🤦♀️
Aynı anda 2 kişi ile flört etmek aldatma sayılır mı?
🤦♀️
Merhaba hayırlı ramazanlar dilerim,
Tabii ki aynı anda iki kişiyle birlikte görüşmek sevgili olmak flört etmek bunlar aldatmaya girer zaten böyle bir insan demek ki sevginin ne demek olduğunu kıymet vermemin ne demek olduğunu bilmiyor demektir zaten böyle bir insan sevdiği için değil kendini nefs ve zevklerini düşündüğü için böyle bir şey yapar..
Yok canım hiç aldatma olur mu Sevap aslında 😂😂 amacım seni linç etmek değil böyle olan kişileri görünce sorma gereği duymuşsun
Bir kişi herhangi bir yanlış yaparsa evet yaptım yanlışım demez diyemez
Şöyle der bu yanlışı yaptım evet yanlıştı ama sende hak ettin ya da o kişi hak etti gibi gibi kendini sorgulamak yerine evet yaptım ama sadece suç bende değil en az sende benim kadar suçlusun ya da o da henüz benim kadar suçlu der
Ya bişey soylicem gerçekten sana kızan varsa burda bil ki daha fenalarini yapmistir kimse dört dörtlük değildir
Çok teşekkürler 😊
flört dediğin şey, sevgili kavramına geçme yolunda ilerleyen ve birbirini kur yaparak tanıyan iki varlıktır, üçüncü varlık onların arasını açan olur genelde ve bu etik değil
ben üstüne gelmedim :(
Cevap
67Cevap
Koptumm 😂😂. Biri yazlık biri kışlık misali.🤣 bu ilişkide dürüstlük , sevgi , karşılıklı güven gibi olgular - kavramlar da var mı? Emin ol erkek arkadaşlarında seninle aynı kafadalardır. Hatta belki 3- 4 ilişki aynı anda. Bu durum ileri zamanda güven problemi yaratabilir sizde, gerçek ilişkilerde..
Bence sayilmaz !!
Zaten insanin bir flörtü, bir sevgilisi, bir yavuklusu, bir sözlüsü, bir nisanlisi, bir dostu olmali.
Kac etti 6" Çevir 9 demek ki 3 hakkim daha var.
Seni lincleyenleri bosver. KS de sorunun icine giripte okuyan kitle en fazla %10 dur.
Ben birine ilgi duyduğumda tek odak noktam o insan oluyor. Sanırım ben bu flört olaylarında da pek aynı bakamıyorum çoğu kişiyle. Şahsım adına ben aynı anda iki kişiyle görüşmem, başkasının hayatında da bu anlamda bir seçenek olmak istemem.
Flörtten kastın sadece konuşmak ve arkadaşlıksa evet bir yere kadar olabilir ama ciddi bir ilişkiye başlarsan başka biriyle flörtleşmek aldatmaya girer
Aynı şeyi sevdigin kişinin de yapmasından rahatsızlik duymacaksan aldatma sayılmaz senin için.
Ben sevdiğim kişiyi kendi gölgemden bile kıskanırım ama belli etmem.
Seven kıskanır ve aldatmaz bana göre. Aldatan hiç sevmemiş demektir.
Size göre aldatma nasıl oluyor açıklarmısınız, bana göre aldatmadan ötesi mide bulantısı.
Peki bu soruyu sormanızdaki amaç ney?
aldatmak sayılır ama hangisini aldatmış olursun orasını bende çözemedim henüz :D
Kocan değil, sevgilin değil, neden aldatma olsun ki?
İnsan arkadaşlık yapar, flört eder, insan tanır ve kendisi için en uygun olanına karar verir.
Bu gayet normal ve hatta olması gerekendir.
Aksi halde, ilk karşına çıkana kapılıp gidersin, göz göre göre, aslında o kişinin senin için yanlış biri oılduğu ortada olduğu halde devam edersin ve hayat zindan olur sana
Bence sayılmaz. Daha sevgilin değil, eşin değil. Konuşuyorsun alt tarafı.
Allah'ın hakkı üçtür olur mu hiç öyle şey. Dalga mı geciyorsunuz ya, insanların duyguları bu denli mi önemsiz cidden.
İlişki iki kişiliktir. Üçüncü bir kişi varsa elbette aldatmadır.
Sevdiğin ve bir ilişkin varsa tabiki aldatma sayılır. Ama adı konmuş bir ilişki yok ise tanımaya çalışıyorsundur.
