Merhaba arkadaşlar 29 yaşındayım 4 yıldır evliyim kocam olucak adi yakın arkadaşım ile görüşüyor konuşmalarını yakaladım resimler mi dersiniz neler neler boşanma davası açtım 3 yaşında kızımıda alıp ailemin evine geldim ama herkes geçmiş bir kereden bir şey Olmaz diyor kafayı yemiş bunlar bir kere yapan bin defa yapar asla geri adım atmıcam popona tekmeyi bastım şerefsiz kocam yalvarıyor ama asla affetmicem bu arada arkadaşım olucak kahpe de evli kocası olucak salak affetti bunu topluca arsız bunlar şu an 2 aylık hamileyim neymiş çocuklara yazık olur aklı nerdeymiş evladının rıskını başkasına yediriyor üstelik arkadaşımın da 5 yaşında oğlu var valla üzülüyorum o çocugu öyle annesi var kendi çocuklarımada üzülüyorum böyle babaları var etraftan tepki topluyorum dul kalıcaksun diyen var kalsam ne olur yok kendi başımın çaresine bakamazmışım arkadaşlar hemşireyim ben işim var arabam var kendi üzerime evim var ayaklarımın üstünde durabilirim çocuklarıma da en güzel şekilde bakarım ama İsnanlar susmuyor başımın etini yiyorlar içimde kalacağına paylaşmak istedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir kereden bir şey olmaz diyenlere ben aynısını yapsam aynısını der miydiniz diye sorsaydın keşke... Milletimiz m4l ve ş. siz en iyisini yapmışsınız. Bir kere ihanet eden yine yapar. Bir an gözü kayar güzel kız diye eşi olduğu aklına gelir ve uzak durur ama gidip onla konuşmak bir yana flört sevgili moduna girmek bilerektir... 🤬 Üzüldüm 😪. Laf edene ağzının payını verin ve geçin. Bu çok bilmiş akbaba ve kolu komşu uzak durun kafa rahat olsun... İşinizi yapın boşanma davasını açın. Whatsapp görüşmeleri bir şekilde alsaydınız telefonunuza keşke. Olmadı mahkeme whatsapp geçmişlerini amerikadan ister tazminat nafaka cabası...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Sen Ayrıl kurtar kendini uzak dur değmez uğraşma bırak peşini Takma kafana seni sevmeyenler O üzülsün sen asla üzülme aslada affetme
Boşverdeğmez unut gitsin
Takma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ne desem şimdi olmaz. Bu durumu sindirebilen var sindiremeyen var. Başıma gelmediği için bana konuşmak kolay. Belki tanıdığın olmasa daha kolay sindirirsin ama resmen arkadaşınla aldatmıl seni. Bunun için çok üzüldüm. Ama önür boyu unutamayacaksın ve o güven duygusu olmayacak artık, bu yüzden kimse seni zorlamamalı bu evliliğe. Durumunda iyi gözüküyor, kendi başının çaresine bakabilirsin. Gerçekten kolay olmayacak ama. İki çocuk annesi olup onları tek başına büyütmek hem yürek hem güç ister. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru bir karar almışsın ve asla geri dönme tabi ki,
bana yabancı olmayan bir hikaye ve kesinlikle devamı geliyor..
Sana ve çocuklarına çok güzel bir gelecek diliyorum ve kararlılığının devamında güç..
elindeki detayları kaybetme ve dava için kullan çünkü zaman aşımı gibi aptal bir kanun var aksi halde boşanma süreci zora girebilir00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
126
Cevap
166Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar hep çocuklarım için boşanmıyorum falan diyor ama bence çocuklar için önemli olan anne ve babanın yan yana olması değil, o evin içindeki huzurdur.
Annenin psikolojisi kendisini aldatan bir adamla beraber yaşamak zorunda kalıp bozulduğunda ister istemez yaşadığı şeyler çocuklarına da yansıyacak, böyle bir evde kavga gürültü eksik olmayacak ve çocuk sevgi dolu bir ortamda değil tamamen anne babasının birbirine düşmanlığını görerek büyüyecek. Bunun çocuğa nasıl bir faydası olabilir?
Kadınlar bence çocukları için tiksindikleri bir adama katlanmak yerine, çocukları için mutlu olsunlar çünkü mutlu ebeveynler mutlu çocuklar yetiştirir. Her gün ağlayan bir anne görmek hiçbir çocuğu mutlu edemez. İstediğiniz kadar yansıtmamaya çalışın, çocuklar salak değil bir sorun olduğunu hissederler. Kavga ederken adama çocuklarım için katlanıyorum sana dersiniz, çocuk sizin mutsuzluğunuzu sorumlusu olarak kendini görür.
