Kaşına gözüne huyuna suyuna boyuna posuna bakışına ses tonuna karakterine güzelliğine
Evet nedir?
Ben sonra söylerim 🙄
Evet nedir?
Ben sonra söylerim 🙄
Her şeyimle bana. Güzelliklerime olduğu kadar eksik gördüklerine de aşık olsun. Ona çok çekici gelen yanlarımdan tut çekilmeyen yanlarıma kadar. Her şeyimi benimseyerek sevsin. İyi ve hoş yanlarıma tutulup sonradan beni değiştirmeye kalkmasın. Çünkü belki bazı şeylerimi töpürleyebilir ama beni tamamen istediği bir insana değiştiremez. Bunun bilinciyle sevsin beni..
Vayyy 🙄
Güzel dedin bence🌸🍫
Bilmem Ki?😄 Siz Kızlar Neyimiz Etkiliyor Hoşunuza Gidiyorsa Ona Aşık Olursunuz 🤭 Ama Bana Aşık Olacak Kız Şöyle Söyleyim Huyuma Aşık Olabilir En Çok çünkü ben sevdiğim de Gerçekten Sevdiğim Kıza karşı çok değişiyorum Değişiyorum derken Kibar Anlayışlı Sıcak ilgili Olurum Hiç Sevgilim Olmadığı için de Sevgilim sevdiğim yanımda olsa Kimbilir Nasıl Mutlulukda Olurum 🤭💖😊 Ama şunu Söyleyim Ben Sevdiğimi Asla Üzmem Onu üzenin de dünyayı başına yıkarım Kimse sevdiğimi uzemez ona dokunamaz Sevdiğim benim herşeyim canımın içi hayatımın anlamı Olur Ben sevdiğim mutlu olması için elimden ne geliyorsa yaparım o yeter ki Mutlu olsun hiç üzülmesin Tipime Gelecek olursam Tipim hakkında bir şey diyemem Kimi Kıza göre çok yakışıklı görünürum kimi kıza da Normal herkesin görüş bakış açısı farklı Ama ben kıza aşık Olursam O Kızın Güzel Olmasından en çok benim için önemli olan kızın kalbi önemli eğer kızın kalbi gönlü temiz iyi bir kızsa o zaman severim 😊 Bir Şey soracağım yanlış anlamazsan eğer sen nasıl birisin merak ettim de 🤭 Eğer görürs aşık olur muyum bilemem 🤭
Aşk, bir insanın her yönünü bir bütün olarak sevmektir bence. Bir kişideki tek bir özellik ona aşık olmaya yetmeyebilir. Aşk gibi güçlü bir duygu, insanın tek bir yönüyle değil tüm yönleriyle karşısındakine kendisini kabul ettirmesiyle gerçekleşir. O yüzden bu soruya şu yönüm bu yönün diyemem, beni olduğum gibi kabul eden ve bana değer verdiğini hissettiren biri olsun yeter. O da uygun zamandan olsun, ben beklerim aceleye getirmeden sabırla..
Önce fiziki etkilenmesini anlarım, bende önce fiziki beğeni duyarım karşı cinse.
Ama sonrasında hâlâ beğeni sırasında ilk sırada yer alıyorsa fiziki beğenisi ben o kişiden soğuyorum.
Kişilik özelliklerimi ve zekamı beğenen erkek kalbime ayrı bir ritim kazandırıyor.
Cevap
86Cevap
Kimse bana aşık olmasın onlara zahmet kimseyle uğraşacak vaktim yok. Bu kalp daha fazla dayanamaz olanlardan sonra. Yine de kalbimle gurur duyuyorum ya o kadar kırıldı, çalındı, yandı , kandırıldı ama yine de çalışıyor koçum benim ya Allah kalbimi eksik etmesin😂😂😜🌺
Boyum posum fena değil, ses tonum etkileyicidir ama hepsi gelir geçer karakterime aşık olsun, olsun ki bitmesin.
Kaş, göz, dış görünüş değilde en çok onunla sohbet ettiğimiz, birlikte geçirdiğimiz vakitleri geriye baktığında ne kadar güzel günler geçirdiğimize bakmasını isterim. İleride yüzyüze bakacağın insanla karşılıklı konuşamadığında birlikte birşeyler biriktiremediğinde ilişki kısa vakitli oluyor.
Birisi bana aşık olmasın, mümkünse sevsin ve sevmesini bilsin.
gerçekten içtenliğe ve kişiliğe olmalı
Bu arada kolyen çok hoş...
Teşekkür ederim 🙏
Ruhuma ve kalbime diyebilirim, çok genel oldu ama anlık değil de hayat boyu sevebilecek biri bu dediklerime kapılması lazım. Aksi taktirde kısa ilişki oluyor.
Bana aşık olacak insanın var olduğunu ve var olacağını zannetmiyorum, çünkü bana aşık olunmaz, olunamaz.
