Birinin gülüşüne aşık olunur birinin bakışına aşık olmak için çok güzellikleri var peki siz karşı cinsin neyine aşık olursunuz onu güzelleştiren nedir?
Çiçek kokusuna Tatlı dokusuna Ponçik gülüşüne Deli oluşuna Ruhani güçler barındırışına Sevgi dolu kalbine Seks dolu libidosuna Muzur hallerine Trip konvoyu oluşturmayan maifliğineLeydi oluşuna Gelişime sinirlenince koyuşunaYüreğimin aşkla doyuruşuna Aşık olabilirim 👻😎
Sadakatine aşık olurum ben. Güzel sevişine aşık olurum. Karakterine aşık olurum. Sevgisini lafta değil, davranışıyla gösterişine aşık olurum. Kaşına gözüne değil.
Ben samimiyetine, böyle vıcık vıcık değil. Gözlerine baktığında kalbini görmelisin bence. Ay gözlerinde büyümeli, ruhun içinde çırpınmalı işte bu işte bu diye. Gülüşüne aşık olursun mesela, hiç görmediysen, seninle konuşmasına, sesindeki dürüstlüğe, ilgiye. Ayyy sen yeterki aşık olmak iste 😌😌
Bazen bir bakışına, bazen bir gülüşüne, bazen bir bakışı bazen saçını kulak arkasına atışına, bazen de kokusuna veya ayaklarini altında toplayıp kalçasını hafif yatırarak oturusuna
O diğer yerin şifresi aynı sadece aynı şifreyi yaz ve 31 sayısınıda ekle giriş yapabilirsin hesabı sana vermek için geldim ha bu arada takibini kabul edip çıkarttığın kişiyide görmedim değil 😂