Bence en doğru kararı vermişsiniz, hiç kimsenin lafıyla geri adım atmayın. O kişi sizi öyle herhangi biriyle bile değil, kendi arkadaşınızla aldatmış. Bunu yapan adam her şeyi yapabilir. Öyle birini sözle affetseniz emin olun kalbiniz affetmez.10 Yorumla
+1 yılÇocuğunu böyle kansız bir babayla büyüteceğine tek başına sağlam ve dimdik bir şekilde kendin büyütebilirsin, sorumluluk sahibi bir yapın var gibi de öyle sezdim, ben olsam ayrılırdım, bekara boşamak kolay derler ama karaktersiz biriyle de olmaz yani.🙂
120 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılMesela sadece bir defa yapmak değil aslında. Aynı yastığa baş koyduğun insan en yakınınla yapmış bunu. Bu kadarını da ancak içinde vicdan muhakemesi olmayan biri yapar. Bu kadar uçkuru düşükse birinin kadın ya da erkek fark etmez, kardeşine de o gözle bakar demektir. Allah herkesin karşısına vicdanlı, ahlaklı, Allah korkusu kuldan utanması olan insanlar çıkarsın. Dünyanın çivisi çıkmış gerçekten. Etrafınıza aldanmamakla iyi yapıyorsunuz. Böyle düşük karakterde birinin çocuklarınıza verebileceği erdemler olacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun
40 Yorumla
+1 yılHerkesin ne dediği önemli değil
siz bir karar almış olduğunuz için bunu uygulamanız gerekiyor.. bu yüzden herkes öyle dese bile bu şekil de olacak siz karar verdiniz bu şekil de olmalı..
herkes konuşur90 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta başkalarının doğruları değil, sizin doğrularınız , ilkeleriniz herşeyden önce gelir. Onlara doğru gelen şey size tamamen yanlış gelebilir. Hepimiz kendi doğrularımızla yaşıyoruz. Hatta ve hatta maddi imkanlarınız olmasa bile yine boşanıp kendi yolunuzu kendiniz açmalısınız yani yeni bir düzen hemde kendi doğrularınızla. Eşinizin ve arkadaşınızın yapmış olduğu bu büyük hatayı kabullenmek kendinize duyduğunuz saygıyı yok etmek olur. Ayrıca bunda neyin garantisi olabilir ki 3 ay sonra bunun devamı gelmeyeceğinden. Unutmayın sakın , alışmış kudurmuştan beterdir demişler. Bu olayı derinine iyice bir kurcalayın tüm maddi tazminatınızı alın boşanırken. Bi düşünün , böyle bir hatayı siz yapmış olsanız 1 saniye inanın beklemezdi eşiniz.
20 Yorumla Ayy bu devirde kimseye güvenilmez gerçekten yaaaa ya sen yakın arkadaşsın beee yakın arkadaş kocan da var ne işin var elalemin kocasını ne diye ayartıyosun ayy Allahım sen koru yaaaaaaa hele o adam senın eşin var cocun var hamile yani neee nee başkasında ne var booook mu var neden aldatıyorsun nefis desen 0 yaa nefret ediyorum böyle olaylardan ya abi tutun şu nefsinizi ya insanlar mutsuz olayım evlenip boşanayım diye evlenmiyor şu hayatta çapkınsanız uçkur düşkünüyseniz oturun lan evde oturun kimsenin başını da yakmayın delirttiniz lan beeenii elalem herşeyi söyler evlenmezsin evlen de evlen evlenirsin cocuk yok mu cocuk cocuk yaparsın hani hani ikinci asla susmaz sen ne güzel işin gücündesin busu olmayanlar da var yani ya cok sinirlendim hayırlısı olsun hakkında canını sıkmaaaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılDuygularıma tercüman oldun valla bu yaştan sonra kudurdular insan dan utanmadılar Allatan da utanmadılar arsızlar bunlar çocukları olmasına rağmen bunu yaptılar yazıklar olsun gerçekten
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. maddi olarak bu durumdan çok etkilenmeyeceksen , elbetteki bunu kabul etmemek en doğal hakkın.
erkek adam evliyken bu haltları etmez. eşini sevmiyorsa , gider boşanır , ondan sonra ne halt edecekse eder. normalde boşanma konusunda daha ılımlı yaklaşmaya çalışırım , fakat aldatılmayı ne erkek ne de kadın hak eder. affedip affetmemek sana kalmış , ama affetmeyip ayrıldın diye de kimsenin seni yargılamaya hakkı yok. çünkü burada apt*l yerine konulmuşsun. apt*l olmadığını da bu boşanmayla göstermiş olacaksın. bu kadar.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılYuva yıkmak zorda olsa olması gereken Adım.