Uhhh ben bana aşık olacak kişilerden de şiddetle nefffreeeeett ediyorummm.
Karakterime, güzellik gelip geçer ama karakterim, huyum suyum benimle kalacak. Sadece bedenleri, şekilleri, görüntüleri sevenlere ne yazık. Ölüm her şeyi yok edecek. Victor Hugo
Profil resmi koymaya çalışıyoeum ama koyamadım bir türlü ama paylaşımımda var
Söyle bakalım neyime olacak?
Hiçbir kız bana aşık olmadı ki !!
Herhalde karakterime ve sadakatime aşık olur diye tahmin ediyorum 🤔
Ben çok güzel severim korurum zarar gelsin istemem hep buna aşık olurlar ama sonra üzmiyim diye kendimden de koruyorum
Ruhuma..
Ben de aynı şekilde onunkine hayran olmayı dilerdim...
Romantikliğime , centirmenliğime , bide kaslarıma galiba
karakterime, beni ben yapan tüm özelliklerime, iyi ve kötü huylarıma, bazen belki çekilmez olabilirim ona bile aşık olmalı 😕😄
Beni ben olduğum için aşık olacak birisini isterim yanımda..
Ben onun gülüşüne ve bana değer verişini sevdim ama yalanmiş 💔
Merhametime
Sefkatime
Olgun düşünce ve fikirlerime
özgürlükçü yapıma
Güvenilirliğime
Bana aşık olacak kimse yok, çünkü benim aşık olunacak herhangi bir özelliğim yok. 😊 O nedenle hanımefendilere en sevilesi eşleri kendime de en huzurlu yalnızlıkları diliyorum. 😊
Kesinlikle karakterime. Diğerleri gelip geçicidir. Beni ben olduğum için sevmesini isterim 🌿🏹
Kendimi övmek gibi bir alışkanlığım yok...
Benim aşık olunacak bir tarafım yok ki sonuçta bu yaşıma kadar da hiçbir kız bana aşık olmadı
Merhametime Vicdanıma Anlayışlı Ve Dürüst Oluşumaa Aşık Olmalı abla. Ama senin gibi birini istemezdim yanlış yaptın bana@selamsiskolar
ruhuma olsun oluyorsa
Kaş, göz, burun, boy, pos, zeka :D Yine ne kadar ukalayım :D
dış görünüş ve tensel uyum ilk etapta önemlı sonra karakter ve duruş
sence peki dinliyorum.
güzel doyulur ama iyi iyi huyluya doyamazssin
iyi huyuma doyamazsin...
Ya dış görünüş olur ya hoşuna giden bir huy olabilir
Boy kilo tip geçici onemli olan huy kişilik sadakat
Zaten biryerine aşık olan biri başkasında daha iyisini gördüğünde başkasına kaçar yani hiç bir yol olmaz
Bana aşık olacak insan psikiyatrik tablo içindedir kesin. Çünkü bir hezeyanda yaşıyor olur
Bedenime değil ruhuma kesinlikle. Ruhuma dokunursa ya da ben onun ruhuna dokunmazsam nasıl aşk olsun.
Bence karakterine bakmali sonra gözlerine bakislarina karsisindakine öyle bir bakmali ki yüreğine kor ateş kivilcimi atmali 😉
kalbime aşık olsun yeter o hepsinin üstesinden gelir...
Bende tip sıfır boy bos çinli
performans bikaç saniye anca
Fakirim fukarayım
Benden cacık olmaz
Karakterime aşık olsun olacaksa.
Önce tarzıma ve duruşuma sonra karakterime.
Karekterine merhametine
Dürüstlüğüme aşık olsun yeter
Nefesime ve kalbime...
Karekterime ama pek onunla ilgilenen yok
Hepsi bende var boy pos kaş göz saç sakal bıyık ne ararsan
Neyime âşık olmak istiyorsa olsun :D
Dürüstlüğüm, zekâm, yakışıklılığım...
Ya senin?
parayı saymadım bilerek ama var yani :D
Gozlerime kalbime ve karakterime ama cok gec
Bilmem garahterime diyim
Ben kendimi boldurmem opacaksa tam sete asik olsun
Bana aşık olmalı. Olduğum kişiye.
Şeytan tüyü var bende😂
Bir şey bulamadım şimdi
Bir şey bulamadım sjkdkd
Her şeyime aşık olsun
Karekter vede kalbime
Neye istiyorsa ona olsun dümdüzüm ben
Hiç düşünmedim.
Istedigi her yerime herseyime asik olabilir.
Sadakatime aşık olmalı diyebilirim
Kalbime en çok da dürüstlüğüme.
Bilmemm...
Mxkckckckxkddkd
Sohbetime, muhabbetime, kafa yapıma, kişiliğime
Anlatırsam âşık olurlar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?