Bir sevgilim var. Evlenmeyi düşünüyoruz. Kendisinin babasi yabanci, annesi türk. Seviyorum, anlaşıyoruz da. Sorun şu babam. Annemi yine ikna edebilirim ama babamdan emin degilim. Babam muhafazakar ve biraz milliyetçidir. Ben pek öyle degilim yani o kadar muhafazakar degilim. Babam Türk olmayan birini ne kadar kabul eder bilemiyorum. Babasi yabanci oldugu için inanc konusunda da soru isaretleri olacaktir kafasinda. Bunun inanci nedir diye. Bizim kulturumuze ters. Gelenek goreneklerimizi tam anlamiyla bilen biri daha uygun olur diyebilir.
Ki sevgilim oldugunu ikiside bilmiyor. Bunu da nasil aciklayacagimi bilmiyorum. Sevgilim gelenek goreneklerimize hakim. Hatta ona daha da baglanmamin sebebi o farkliligi, yari yabanci olusu. Kultur olarak beni o kadar besliyor ki. Gelistigimi hissediyorum. Toplum olarak okuyan bir millet degiliz ama beni kitap aşığı yapti mesela. Onunla o kadar beslendim ki. O kültür karmasasi, melezligi de tatli geliyor. Bazen türk yanını gorebilirken, bazen yabanci yanını görüyorum. Bu geçiş hosuma gidiyor.
Ama işte aileye nasil soyler, ikna ederim bilmiyorum. Istenmeyen damat olsun istemiyorum. Ben bu adamla evlenecegim baba diye asi bir kizda olmak istemiyorum. Herkesin rızasını almak istiyorum. Babam belki karakter olarak sevse de kafasinda soru işaretleri olacak biliyorum tanıyorum. Ne yapsam bilemedim. Bana akil verin.
Ki sevgilim oldugunu ikiside bilmiyor. Bunu da nasil aciklayacagimi bilmiyorum. Sevgilim gelenek goreneklerimize hakim. Hatta ona daha da baglanmamin sebebi o farkliligi, yari yabanci olusu. Kultur olarak beni o kadar besliyor ki. Gelistigimi hissediyorum. Toplum olarak okuyan bir millet degiliz ama beni kitap aşığı yapti mesela. Onunla o kadar beslendim ki. O kültür karmasasi, melezligi de tatli geliyor. Bazen türk yanını gorebilirken, bazen yabanci yanını görüyorum. Bu geçiş hosuma gidiyor.
Ama işte aileye nasil soyler, ikna ederim bilmiyorum. Istenmeyen damat olsun istemiyorum. Ben bu adamla evlenecegim baba diye asi bir kizda olmak istemiyorum. Herkesin rızasını almak istiyorum. Babam belki karakter olarak sevse de kafasinda soru işaretleri olacak biliyorum tanıyorum. Ne yapsam bilemedim. Bana akil verin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benimde Babam Türk annem Rus böyle zıtlıklar daha çok birbirine yaklaştırıyo insanı bence yani evleneceğin kişinin farklı ülkeden olması bana her zaman daha avantajlı geldi ben hem Rus hem Türk vatandaşıyım melezim
Evet detayda okuduysan bahsettim. Beni yabanci yonu cok etkiliyor ve besliyor. Seviyorum o yönünü. Seninle evlenecek kizda sansli bu konuda. Bir tarafin yabanci olmasi gercekten avantaj
İnsanlar biraz cahil olduğu için ırkçılık yapıyolar hepimiz aynı insanız birbirimizden bi farkımız yok ailene bunu anlatabilirsin Ruslarla Türkler tarih boyu düşmandı ama bu çok saçma Annem en sevdiğim kadın doğal olarak ben müslümanım annem hristiyan genelde dini sorun yapıyolar ama bence hiç sorun değil
Muhafazakar değilse ailen zorlanmazsın çok