Boşanma , Davası Açman ve Dik durman.
Affedilir bir yanı yok neden yok Çünkü EX Kocanla birlikte olan Kadın hem Evli hemde Çoçukları var.
Hemde Senin Arkadaşın Tüm Türkiye de mu işi yapacaktın da Adamı kalmadı kalmadıki Senin Koçanı yatağa atmış.
Kabul edilir değil Yaşın Gençken bir geleceğin varken Ayrılmam en doğru karar.
Sağında Solunda konuşanları boşver Hayat Senin Hayatın Vücut Senin Vücudun.
Canın yandığında Acıyıda Mutluluğuda çekeçek olan Sensin.
Bence doğru Karar Şimdi Senin EX 3 lü Yatakta takılırlar mademki Arkadaşın Koçası affetmiş bukadar geniş 3 ü bir Yatakta sorun olmaz onun için.
Dediğim gibi dik dur ve hiçbir şekilde affetme affedersen Kaybenden Sen olursun.
Bu yüzden Yolun Açık olsun.
Aç kalsan kimse Sana Ekmek vermez verirsede 2 gün 3 gün.
Hemşire olduğun için Amerika’ya hemen Başvurup yeşil Kart alabilirsin bu İnsanlardan da uzaklaşırsın.
Herkes işine Baksın.00 Yorumla
+1 yılEşinden boşanmışsın bitmiş peki yarın birgün biri karşına çıktı senle evlenmek istedi cocuklarınin ona baba demesini kaldıra bilecekmisin? Veya şeytan bu arzuladin ihtiyaç duydun sen bir başkası ile olmayacakmısın? Bekarken biriyle çıkıp hiç ilişki yaşamadınmı? Sen kocanın yüzüne bakarken sana dokunduğunda onun yüzune nasıl bakıyosun? Bence acele etme 2 cocuğun var yetimhaneler annesiz babasız büyüyen cocuklarla dolu hayatı boyunca 1 kere yanlış yapmış eşini affet senin eşin erkekken bunu yapmışken arkadaşının eşi bunu kabul edip koynuna alıyosa kusura bakma ama seninki erkej yapmış bir hata babasız bırakma evlatlarını ilerde çok acı çekersin vicdanın acır
00 Yorumla
+1 yılBir kadın olarak ayakta durman tepkini ortaya koyman gayet güzel ve yerinde haklı bir davranış. Ama her insan hata yapar ve kimse mükemmel kusursuz değil. Karşındaki insan hatasını anlayıp senden af diliyorsa o masum bebelerin hatrına bir şans daha vermeni isterim. Sen belki de hem maddi hem manevi olarak destek olabilirsin ama o çocukların babasizligin eksikliğini gideremezsin. Otur güzelce konuş ne kadar kararlı olduğunu görsün ilk ve son şansı olduğunu anlasın. Yap bir büyüklük 🙏 oda çocuklar için
00 YorumlaYabancı değil yakın arakdaş olması çok daha kötü olmuş
(Kadının kocası karısını affetmesi daha değişik bir durum dip not, arkadaşlarının kocasını ayartan biri nasıl affedilir)
Güvenin yıkılmış hayal kırıklığı yaşamışsın yerinde kimse olmak istemez
İmkanların var güçlüsün kimsenin ne düşündüğüne bakma
İyici düşün şimdiyi ve 2-3 yıl sonrasını bile
Ona göre karar ver
Hamilesin onuda düşünerekten
Cinsiyeti kontrolleri, doğumun, yanlız kalacaksın yani piskolojik olarak kötü hisseder insan
Ne dersen hakkın kesinlikle kendimadına iyice mantıklı düşünerek karar ver00 YorumlaBir kadın isterse herşeyi yapar. Çevrendeki sığ görüşlü, geri kafalı insanları dinleme. Hangi çağdayız bir kereden birşey olmaz ne demek? Bir kereden birşey olmaz öldürsün o zaman bir kere yine birşey olmaz ilkmiş desinler. Aynı mantık aynı saçmalık. Asla affrtme onu bir yapan beş de yapar on da yapar yüzde. Güçlü bir kadın olduğun yazdıklarından belli zaten. Çocuklara gelirsek kavgalı, gürültülü, ihanetli, sevgisiz ev ortamında mutsuz büyüyeceklerine ikinizi başka ama mutlu evlerde görsünler. Bunu boşanmış bi çiftin kızı olarak yazıyorum bu arada
00 YorumlaBirşey olmaz demek nedir ya?
Kadın yapınca bir kere olmuş diyeceklermi o kişi zadeler?
