Kocam ile yakın arkadaşımın konuşmalarını yakaladım. Etrafımdaki herkes bir kereden bir şey olmaz diyor, bunlar kafayı mı yemiş?

Merhaba arkadaşlar 29 yaşındayım 4 yıldır evliyim kocam olucak adi yakın arkadaşım ile görüşüyor konuşmalarını yakaladım resimler mi dersiniz neler neler boşanma davası açtım 3 yaşında kızımıda alıp ailemin evine geldim ama herkes geçmiş bir kereden bir şey Olmaz diyor kafayı yemiş bunlar bir kere yapan bin defa yapar asla geri adım atmıcam popona tekmeyi bastım şerefsiz kocam yalvarıyor ama asla affetmicem bu arada arkadaşım olucak kahpe de evli kocası olucak salak affetti bunu topluca arsız bunlar şu an 2 aylık hamileyim neymiş çocuklara yazık olur aklı nerdeymiş evladının rıskını başkasına yediriyor üstelik arkadaşımın da 5 yaşında oğlu var valla üzülüyorum o çocugu öyle annesi var kendi çocuklarımada üzülüyorum böyle babaları var etraftan tepki topluyorum dul kalıcaksun diyen var kalsam ne olur yok kendi başımın çaresine bakamazmışım arkadaşlar hemşireyim ben işim var arabam var kendi üzerime evim var ayaklarımın üstünde durabilirim çocuklarıma da en güzel şekilde bakarım ama İsnanlar susmuyor başımın etini yiyorlar içimde kalacağına paylaşmak istedim
Kocam ile yakın arkadaşımın konuşmalarını yakaladım. Etrafımdaki herkes bir kereden bir şey olmaz diyor, bunlar kafayı mı yemiş?