2. buluşmaydı, ilki iş içindi (olmadı) ikincide bana açıldı. Böyle sanki aşık gibi davranıyodu sürekli bakıyodu bana, izliyodu (utandığım için kaç kere bakma dedim) çok soru soruyodu tanımak için, ciddi ilişki istiyorum bazı şeylere doydum geyiği yaptı, ne kadar güzelsin utanıyo musun kızarıyo musun senin gibi kızlar kaldı mı diye konuştu durdu... sevgilim ol dedi (kaç keree), ben de güldüm hep ama açık kapı bıraktım cevaplarken. Tüm gün vakit geçirdik sn son Durağa bıraktı beni arabasıyla sonra yirmi dk içinde aradı, instagramdan takip attı.. buraya kadar her şey tamam. Sonrasındaki üç gün hiçbir şekilde yazmadı aramadı instadan takipten cikti ve bugün 3. gün ben mesaj attım neden takipten çıktın diye"Sana aşık olmak istemiyorum" dedi. Çok güzelsin ama tatmin olmam tarzı şeyler söyledi. Yaş farkı var uyuşmuyoruz dedi. (21 ben o 27)... İnşallah istedigin gibi birini bulursun dedi. Sonra ben numaramı siler misin dedim zaten sildim by by yazdı. Bu kadar. Sizce ona vermeyeceğim için uzatmadı mı?( Konuşma arasında eve gel muhabbeti oldu kafeler kapalı şeysiyle, gelmem dedim falan filan.. ağzımı aradı yani) Aşk meşk olaylarına da girmeyeyim dedi kesin önceden yaralıysa?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok da abartılı bi yaş farkı yok aranızda sallamış. Zannettiği gibi biri çıkmadığın için senden kesmiştir ümidi. Kendi gibi birine denk gelsin sapık
Zaten tipim değil allahın kertenkele tiplisi, manken gibiyim o salağaa tabi ki kalmadım. Zaten çıkmazdım bunla ama beni kandırmaya çalışması o küçük aklıyla... sinirlerim bozuldu
Desene hem sapık hem de kendini akıllı sanan akılsız. Aslında böyle salaklar var oldukça kime güvenip güvenemiceğimizi daha iyi anlıyoruz. Allah hiçbir canlıyı boşa yaratmamıştır dedikleri biraz da bu olsa gerek :)
Aynen öyle parazit işte allahın beyinsizii
sapıkdır uzak dur kız
Bence de ya. O kadar aradı çagırdı diretti vermeyeceğimi anlayınca böyle yaptı ulanşerefsiz erkekler
Aynen sonra diyolar niye iyi bir kız bulmak bu kadar zor mu
İyi kızım işte ama doğru erkek yok asıl, hepsi atmaca hepsi abazaa
Doğru 🙄 Sakın onurundan namusundan böyleleri için vazgeçme
senle yatmak istemiş başka bir açıklaması yok :D
Ben de benden hoşlandı sandım işte safım
2. buluşmadan sevgilim ol diyen bir insana kanacak kadar saf olma canımın içi. seni çok üzerler , harcarlar.
Kanmadım zatenz ilk gördüğümde anladım cin gibi bakıyodu gözüm tutmamıştı. Ama işte kandırmaya çalışması üzücü, böyle böyle benim zaten insanlara güvenim kalmamış iyice hayattan soğuyorum. Gerçekten sevmek ve sevilmek diye bir şey yok olacağına dair umudum da kalmadı. Çok güzelsin çok etkilendimmm ayağına hepsi en sonunda lafı cinselliğe getiriyor.
işte böyle düşünürsen de hata edersin. böyle de olmamalısın. Çünkü karşına çıkan birkaç tane şere*fsiz yüzünden sen tüm erkekleri aynı telden çalıyor zannetme. Gerçekten sevmeyi ve sevilmeyi isteyen, kadını cinsel bir obje olarak görmeyen erkekler de var. Karşına böyle erkeklerin çıkmasını umut ederek insanlara şans vermelisin. Şans verdiğin erkeklerin içinden de şu demin anlattığın tipteki şere*fsizleri eleyerek doğru insanı bulacaksın zaten. Bu işler böyledir. Sen kalkıp da tüm erkekler ittir köpektir dersen bu sefer de yalnız kalıp hepten mutsuz olursun. Biraz şans işi yani bu işler. onu anlatmaya çalışıyorum.
Haklısın çok teşekkür ederim iyi geldi bu yazdıkların:)
rica ederim , eğer düşüncelerini bir nebze de olsa değiştirebildiysem ne mutlu bana