İki çarpı iki nasıl dört yapıyorsa
Kadında yapınca
Erkekte yapınca
İkiside pisliktir
Nettir...
Bunun alternatifi ya da açıklaması yok olamaz...30 YorumlaSen önüne bak, onurun çok daha önemli. Sadece çocuklarının babalarından nefret ederek büyümelerine izin verme. Bu sizin aranızda ama çocukların için bunu yapmalısın.
Onlar kafayı yememiş, onlara öyle öğretilmiş. Mide bulandırıcı.10 YorumlaSana helal olsun başka birisi olsa ailesine değil yeni Bi kocaya kaçardı. Etraftakileri dinleme dış kapının dış mandalları. Senin hayatın sonuçta onlar yaşamayacak onlar çekmeyecek sıkıntıyı koy tekmeyi kıçına gitsin. O arkadaşında varya ay çok sinir oldum saçını başını yolmak lazım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGecmis olsun hepsini okudum sonuna kadar ve yerden goge kadar haklisiniz aldatmanin biri ikisi olmaz birini yapan sonra yine yapar sana o soyluyenler cahil ozguvenleri olmuyanlardir kadinlar insan degilmi neden ayaklarinin uzerinde duramiyacakmissin bal gibide durursun
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. O kadar aşağılık bir çağda yaşıyoruz kadınlar kocalarını, kocalar karılarını en yakın arkadaşlarıyla aldatırken hiç yüzleri kızarmıyor. Dünyanın çivisi çıkmış. Dünyada verilecek hiç bir ceza bu kadar çok pisliği paklamaz.. Kocan hiç utanmamış evli en yakın arkadaşınla ilişki kurmaktan, en yakın arkadaşın ne kocasından ne çocuğundan utanmamış. Yakalanınca yüzleri belki kızarmış. Eğer yüz varsa. Ahlaksız sefil bir çağda yaşıyoruz. Belki felaketler bu yüzden başımızdan eksik olmuyor
21 Yorumla
+1 yılAslında her şey 1 kereden olur. Bir şeyi yapmamışsanız yapma sayınız 0'dır, onu 1 yapmak için 0'a nazaran sonsuz büyüklükte bir şey yapmanız gerekir... 1 kere olduktan sonra 2 için aynısı kadar, 2'den sonra 3 için daha öncekinin yarısı kadar bir şey yapmanız gerekir... kısacası, herşey 1 kereden olur.
Kulağını dış seslere tamamen kapat ve kendi kararını kendin ver.21 Yorumla- +1 yıl
👍 haklisin
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sana olmayan beyinleriyle akıl vermeye çalışanları dinleme hiç. Duruşun takdir edilesi. Bir kereden bir şey olmaz diyenlere en ağır küfürleri ederdim , ama burası uygun değil. Boşa gitsin. Böyle kansız heriflere şans vermeyeceksin. Anında çekeceksin fişini.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi zaten en yakın arkadaşın vururmuş insanı sırtından valla kadın o**spuymuş senin kiside güzel kardeşim şerefsizmiş evinde gül gibi karın varken insanlar iyicene azıttı gerçekten bak azdı yani millet o arkadaşının kocasına söyle bilsin karısınn ne bok olduğunu eşin kadına demekki igili olunca olanlar olmuştur belkide yatma falanda olmuştur asla affetme gurur denilen bişey var boşan gitsin sana değer vermeyene sen hiç verme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılBir kereden bir şey olmazın meali; bir kez aldatsın sen kadınsın taşıyıcısın yuvanı bozma akıllı ol bu erkek milleti çok eşliliği sever bilirsin, bir kereden bişi olmaz affet bir daha yapmayacağına dair söz verir. Pişman olur zaten üüüf bunlar kafayı yemişler! benden sana dipnot; bir erkeği bir kere yakaladın mı iş biter. Çünkü biz erkekler bu konuda çok kötüyüz. Maalesef aldatmaya başladık mı ardı arkası gelmez onun..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aldatan sen olsaydın çevren ve o arsız kocan yine bir kereden bir şey olmaz, geçmiş gitmiş derler miydi? Hayır hiç sanmıyorum. O yüzden ikiyüzlü çevreni kaale alma. Affetsen bu seferde aldatıldığını, gurursuz olduğunu söyleyip içten içe gülecekler. Çocuklarının da öyle babaları olacağına olmasın daha iyi.
