AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
Düşüncelerinin arkasında durarak iyi yapıyorsun güçlü kadın her halinden belli.
Bence ayrıl çünkü gözü onda sen benim sevdiğim eşim olsan sana taparım kul köle olurum
Sana önerim cocuklarini da al o yobazzz ezikkk insancıkların olmadigi yere git kurşun gibi o yobazlarin sözlerinden etkilenirsen bi süre sonra hiptonize olmus gibi o mallarin sözünü dinlersin bak. Beyinlerini yıkamalarina izin verme evlatlarin icin. Evlatlarin belirli yasa geldiginde de babalarinin oezzzvnligini anlat nefrt etsinler ondan etsinler ki baba hasreti cekmesinler
Baştan sona kadar haklısın 1 kere yapan alışır herzaman yapar acele karar verme iyice düşün
İlerde senin doğrusunu yaptığını görünce aferim iyi yapmışsın derler merak etme
Sen bildiğini yap hak etmiş zaten kendi ayakları üstünde duran kadınsın onu affedersen devamı gelir
yapacağınız en doğru şeyi yapmışsınız başkalarına bakarak mutlu olamazsınız (
Helal olsun en iyisini yapmışsın. Kadın dediğin böyle olmalı
Dimi ama askim
Etrafındakilerin düşünceleri çok yanlış bir kere yapan bidaha yapar bırakmaz.
Kefaret dizisi sandım bir an.. iyi yapmışsın helal olsun milleti dinlersek ooo
Vlla ekonomik özgürlüğün va kardesim boşa öylr adamı be.. bi zahmet boşa yani
Bakan dediya 1 kereden birşey olmaz diye millette aptal zaten 😎👍
bir değil 1000 kerede yapsa kocamdır yapar diyeceksin.
S... Git ya zekasızı karında seni boynuzlasın
arkadaş ve aile de dahil hiç kimseye güvenmeyiniz her insanda bir adilik payı vardır
Nereye kadar karşı çıkacaklar ki kararlı ol o adam seni haketmiyo
Bir kereden bir şey olmaz diye diye böyle oluyor zaten
Ciddi değilsindir umarım böyle şeyleri gördükçe aşktan sevgiden evlilikten soğuyorum
Üzücü gerçekten bu durum yuva yıkmaya gider maalesef insan elindekiyle yetinmiyor da kıymetini de bilmiyor
Aynen iyi yapmisin konusanlarin azginin payini ver daha konusmazlar
Sen kocani ihmal mi ediyordun da bunu yaptı yoksa başka bisey mi
Yaptigin dogru... ama adamın bunu yapmasinda senin payin var mi vicdanini yokla sen kocanin her istediğini yaptıysan da o bunu yapmışsa rahat ol... seni hak etmiyor... sen kendini bizden iyi bilirsin
Abla helal olsun valla sana. En iyisini yapmışsın güçlü kadınsın vessselam
Sonuna kadar arkandayız o sülaleye de ibretlik olursun
Helal size. Aynısını siz yapsanız büyük ihtimalle affetmeyecek hatta size çeşitli ithamlarda bulunacaktı, çok iyi yapmışsınız.. Arkadaşınızın eşi de pek genişmiş mübarek Konya ovası sanki.
İyi yapmışsın dediğin gibi bunun bir defasi Yok bin sefası olur sana üzüldüm ama
Ablacım Haklısın İyi yapmışsın kocan seni hak etmiyor
Sen haklısın, boş ver milletin ağzı torba değil ki büzesin. Canın ne istiyorsa onu yap.
Bir kereden birşey olmaz diyen kimse süzme urosb cocudr
Bak benden sana bir tavsiye ve hiç sekmez. Bir kere yapan bir daha yapar. Özellikle senin bildiğine de biliyorsa ona bir rahatlama gelir, o yüzden vicdan azabı bile çekmez. Direk boşan net.
Ne zaman isterseniz bir kardeş bir dost olarak konuşabiliriz.
elalem zaten sürekli konusur yani ben de senin icin elalem sayiliyorum ama yine de belirtmek istedim bu yaptigin kimseyi takmaman falan felllaket iyi olay ki tabii ki tek basina ayakta durabilirsin isteyen dul desin isteyen bosanmis...
