(erkeğim)
yaş//ım 15
Arkadaşlar benim hayalim hep piercing yaptırmak çok istiyorum ve istediğim piercing dil falan da değil kulak köprü piercing çok istiyorum ama ailem bu konulardan nefret ediyor babam olmasa annem biraz olsada zorlasam kabul eder ama babam küfür ediyor git diyor ne yapmalıyım nasıl ikna edicem artık bir küpe bile istemiyor ben çok üzülüyorum :((((
(erkeğim)
Benim babam da normal kulak deliğini istemedi ben 7. sınıftayken gittim deldirdim. Sonra bi tane daha, sonra yine bir tane dahaa. 10. sınıfta kıkırdağımı deldirdim, 1 sene sonra onun aynı hizadaki kıkırdağı deldirdim derkeen 7 tane delik oldu toplam. 12. sınıfın mezuniyetine götürdüğü zaman gördü kulağımı. Kanca mı taktın kulağına dedi, özendim sıkıldığım zaman çıkartırım dedim bişey demedi. Bakıp güldü. Babamla aram iyi olmadığı için görmedi. Sarılan bi baba olsa falan fark ederdi. Ben ilk zamanlar kafama bandana takmıştım evin içinde. Niye takıyorsun demedi hiç, sen de deldirmek istiyorsan evin içinde bandana tak kafana. Çok gözlerine sokma ailenin. Gidip bi günde 10 tane deldirme yavaş yavaş yaptır ki iyileşsin. 5,6 tane daha deldircem kulağıma. Yaptırdıkça birkaç tane daha olsun istiyor insan. Sorun olursa yazabilirsin bana
Piercing zorlu bir süreç açıkcası kullanan biri olarak söylüyorum. Ha şu an kullanmıyorum ama kullanıcı yaşına bakarak siteden senin söyleyebilirim ki senin yaşında bende çok hevesliydim. Ailemden izin alıp karın ağrıtmak istemedim. Okul çıkışı gidip yaptırdım. Eve geldiğimde zaten olan şeyin davasını etmediler. Hevesini al dediler 😄
Kimseden izin isteme. Vücut senin vücudun git yaptır piercingini. Bakın ben ne yaptım de çok mutlu bir şekilde. Tehditlere asla gelme. Hiçbiryer yapamazlar
Cevap
7Cevap
18ini bekle. 18den büyüksen dinlemeyeceksin yaptıracaksın.
Bence yaptırma yaşında 15 yazmışsın sanırım yanlış okumadiysam yaşında küçük ileride pişman olursun kötü duruyor kulak köprü piercingi
Yaptırma sonra hevesin geçince pişman oluyorsun , ben yaptirdim gecti hevesim
Bende yaptırmayı düşündüm fakat çevremdeki kız arkadaşlarım yaptırdığında çok ağrıdığını ve bazılarının mikrop kapıp şiştiğini morardigini duydum çokta gerekli bir şey değil
Şu piercing zorunlu bir şey olsa var ya, millet yapmamak için kaçacak delik arar dururdu
Yaotorma erkeklerde kötü duruyo bide acır yara olue
Bence kendini piercing yaptırmamak konusunda nasıl ikna edebilirsin ona kafa yoralım. Yapma ablam yapma kuzummm
Bşr gencin hayali piercing takmak fıkra bu kadar
15 küçük bi yaş.
Rahmetli Süleyman çakır'ın bir sözü vardır.
Git tak onlar görmeyince çıkar
Bence yapmaaa 😔😔
Hem güzel değil hem de canın acır 😔
yap çık karşılarına ne yapabilirler
ay tetiklendim ablam
ikna edemessin hem yapmayin abi
Benim vücudumcular da gelmiş ehwjwknwnwsjbs
Dildeki cok seksi duruyo 😃
Kötü duruyor köle gibi yaptırma bence x:
Yalvar yakar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?