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok zor bir durum ve bunun affı olmaz, haklısın. Yapan insan bir daha yapar. Düz mantık. Ama işte hamile kalman çok kötü olmuş. Sen her ne kadar ondan boşansan da yine de onunla koparamayacağın bir bağın olacak o da doğacak çocuğunuz. Bu konuda ne yapmayı düşünüyorsun?
10 Yorumla
+1 yılBir sefer olduysa devamıda olacaktır fakat olmasa bile bir defa olması yeterliki zaten dul olmak ayıpmı günahmı deli saçmasından başka hiç bir şey deyil kendin ayaklarınızın üzerine durabilen bi insanmışınız sizin kime neye ihtiyacınız varki sizin hayatınız yaşamınız kimseyi bağlamazki herkez kendi kapısını süpürsün
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın affı da sonrası da yoktur.Üstelik anı yaşamak,öylesine tskılmak için olanları daha da onursuzcadır. Hadi aşık olursun, aşkı bulursun, gerçekten anlaşamıyor, geçinemiyorsun, zaten evlilik sadece kağıtta kalmış, boşandın boşanacaksın anlarız. Ama hem karım bitanem diyecek, hem de başkasına sevgilim aşkım diyeceksin, yok öyle bir dünya...
10 Yorumla
+1 yılHayati bir araba bir ev ve aylik sana verilen maaştan ibaret sanmak ne bilim ya biraz tuhaf zaten çocuklarını düşünmüyorsun bu apaçık belli sen kendini dusunuyorsun kendi rahatın için ayrılıyorsun bence çocukların anne veya babasız büyümesi dünyadaki en guzel araba ev ve maaştan iyidir ayrılma demiyorum sana soru sormuşsun düşüncelerimi yazdım kötü soz söylemedim belkide anne babam ayrı büyüdüğüm için böyle düşünüyorum...
00 YorumlaAilemin evine geldim diyorsun, ama evim var arabam var hemşireyim diyorsun, kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsa ailenin yanına neden sığındınki? İlginç biraz soru trol gibi geldi bana aslında ama neyse, ama eğer gerçekse en iyisini yapmışsın boşan bencede haklısın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir kadin olarak dimdik ayakta durabilirsin kardesim senin esin ve arkadasin hatta arkadasinin kocasi gibi genis insanlar yuzunden ahlak kavrami kalmadi. Bir kereden bir sey olmazmis vallaha kufur edicem de haddime degil. Allaha sukur karimim uzerine gul koklamam o benim canim.
00 Yorumla
+1 yılBildiğin yol her zaman en iyi yoldur çevremizde ki insanlar bizim ne yaşayıp ne hissettiğimizi asla anlayamazlar sorsan onların başına gelse ortalığı ayağa kaldırırlar ama başkasında olunca laf gevelemek çok kolay dinleme hayatım çocuğunla umarım hayatın daha güzel ve daha güvenilir geçer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Eğer işin içinde cinsellik yanında duygusallıkta varsa,
Eğer kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan ayrılmak en doğrusu.
Bir daha yapmayacağının garantisi yok.
Ancak tekrar evlenirsen onun da yapmayacağının garantisi yok.
Erkekler böyle maalesef.
Fırsatını bulduğunda şeytana uyarlar.00 Yorumla
+1 yılAyrilma karari ile en iyisini yapmissiniz. Birakin insanlari. Siz kendiniz önemlisiniz. Kendi ic huzurunuz. Bugün dul kalirsin diyen insanlar yarin baristiginda sizi tekrar aldattiginda barismasaydin birkere yapmis affetmeseydin diyip sirtlarini dönerler. Asla affetmeyin. Ortada kalmassiniz, bir erkege ihtiyaciniz yok devam yasamak icin. Ha ayrica olur belki ilerde iyi biri cikar yine evlenirsiniz. Affederseniz eger yüz bulur ve tekrar yapar nasilsa aff ediyor diye. Asla kadinlik gururunuzu ayaklar altina aldirmayin.
00 YorumlaSen en doğrusunu yapıyorsun, bir kereden bir şey olmaz diye nasıl akıl verebiliyorlar hayret ediyorum..
Yuvalar bozulmasın ama insanlar aldatabilsin...