Senin gibi onurlu gururlu insanların önünde saygıyla eğiliyorum hiç kimse senin onurumdan gururundan daha önemli değil sen babandan da annendende daha önemlisin çünkü sende bir annesin o evladına bırakacağın miras onurun ve gururundur
bosan birkereden birsey olmaz diyenler kocanla grup yapsin
On dakika öncede biri kocası yoğun diye kocasinin en yakın arkadaşı ile aldatıyormuş malzememiz bozuk bizim insanız ama sözde asjaajaja bozuğuz başka açıklaması yok
Zaten ne olursa çocuklara yazık olur lafından çıkıyor madem yapmasaymış saçmalığa bak bir kereden bir şey olmaz ne demek Ya sen yapsaydın tepkileri ne olurdu acaba zihniyete bak
Asıl devam edersen sana ve çocuklara yazık olur. Kararından dönme, ayaklarının üzerinde dimdik dur. Bu tamamen onların REZİLLİĞİ!
arkadaşında şerefsizin önde gideniymiş sen doğru olanı yapmışsın bikere yapan bin kere yapar
Elalemi boşver bir karar aldıysan arkasında dimdik dur bir anne evladı için kendi canından bile vazgeçer boşver milleti kendi yoluna bak kendine yeni bir hayat kur biz kadınlar herşeyin üstesinden tek başımıza geliriz Hele ki evlatlarımız için
hayatını devam ettirmek için bir erkeğe hele de böyle şerefsiz bir erkeğe ihtiyacın yok. öyle diyenlere kulak asma. toplumda sürekli kadınların erkeklere ihityacı varmış gibi davranmalarından nefret ediyorum.
Sakın kimseyi dinleme 1 kere yapan yine yapar. Sen dediğin gibi mesleğin var her şeyin var kendi ayakların üzerinde durursun çocuklarına da tek başına bakabilirsin dinleme onları. Affetme ikiside karaktersizmiş allahın cezaları
İnsanlar anca konusur gereksizler. Sen en dogrusunu yapmissin.
Sen sanki bahane aramisin da eline firsst geçmiş bundan sonra sende zevkine göre yaşayacaksın sanırım
He a q evladı he
Cici kuş seni otturrurum bak
Kess be beyinsiz herif
Anlat canım anlat sevimli oluyorsun böyle
Insanların kafası eskide kalmış. Eski kadınlar kocaları ne yaparsa yapsın hep affederlermiş. Sen onlara bakma en iyisini yapmışsın. Üstelik bence çocuklarına çokta iyi bakarsın.
Bu devirde kadınlar yapiyo 😀
Haklısın
Doğru karar mı bilemem ama tabi ki bunun üstesinden gelicek kadar güçlü bir kadınsın
O adam bunları yaparken senin böyle dik duracağını kestirememiş belli ki
Valla kardeşim bir kadının başaramayacağı hiçbirşey yoktur. O adam bi kere yaptı devamı gelir sakın affetme üzülen sen olursun sen başarırsın kimseyi dinleme ayrıl.
Helal olsun kız sana onları dinlemeyip dimdik ayakta durdun. Sakın onalrı dinleme boşan! Çocuklarını çok Düşünüyorsa yapmasaymış insanlar böyle yaparsa bence onlardan da uzaklaş
Evet herkes kafayı yemiş belliki ailede tek akıllı sen kalmışsın canım öyle dar düşünceli insanların arasında nasıl bu kadar mantıklı kala bildin helal olsn
En iyisini yapmıssın nedir ole bir kereden bisy Olmaz sen o defteri kapat hayatına bak ne kadar rezil insanlar var
karşı taraftaki herifte ayrı gavatmış namussuzluğun bir bedeli olmalı ar ve gurur ve namus zaten dünyada bunlar için yaşıyor insan e bunlarıda ezdik mi ne kalıcak geriye
Bir kere aldatan bir daha aldatır, sakın affetme.
Ancak 2 çocuk ile gerçekten çok zor olur, o konuda bir şey diyemem ama maddi durumun iyiyse bir şekilde halledebilirsin diye düşünüyorum.
Hadi kocanı bi yere kadar anlarım ya arkadaşın! Bir kadın bir başka kadına bunu nasıl yapar?
Tebrik ederim sizi allah yardımcınız olsun o serefsiz kocanız ve karaktersiz o r o s pu arkadaşınızıda allaha havale et sen cok güclü birisin belliki bunuda atlatırsın allaha emanet olun
Asla geri adım atma o utanmaz adam senin yakın arkadaşına bile göz dikecek kadar şerefsizse yarın öbür gün çocuklarında öyle yetişir bırak defolsun gitsin edepsiz
S... bas kimseye eyvallahın olmasın. Ortalık o... dolmuş erkekli kadınlı
En doğru olanı yapmışsın sen
hemen ayrıl barışmak istersen kocana kanka konuşiym bir kere ozaman ödeşelim de
Rabbim yardımcın olsun kardeşim, hayırlısı olur inşallah
Ne yazik ki toplumumuz bir kereden bir şey olmaz diye diye buralara geldi
Sen en iyisini yapmışsın yolundan dönme abla
Bence sakın affetme 7sinde ne işe 70 te de o olur kanı bozuk dul kalmak o adamla birlikte olmaktan iyidir geri dönme kararının arkasında dur 👍
kafayı yemişler şekerim. bir daha yapmayacağının garantisi yok sonuçta. affet diyenlerin falan da genişliğine, rahatlığına anlam veremiyorum.
Kesinlikle boşan çocuklarının psikolojisi bozulur o evde çünkü affedersen o adam sana çok kötü davranacak saygısını yitirecek emin ol