2 kişi az olur ya 5 kişilik bir yarış düzenlemelisin flört yarışını kazanan sevgilin olmaya hak kazanır ve ödülünü verirsin
Flört süresi max bir aydır sonra o kişinin daimi olup olmayacağına karar verirsin. Kadın erkek fark etmez anlarsın yani. Seninle ilişki düşünen biriyle ilişki düşünmeden flörte devam ediyorsan karaktersizlik yapıyorsun. Bu da kendini aldatmak
Hayır 4 kişi olursa aldatmak sayılır çünkü Allah'ın hakkı 3'tür. 🤦♀️
Etme bulma dünyası... Aynı şey kişinin kendi başına geldiğinde, içi rahat edecekse eğer neden olmasın.
Tek sen varsın demiyorsan karsı tarafa aldatma olmaz bin kişi ile flört et
Yok canım hiç olur mu arkadaş canlısı flört en güzeli hsdgah
yok canım ne aldatması... bütün ülkeyi elden geçirelim ama aldatmadım ya :D olur mu öyle şey
Aynı anda iki kişi ile flört etmek karaktersizliktir bana göre
Ya deneme aşamasında bile 1 tane seçersin denersin olmaz 2. Ye geçersinn
Sevgili değilsin ki flört ediyorsun. Yani istediğinle istediğini yaparsın.
Evet ikisiyle de gülüp eğleniyorsun ama diyelim birini seçeceksin diğeri nolcak.
Aldatma sayılmaz ama karaktersizliktir.
Birden fazla kişiyle konuşayım. Bundan soğursam direkt öbürüyle yolun ortasından devam ederim, bakış açısıdır. Ne kadar doğru?
Bana göre doğru değil ama buna normal bakan kişi de az değil
Bence sayılmaz bende konuşuyorum normal bir şekilde sevgili değiliz bişey değiliz ne aldatması
Iliskide duygusal bağ yoksa farklı zevkleri yaşamak aldatma değildir...
Sana tepki verenlerin hepsi sadece tribünlere oynamakla meşgul gerçek hayatların da yemedikleri halt yoktur.
İki kişinin de ağzına bal çalıp ileriye dönük bireylerden bahsederek konuşuyorsan eğer bu dorpu olmaz zaten.
Yok niye sayilsin aldatmak degil aldanmaktir o kendinin zeki olduguna karsisindakinide aptal olduguna aldanmaktan baska bir sey olamaz
Etkilendigin kişiyle flortlesirsin, diğeri neden? İkinci bir kişiyi aklına getirebiliyorsan ilkinden yeterince etkilenmemişsindir. Kalk ve terk et orayı:)
Yanlışlık ve acemlikle almış olduğun üründeki :-) eksiklerini kombin yaparak 2 ikinci ile tamamlamak caizdir..:-)
sanmam flortoz olan ınsanlar var bu kısıler evlı olabılıyor sevgılısıde olabılıyor ama herkes musade etmeyebılır hos karsılamayabılır
Hayır ekonomik tedbirli davranmaktır biriyle olmadı diyelim yedek şart hayat köyü yapcak bişey yok 😂
Yok canım olur mu hiç cap caizdir, girsin çıksın sen kalbini temiz tut yeter 🙄🙄
bence sayılmaz 4 5 kişi de olsa hiç bişey olmaz o senin hakkın
Yok be niye aldatalım sonuçta beraber değilsin bir şey değilsin.
İki kisi ile flört etmen demek içinde bir kişiye ayiracak ve baglanacak ve baglayacak sevgi yok demek
Hayır ama karaktersizliktir
Bu flört düşünceden vazgeç ve haberleri izle kadınlar cinayete kurban gidiyor bu yaptığın komik ve anormal
Sayilmaz. Hatta grup bile yapabilirsiniz...😀😀😀
Bence sayılmaz birini seçiyorsun işte
Evet sayılır
sayılır tabiki
Bence hayır. Flört tanışma aşaması sonuçta
Aldatmanın da ötesinde; bence genişliktir
Evet yapana çok şahit oldum!
Şaka mı bu, puhahahaha
Evet, aldatma sayılır.
Fol yok yumurta yoksa ikisi de horoz olabilir
Sevgili değilsin bir şey değilsin sayilmaz
Bunu en çok yapan kızlar, Kızların 4 flörtü oluyor lanet olsun lanet
hyr erkekler yapar ama bende yapıyorum pişmanda değilim 5 6 kişiyle sevişmek kötü bişey değil ya da cinsel ilişkiye girmek
Amaç belliyse flörte gerek yok.
Kendini aldatmak olur o
Biri yedekte duruyor. Biri olmazsa öteki.
Aa Hayır Olur Mu Öyle Şey😂😂😂
Karakter meselesi mide meselesi içine sinen yapar
Sayılır
Girmez tabi flort sonucta konusuyorsn
evet aldatma sayılır
Evet, sayılır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?