İlginç bir zihin. İhanet güveni ve ilişkiyi sarsar, bende olsam durmam ekonomik olarak bağımsız olman şok güzel, ekonomik özgürlüğü olmayanlar bu durumda çok sıkıntı yaşıyor.00 YorumlaSen en iyisini yapmışsın insanlar çok cahil. Çocukların bahane edilmesi bile çok kirli düşünce. Asıl çocuklar var diye ayrılmak daha iyi. O hayvan bi haltlar yerken çocuklarını düşünseydi. Sevgisiz ve adiliklerle dolu ortamda büyüyeceklerine anne baba ayrı büyüsünler daha iyi. Arkadaşın da tam bir şerefsizmiş umarım kocası da onu aldatır. Gerçi böylelerine koymaz da bu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerxekten cok güçlü bir kadinsiniz bir cok insanın yapamadigini yapmissiniz sizi takdir ediyorum umarim istediginiz gibi güzelce yasarsiniz. Etrafa kulak asmayin siz kendi bildiginiz yolda ilerleyin gerci bunu söylememe gerek yok. Umarim her şey gönlünüzce olur
00 Yorumla
+1 yılKendi ayaklarının üstünde duruyorsan kim ne diyo umursama ilerde o laf edenler seni konuşmayı bırakacak unutacak ama sen hala o serefsizle aynı evi yatağı paylascaksin ilerde düşüneceksin gene aldatiyo mu ne yapiyo gene yapacakmi diye için içini yiyecek kendi kendini yiyip birtereceksin kendi ayaklarının üstünde dur çocuklarına sahip çık Allah'ım ne yollar gosterir Allah'ım yardimcin olsun canım
00 Yorumla
+1 yılİşte bu bakın kadınlar rahatladıkça artık istediğiyle birlikte olmak istiyor tabi erkekler içinde geçerli ama benim duyduğum kadarıyla en çok kadınlar arkadaşlarının eşine aşılıyor. Normal bulan kişilerde rahatlık düşkünleri herkes serbest olsun diyenler kadınlar serbest olsun erkekler istediğini düşünsün diyenler. Ahh ne diyebiliriz ki...
07 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin aldattığı kişi de mi erkek bana bunu şöyle
- +1 yıl
Erkekler başka kadın olmasa nasıl kendinkini aldatabilir
- +1 yıl
İyi de burda zaten mağdur olan bir kadın ve onun cinsiyeti den biri kocası denen yavşakla onu aldatıyor.
+1 yılİnsanlar konuşur ayrılsan da konuşur ayrılmasan da. Onlar kim ki senin kararlarına karışabiliyorlar ya da yorum yapabiliyorlar. Hayat senin hayatın. İhanet etmiş sana haklısın bu durumda bir daha nasıl güveneceksin o insana çok zor. Ne karar verirsen ver senin kararın olsun bu. Bu hayatı yaşayan sensin onlar değil.
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun asla geri donme
Zaten donmeyi dusunmuyorsun ama tıka kulaklarini o salak dusunceler asla aklini bulandirmasin
sen cok ozel ve guclu birisisin eminim cocuklarini cok guzel yetistireceksin kendin gibi.
Bir an once kurtul o pislikten bir daha da yuzune bakma👌🏻👌🏻
Kocan olucak pislik ve arkadasin olacak 2 yuzlu pislige de lanet olsun53 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekürederim güzel dileklerin için bana güç verdin asla geri dönmicem çocuklarıma bakarım en iyi şekilde kova herşey demek değil sonuçta
- +1 yıl
Rica ederim :) yardimci olduguma cok sevindim. Aynen öyle, o dul kalmak bir kereden bir sey olmaz gibi seylerin hepsi eskiden uydurulmus sacma sapan sözler. Artık kalıpları yıkma vakti insanların dedigi gibi değil kendi inandigimizi uygulama kendi gücümüzü ortaya cikarma vakti.
