İnsanoğlu nankördür, bencildir. Madem hayatına yeni birisini alıyorsun, eskisini bir kenara bırakacaksın! Hala aklında o varsa gelipte yeni sevgili yapmayacaksın. İnsanoğlu menfaatçidir azizim, ne kadar değer verirsen ver, gözü eskilerde kalır.
Kafa karıştırmak için. Stalkladığı kişinin aklına düşmek kendini bi taraftan unutturmamak bence. İleride belki tekrar görüşme düşüncesi olabilir tam bilemiyorum. Kimisi açık açık takipleşiyor bi süre takipten çıkmıyor sonra çıkıyor bazı sebeplerden. Çoğu insan meraktan stalklıyor sanırım.
Tolstoy ; "Bir erkeğin bir kadına verebileceği en güzel şey, ömrünün geri kalanında bütün kadınlardan vazgeçmiş olup, sadece onun için atan anlamlı bir kalp..." 😎👍
ben birini buldum mutluyum bak o hala bekar diye ego tatminide olabilir onun süründüğünü görmek isteyebilir demekki içinde kalan bişeyler var illa bu sevgi değil bazen merak bazende kötü duruma düştüğünü görmek isterler kini vardır vs
Şerefsiz olduğu için siz kadınlar merhametli yüreği olan erkeği sevmezsiniz nerede tipli ağzı iyi laf yapan kadınlara pecete kâğıdı gibi kullan at gözüyle bakan evlenip iki gün sonra tekmeyi basan pislik erkekler yaranır kızma lütfen
eski sevgilimle ayrıldık çok toxic bi ilişkimiz vardı ve benden sonra enyakın arkadaşının kullandığı benle çıkarken bacım dediği oturduğumuz yerde adı çıkan bi kıza gitti 1 yıldır çıkıyorlar ama sorun şu hala beni bi erkekle görünce kıskanıyo olduğum yerlere geliyo beni bi yerde görünce yanımdan defalarca geçiyo hesaplarıma başkalarından bakmaya çalışıyo sürekli kendini bana göstermeye çalışıyo snaplerimi açıyo insanlardan bana kendini atmaya çalışıyo ve kızla hala daha 7391829 metre aralıklarla yürüyorlar hiç konuşmadan işlerini görüp geliyorlar ama beni görünce kıza bi anda sarılıyo falan sizce beni seviyo olabilir mi hala neden böyle yapıyo.. direk böyle atıyım
Kalite meselesi. Kemik yalayıcı varlıklar, ne yeni kemikten vazgeçebilir nede eskisinden.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
bu yaşta ergenliğinde gezip tozmak, sosyalleşmek yerine evlenmek mi? çok büyük bir sorumluluk bu ve farkında olduğunu düşünmüyorum bana kalırsa en düşük 28imde evlenmeyi tercih ediyorum 18 yaş kendin hakkında düzgün oturmuş kararlar alma yaşı bile değildir evlilik işine giresin sana cazip gelebilir ama böyle.. Cinsellik açısından evlenmek istiyorsan, bunu evlenmeden de yapabilirsin bu riske hiç girme derim kuzum
Ee gelen gideni aratırmış ama benim şahşi düşüncemi sorarsım onsuz yapamadığını pişman olduğunu görrüm umudu ile yapıyor bakalım benden sonra ne halde gibisin den
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunun iki nedeni var. Ya merak ya da aklindakiyle yanindaki ayni kisi degil unutamamak.