Birinin gülüşüne aşık olunur birinin bakışına aşık olmak için çok güzellikleri var peki siz karşı cinsin neyine aşık olursunuz onu güzelleştiren nedir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evet, aşk nedir?
Bir insanı görürsün, hoşlanırsın, zamanla sevgiye dönüşür ve yerini aşka bırakır.
Fazla edebiyat parçalamayacağım😊lakin ilk gördüğüm zaman ise gözlerine bakarım ve tanıştıysam ise karekterine bakarım
Çiçek kokusuna
Tatlı dokusuna
Ponçik gülüşüne
Deli oluşuna
Ruhani güçler barındırışına
Sevgi dolu kalbine
Seks dolu libidosuna
Muzur hallerine
Trip konvoyu oluşturmayan maifliğineLeydi oluşuna Gelişime sinirlenince koyuşunaYüreğimin aşkla doyuruşuna Aşık olabilirim 👻😎
Sadakatine aşık olurum ben. Güzel sevişine aşık olurum. Karakterine aşık olurum. Sevgisini lafta değil, davranışıyla gösterişine aşık olurum. Kaşına gözüne değil.
Ne dmeek🌼
Ben samimiyetine, böyle vıcık vıcık değil. Gözlerine baktığında kalbini görmelisin bence. Ay gözlerinde büyümeli, ruhun içinde çırpınmalı işte bu işte bu diye. Gülüşüne aşık olursun mesela, hiç görmediysen, seninle konuşmasına, sesindeki dürüstlüğe, ilgiye. Ayyy sen yeterki aşık olmak iste 😌😌
Cevap
32Cevap
Hayata bakışına, hayat amacına ve konuşmasına aşık olabilirim. Diğer fiziki özellikler aşk için yetersiz ve basit kaçıyor.
Seni milli kuvvetlerde mi gördüm bebeğim ben biraz önce 😝
Olabilir 😂😂😂
Oyss
Das gibisin hee
Yirim ben senin girmizi mini eteğini😅
Samimiyetine, kibar oluşuna, olgunluğuna, sempatikliğine... ohhoo uzayıp gider. Sana aşık olunmaz mesela
Ben onun tribine bile aşıkım 🥺🥺😍 gülmesini, bana sinir olmasına, nazlanmasına, ağlamasına, mutlu olmasına her seyine aşıkım onun 🥺😍😍
Aşk kadın işi Ben ise Ya severim ya da hiç sevmem
bana belli olmaz bazen bir bakışı bir sözü bir tavrı
Aklına okuduğu kitaplara bakarım konusmasina davranışlarına nezaketine
Gülüşü çok önemli gülüş her şey bakış ve gülüş ama en önemlisi zekası tabiki boş kafa çekilmiyor.
Ben en çok gülüşünü aşık olurum gülüşüyle içimi ısotabiliyorsa bitmiştir 😂
Aşk diyorsan. İnan aşk en vasıfsızını seçiyor. O konuda aşk muazzam karaktersiz
Karakterine
Zevklerine (nelerden hoşlanır hoşlanmadığına hobilerine)
Samimiyetine
Bazen bir bakışına, bazen bir gülüşüne, bazen bir bakışı bazen saçını kulak arkasına atışına, bazen de kokusuna veya ayaklarini altında toplayıp kalçasını hafif yatırarak oturusuna
Zeka, benim için vazkeçilmez bir özellik. Zekası olmayan bir insanı rüzgarda olan yapraka benzetiyorum
Genelde birine aşık olmam şu şekilde oluyor mavi göz + zekice yapılmış bir yorum. Zeki insanları seviyorum ben.
Konuşurken o güzel sesine ve arada gülüşü olması, gözlerini kısıp gülerek bakması, ve o omuzlarına düşen saçlarını geriye atması.
sana olan saygısı hissettirdiği sevgisi kalp atışları ve merhametli biri olması birde gözlerinin içinde kendimi görürsem o adam için ölürüm
Gülüşüne aşık olabilirsiniz bakışını aşık olabilirsiniz konuşurken size sesi melodi gibi gelir
gözlerine... bence en güzel yeridir gözleri beni kendimden alır
Ben ilk duruşda beğenirim ya da beğenmem karmaşık değişik tuhaf güzellikleri seviyorum
@_Ebru00 şu hanımefendide olduğu gibi gülüşüne aşık olabilirim😏
O diğer yerin şifresi aynı sadece aynı şifreyi yaz ve 31 sayısınıda ekle giriş yapabilirsin hesabı sana vermek için geldim ha bu arada takibini kabul edip çıkarttığın kişiyide görmedim değil 😂
Gülüş ve bakış onemli benim için samimi gelmiyorsa bakışları ve gülüşü ateş olsa ısınamam
Bence bir insanı sevmek için bir neden yoktur. Seversin işte.
Bana verdiği emeğe saygıya sevgiye benimle ilgili düşüncelerine
Zeka ve empati ama alt katagolarilerim sevecen sempatik ve tatlı olmasü
Zekasına ve kültürünee...
Karakter beni çok etkiliyo
Diygularina sesine fikirlerine ahlakına
Sesine gülüşüne bakışlarına duruşuna mimiklerine
Birisinne birisinnee aşık oldum birisinne🎵🎼🎶
Gözlerinde ki ışıltıya
Zekasına hayran olabilirim
Çalışkan ve azimli olmasına
Bana olan ilgisine sevgisine aşık olabilirim.
Önce kalbine, aklına sonra gözlerine, gülüşüne...
Yüzüne gözüne saclarina
Gözleri güzel baksın yeter
İçimde o his olmuşsa fark etmiyor
Ben aşık olamam muhtemelen
Gücüne..
Kalbinin temizliğine
Fiziğine bedenine haha :D
Bakışları ve mahcubiyeti 🙃 birazda utangaç olsun.
Gözlerine ve gülüşüne kesinlikle
Her şeyine 😍
Masumiyetine
sesine ve gözlerine
Samimiyetine
Zekâsına, gülüşüne, sevgisine
Yüzüne ve bakışlarına bir de davranışına
Gülüşüne
gözler, gözler, gözler
Gülüşüne ve Gözlerine en samimi olarak :)
Vajinasına
İnce davranışına.
Boy pos konuşma
Gülüşü ve bakışları
Zekasına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?