Saglicakla kal guzel insan :)
Soran+1 yılTeşekürederim canım sende sağlıcakla kal
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes damara göre şerbet içiyor sen en doğrusunu yapıyorsun. Çocuk babasızda büyür ama böylelerinden olamamsı babasızlık da değildir at gitsin bazı şeylerin telafisi yok. O senin çevren deki ler ucu bize dokunur başımza kalır dedikodu olur vs korkusundan yapıyor bunu dinleme onları
10 Yorumla Şöyle güçlü bir kadın gördüğümde o kadar seviniyorum ki hayatının en doğru kararını almışsın seni tebrik ederim. Sen denilen hiç bi şeyi üstüne bile alınma eğer sen o adamı affetseydin ona da bi laf bulurlardi etrafındakiler. İşte ağzı olan konuşuyor beyni olan insanlara denk gelmen dileğiyle! Seni çok seviyorum ❤️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn doğrusunu yapmışsın
Bugun yapan yarın yine yapar
Arkadaşında eşide cuckoldcuymuş
Yani swingci imiş belliki
Sen bildiğini yap Nafakayı catır catır al
Cocuklarının rızkını yedirme
Kendini asla yalnız bırakma
Ailen destek olsun Kocandanda koruma kararı cıkarttır Yaklaşamasın cano00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi yapmışsın. elinde mesleğin var en büyük avantajın o. kendi ayakların üstüne durabiliyosun. annem bu konuda çok yakınırdı okutulmadı diye meslek sahibi olamadı diye kendi ayakları üzerinde duramadı diye üzülürdü. hep kocanın eline bakmak erkeğin eline bakmak çok zor. bu şekilde ters bir olay yaşandı mı senin gibi çekip gidebilmeye gücü olmayan kadınlar bu ülkede neler neler yaşıyor. tekrar diyorum iyi yapmışsın. kurtarmışsın kendini ve çocuklarını
10 Yorumlason zamanlarda insanlar bir garip oldu kimin eli kimin cebinde kimse bana karışamaz havası.
eğer bir insan eşinden ister erkek ister kadın ilgi göremiyorsa o zaman o ilgiyi dışarıda arar fakat öyle bir durum yoksa insan neden diye sormaz mı? ama bizim toplum sadık kalmayı bilmiyor neden? çünkü insanlar bu eğitimi yeterince alamamış.
Boşanmak istiyorsan fazla bekleme ama sen de kendine çok dikkat et o tehditler artabilir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHa şöyle ya böyle kadınlar görmek istiyoruz o su bulandı bi kere asla durulmaz sakın geri adım atma bi kere yapan bi daha yapıyor emin ol.. çocuksa çocuk Allah yarattıysa onun yolunu Allah çizer aynen devam tebrikler..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasamayan bilmez seni sanirim en iyi anlayacak kisilerden biriyim. 5 yllik evliyken is yerinden bir kadinla beni aldattigini ogrendigim gun bosandim. Ailem bile yapma etme dedi. Kimseyi dinlemedim, cocugumla beraber huzurumuzla yasiyoruz. Gecmis donup baktigimda ki 1 sene oldu iyi ki diyorum asla keske demiyorum. Baslarda biraz zor olsa da emin ol alisiyor insan herseyin ustesinden gelecek gucte.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güçlüsün tebrik ederim öncelikle ve evet çoğunluk her zaman doğru değildir ar damarı çatlamış bunların. Ne güzel anne olmuşsun 1 tane de çocuğun var zaten benim tavsiyem kimseyi ilgilendirmez ama 2 aylık hamileysen bu çocuğu doğurmaman daha iyi bir seçenek. Şu sn duygusal yaklaşma ve iyi düşün. Bu adi adama bir çocuk daha bahsetme ayrıca o çocuğun doğaca ortam çok sağlıklı gözükmüyor hamileliğin dahi stresli. 2 aylık zaten yani aldır sonra biriyle. 1 çocuk başka 2 çocuk çok başka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana helal olsun inan yazdıkların ve güçlü bir kadın oluşun beni cok gururlandırdı. Toplumun saçma sapan dul kalacaksın gibi laflarını da asla takmamani oneriyorum. Herkes kendi terbiyesizligine baksın. Şerefsiz bir insanla yaşayacağına onurlu bir kadın olarak yaşamak en iyisidir. Kimse kimseyi eleştiremez hele ki böyle bir konuda. Evladının senin gibi bir annesi olduğu icin de çok şanslı. Allah yolunu açık etsin. Helal olsun bir kez daha.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye de aileler böyle şeyleri normalleştirmeye çalışıyor çünkü sana ve kızına kol kanat gerecek güçleri yok veya germek istemiyorlar bir kereden bir şey olmaz diyerek bu sorumluluktan kurtulup kolaya kaçmaya çalışıyorlar bu işsizlik imkansızlıkta nasıl olacak bilmiyorum Ama Allah büyüktür mutlaka bir kapı vardır çalış bacım çalış gençsin kimseye eyvallah etme.. evladına da kendine de yet o kocan olacak eşşoleşşek de maddi manevi tazminat versin bi zahmet..
