haberleşmek çiçekle böcekle değil. Sade basit net.
Hahahahaha kim diyor bunu foto efsane ya yok öyle bebek gibi sevilmek falan. Her şey dozunda güzel. Oldu bide emzik verin ağzımıza.
Evet kesinlike. Kucağımda kıvrıldığı ve saçını okşamamı istediği zamanlar oluyor. Bebiş kdfjs
Sadece doğru anlarda. Ama bunu katiyen belli etmeyiz. Ve daima kuyruğu dik tutmak zorundayız.
Evet kızlar neden bizi sevmiyorsunuz, neden bizim minnoş bünyemizi kalbimizi kiriyorsunuz bize sevin bize sevgi gösterin :(
Yaa 😂 görseldeki gibi değil tabii ona biçim sevilmek dskdkdkdkd ama bebek gibi sevilmeyi tabii bayırlırız 🙃
Evet doğru. Ancak şunu da bilin ki kocanızı bebek gibi sevip sarmalarsanız sizi anne yerine koyar ve dışarıda kendine sevgili aramaya kalkabilir.
iliski ilerlediyse ve güveniyorsam olabilir
.. ilk baslarda ya da daha oturmamis iliskide asla
.
Kadınlar nasıl babalarına düşkün ve erkeklerde de baba şefkati istiyorsa erkeklerde anneleri gibi sevip saracak kadın istiyor.
Ewet oyu verdim ama görselle alakası yok 😂
Yani arada bebek gibi sevilsek güzel olur tabi öpsün okşasın ilgilensin bizim de hakkımız
Ben bebek gibi severim oyşşş hanimiş hanimiş minnoş
Bebek gibi davranan erkekler çok tatliş oluyor
Eveeeeeeeeet eveeeeeeetttt sevdiğim kız ytırsın kucağına biberonla emzirsin öpsün yanaklarımdan dünyalar benim olurr
Herkes Ve Herşey Üstümüze Gelince İlgi Görmeyi Seviyoruz Tabi🙂
Karaktere göre değişir tabii ki ama geneli hoşlanmıyor bence. En azından benim denk geldiklerim öyle
Onun aksi olması gerekiyor. Erkekler çocuksu ilgiden hiç hoşlanmazlar.
genelini bilememmm ama benim sevgilim bebeğe çocuğaa dönüyorr sevilirkenn masumlaşıyorrr
Hayır aşırı ilgiden çok çabuk soğurum her zaman biraz ciddiyet olmalıdır boğulmak istemem ilgiye
Çok abartmaya gerek yok ama o da bir can taşıyor ve çocuğun e tabi be
Hatunum olacak insan beni böyle taşımayacaksa niye olayım ki?
bebek mi bilmem ama her erkeğin içinde bir çocuk vardır.
Kim bebek gibi görmeyi istemez ki?
Çok tatlı bence
Bebek gibi ilgi değilde normal ilginin hastasıyım :D
Bebek gibi sevilmeye ve ilgiye değil de normal ilgi yeterli olur
Hayır alakası yok
Ama belkide vardır öyle isteyenler
Ama ben sevmem
Mıç mıç iliskiyi kim ister Allah askina? Insan belli bir yasa gelince karsisinda bebek degil dik duruslu bir insan gormek istiyor.
Evet. İşgi istiyorum lütfen.. ilgilenin benimleee 🙏❤️😊🌺
Tabi ki sevilmeyi isteriz ama o kadarda değil sjfjhshjf
Evet son derece doğru özellikle ilgiye ve sevgiye hasret kaldığım şu sıralar
Valla şahsen doğru ve bende öyleyim sevdiğim zaman bebek sever gibi severim 🥰
Doğru diye biliyorum. Ama ben benim olanı zaten miciklamak isterim 😁😉
Bu yüzden büyütemiyorlar bi türlü hep ilgi delisi bebekler
Ben ilgi göstermeyi severim ama ilgiden sıkılmayan bir kadına da rastlamadım.
Doru değil sadece annem tarafından yapılırsa hoşuma gidiyor onun dışında nefret ederim
Ana kuzusu olanlar istiyor bu muameleyi doğrudur 😁
Kesinlikle doğru değer ve ilgi görmek birey olarak dikkate alınmak ister
Ebet çünkü hayatin yükü omuzlarimizda oluyor sevgi şevkat görmüyoruz pek
Evet biri kafamı sabaha kadar okşasa hiç sıkılmam. :D
Doğru. Hatta bence böyle bir şeyi isteyen erkek 1-0 öndedir benim için.
Doğru değil, sevilmenin de ilgi göstermenin de bir sınırı vardır.
Gece gündüz bu şekilde ilgi gösterecek kadını arıyoruz, evet!
Erkeğin anne sevgisi gibi bir sevgi beklentisi doğrudur
Aksine sevmeyi ilgi gostermeyi severim. Sevgilim olsa yaparim boylesini.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?