00 YorumlaKarlılığın ve düşüncen çok mantıklı ama sakın haklarından vazgeçme, profesyonel yardım al, avukatın olsun, boşanacağım diye nafaka ve mal almamalık etme, kafana takılan olursa sorabilirsin
31 YorumlaAffetsen bile tekrar güvenecek mısın? Güven tek kullanımlıktır. Çocukların dünyası evet üzülürler fakat onlar belli bir yaştan sonra dünyanın kuralı kendi hayatlarını kuruyor gidiyorlar. 20 sonra keşke demek yerine bugünden yoluna bak.
10 YorumlaBoşver. En doğrusunu yapmışsın. Toplum bunlar yüzünden çürüdü iyice.
60 YorumlaHelal olsun be şu kararlılığını cesaretini keşke bütün kadınlar gösterebilse. Gerçekten alnından öpmek istiyorum seni. Güçlü kalmak için bir erkeğe ihtiyacın yok. Sana bir kerelikten bir şey olmaz diyenler b*k yesin. Asla affetme. Her şeyin bir çözümü var ama aldatmanın asla affı yok.
20 Yorumla
+1 yılArkadaşının kocası baya gavatmış ya kadın veya erkek bir kere bile yaptıysa evliyken benim gözümde namussuzdur bence doğru olanı yapmışsın insallah çocuklarınla iyi bir hayatın olur güçlü kadınlar çocuklarına iyi bir gelecek sunar ve bunu tek başına da yapabilir yolun açık olsun
20 Yorumla
+1 yılSonra "bütün erkekler aynı" diyorsunuz ya, artık hak veriyorum valla ne kadar çok p. iç varsa alayına kibrit suyu. Kurunun yanında yaş da yanıyor maalesef. Çok haklısın, hakkını koru👏👏👏
22 Yorumla- +1 yıl
Yırtarım dağları a*lara sığmam taşarım.
- +1 yıl
valla lafı koydun, haklısın da. Bu tür şeyler yüzünden erkekliğimden utanıyorum, ıspatlamaya kalkışsan nasıl inandıracaksın? Siz de haklısınız ne diyeyim? Allah belalarını versin
+1 yılBöyle mantıklı, güçlü, kendini ezdirmeyen kadınlara bayılıyorum yaa. Sen kararını verdiysen kulağını başkalarına kapat, affetseydin de laf ederlerdi... İşin gücün yerindeyse misler gibi bakarsin çocuklarına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSenden sonra daha rahat takılır arkadaşın. Eğer fiziki eyleme dönüşmediyse bence bir düşün. Sen kocanı arkadaşına teslim ediyorsan sevmemişsin arkadaşım. Peki hiç sordunmu neyine yetmedim onu ayarttın diye?
00 Yorumla Böyle ahlaksızların yaşamaya hakkı olmasa keşke. İğreniyorum. Yerinde olsam affetmezdim. Midem kaldırmazdı. Bu bir gecelik olay değil ki o bile affedilmez. Bu bambaşka iğrenç bir şey. En yakın arkadaşla kocan yuh diyorum sadece.
00 Yorumla
+1 yılağzı olan konuşur derler ya o hesap.. gerçekten helal olsun keşke herkes senin gibi gururlu kendi ayakları üstünde durabilse sen en doğrusunu yapıyorsun başkaları konuşsun bırak onların seviyesine inmeye değmez
00 Yorumla
+1 yılAbla çok üzüldüm geçmiş olsun elalemin ne dediğine bakma kesinlikle kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun boşa gitsin o kendi haline yansın bakalım senin gibi birini bulabilecek mi evli kadın koşturur artık adiler bu erkeklere iyilik yaramaz dırdır yapıp parasını harcayacaksın nafaka da ister çatır çatır ye kafasını duvarlara sürter artık
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın canım benim son pişmanlık fayda etmez boşucam
- +1 yıl
O laylaylom kocasıda ayrı gavatmış öyle rezil kadını kabul etmiş sinirlerim bozuldu akşam akşam Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
- +1 yıl
Orusbunun
+1 yılinsanlara aldırma. sen onurlu davrandın ve çizginde devam et. dedikodulara bakma sen. ve tepki ver. üzerime gelmeyin. o evlilik kurumu benim de. başlatan da bitiren de ben olurum kimse karışmasın de.
12 Yorumla- +1 yıl
@haveaniceday2021
teşekkürler - +1 yıl
Rica ederim, haklısınız.
- Devamını Gör (232)
Devamını Gör(277)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam ile yakın arkadaşımın konuşmalarını yakaladım. Etrafımdaki herkes bir kereden bir şey olmaz diyor, bunlar kafayı mı yemiş?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler