Tam bir karar verin 😀
Bu arada hepinize iyi geceler 💤🌙😴

Aldatmadır evet. Açıkcası benim gözümde flört döneminin herhangi bir birliktelikten farkı yok. Sonuçta o yolda ilerlenen bir şey.
Evet , kesin bilgi yayalım !
Yoo ne aldatması
sayılır xd
Sayılır
Cevap
94Cevap
Bu durumu bızzat yasadım. Bır fırmaya iş bağkantılarımızdan dolayı sureklı gıdıp gelırken oradakı 24 yasındakı bır bayan ısım ve soyadımdan benım ınstegram hesabımdan ulaştı sohbet oncelerı yuzeysel ıken zamanla daha samımı havaya gırdı 3 ay konustuk sadece ınstegramdan sona benım telefonumu bulmus sıstemden. Whatsuptan ekledı bu sekılde 4 ay sohbet ettık baya samımı olduk sadece sohbet olarak. Sonra benı kahvaltıya goturmeyecekmısın cımrı deyınce kahvaltıya gıttık sonrasında kı 1 ay whatsup profıl resmıne bır erkekle resım koydu dedım bu kım nişanlım kışa düğünümüz var dedı ama senınle görüşmeme engel degıl senı evlenmeden önce yaşamak ıstıyorum deyınce dedım ne oluyor ya. Ve kızı heryerden engelledım ama sırkete gıttgımde denk gelıyoruz sureklı peşimde diğer çalısanlarda fark edıyor cunkı kendını kontrol edemıyor benı gorunce bır gun elıme kagıt tutuşturdu bende mılletın dıkkatını cekmesın dıye fazla dırenmeden aldım. Benden cok etkılendıgını bakıre oldugunu ancak benımle bır gece gecırmek ıstedıgını koynunda uyumak ıstıyorum vs vs vs fınalde bekarım ve evlıklen cıddı tırstım maddı durumum ve karıyerım oldukca ıyı bırıyım ıstedıkten sonra kadın sıkıntım hıc olmaz ancak gercekten bana oldukcat ters durumlar allah dusmanımı bıle boyle kadınlardan ya da erkeklerden uzak tutsun
Hadi yedik 😂
@yanidiyorumk_i Olay bu şekılde yazdıgım gıbı hadı hayatında bırı olmasa anlarım bır seyler yasamak ısteyebılır ama nişanlı evlı bırınle hayatta işim olmaz net başkasına aıt olana tenezul edecek kadar ayak altına düşmedık daha;)
Birden fazla kişiyle flört eden insanlar genellikle ne yapacağına karar verememiş bu olmazsa şu olur modunda ilerleyen kişilerdir. Bu bana göre saygısızlıktır olmaması gereken bir durumdur. Bir kişiyi tanırsın kafan ruhun kalbin uyuşmazsa bitirirsin sonra başka bir insanı tanımaya bakarsın. Hayır yani peki bu durum sizin başınıza gelse hoş olur mu? Empati yapmak lazım. Siz birine kıymet veriyorsunuz tanımak istiyorsunuz sonra bir bakıyorsunuz tek konuştuğu siz değilsiniz.. Madalya takıp teşekkür mü edeceksiniz. İnsani duygularımızı yitirmememiz dileğiyle keyifli geceler.
Flört, sadakat gerektiren bir bağlılık değildir. Flört, adı dahi olmayan bir şeydir. Ne bir ilişkidir ne de arkadaşlık. Boş sohbet ve duygusal çekim potansiyeli arasında sıkışmış bir boş evredir. Dolayısıyla aldatma sayılmaz. Bir eylemin ihanet olabilmesi için, tarafların birbirine sadakat yükümlülüğü olması gerekir. Özetle; flört bir saçmalıktır. İki taraf da alenen flörtöz sözler, davranışlar sergiliyorsa, buna bir ilişki deyip sorumluluk almak gerekir. Aksi durumda bu belirsiz, boş evre süresince hiçbir eylemhanet sayılmaz.
Tabi ki sayılır. Flört dönemi, bir insan ile birlikte girdiğin tanıma yoludur. İnsan tanıma yolunda olduğu biri olmasına rağmen neden daha fazlasını tanıma ihtiyacı hissetsin ki? "Biri olmazsa diğeri olur" düşüncesine kapılıyor olmalılar. Bence çok yanlış.
Sayılabilir.
Biri neyine yetmiyor da birden fazlası ile flört ediyorsun?😏
Aldatmadan öte saçmalıktır bir tanesi neyine yetmiyor.
Ciddi bir ilişki degil hepsiyle sadece takiliyorsa bu aldatma degildir.. ama birine duygularini adiyorsan bunu karşı tarafa söylediysen ve buna ragmen baskasiylada oluyorsan bu aldatmaya duygularla oynamaya girer.. ama işte bazı insanlar malesef çok eşlidir. bu bir yapi. boyle bir durumda da birlikte olduklarina dürüst olmali insan.. hem kafasi da rahat eder :)))
Flörtun de nereye gidecegi belli olmaz ve zaten kisi baskasindan da keyif aldigi için bunu yapar dolayisiyla tehlikeli yahuu Aldatma beyinde baslar yani Aldatmaya girerrrr
Bu ne saçma iş lan
Daha biz birini bulamıyoruz onlar bir de seçenek mi yaratıyorlar kendilerine olmadı ilk 11 kursunlar 🚬😂😂😂
Tanıma/tanıtma aşamasında olduğun için aldatma sayılmaz...
tabiiikide aldatmak olur hem flort neymish beeee ne yapicaksin oyle sadece bozuk kizlar icin zmanini harcayip git temiz bir kiz bul omrunun sonuna kadar da onunla birlikte mutlu mesu d yasa illa yedek lastige ne gerek var yaa
Birden fazla kişi ile flört eden insan aşktan sevgiden söz etmezse sorun yok. Ben istediğimle takılıyorum desin zaten lafımız olmaz. Ama aşkın sevginin ismini kullanmasın yaşadığı ilişkilerde. Samimiyetsiz oluyo.
biz kizlar dönek olmadigimiz için siz erkekler bir yanlış yaptığınızda bile o yanlış değil dersiniz yani anliyacaginiz aramızda dağlar kadar fark olduğu
Neden sayılsın sonuçta seveceğin, doğru kişiyi arıyosun. Karşındakinin niyetine göre şekilleniyosun. Ayrıca devir hız devri ibren 220 vurmuyosa bulaşma flört işlerine😅
Yoo ne alaka sadece gönül eğlendiriyo sevgilin. Sen de bulamadığı şeyi başkalarında da arıyo veya sen ona yetemiyosundur.
Aldatma sayılırmı diyo ya bide 🙄🙄
Aldatma değil ama İnsan hayatında bir kişinin kendine özel olmasını ister bu içten gelen bir ihtiyaçtır. Diğer Türlü iki insanın birbiri ile oyun oynamasıdır sadece enerji ve zaman kaybı.
Ben sorucaktim bunu merak ediyorum valla. Ama sevgili olunmadığı icin sayilmaz diye düşünüyorum
Bence sayılmaz çünkü adı üstünde flört.. kimseye verdiğin bir söz bir vaad yok ortada o yüzden farklı kişilerle tanışmak konuşmak normal diye düşünüyorum
Bence de aldatma sayılır zaten flirt sevgili aşamasıdır. Ama artık herkes karşı cinse bir flörtöz yaklaşıyor. Hiç hoş değil.
Bir kaç kişi ise sayılmaz, çünkü o zaman sevgi yoktur ki 😐
Evet sayılır tabii. Tuttu tutmadı oyunu mu bu? Hangisi olursa hesabı gibi bir şey. Iyyyy
Aldatma sayılır mı bilmem ama bana kalırsa büyük midesizlik.
yıl 2019 tek biriyle yetinen kaldımı merak etme sende 3 4 kişi var onda kim bilir kaç kişi var hshsbsnsh
Flört döneminde aldatma diye bir konu olamaz çünkü kesin bir bağımlılık yoktur.. Zaten oluyor ise o zaman flört edilen yetersiz demektir..
Karakter meselesi bence bana göre sayılır tabiki yani öyle şey mi olur hem benimle hem başkalarıyla yemin ederim hepsini dağıtırım onların
sayılmaz flört ettiğim insanla bir gelecek düşünmüyorsam umrumda olmaz
hayatımdan çıkartmam an meselesidir
Sayılmaz nedeni ne biliyor musun karşındaki de yapıyor aynısını o yapıp sen yapmayınca keriz gibi 2. 3. Sırada oluyorsun sadık sevgi yok öyle bir kız varsa beni bulsun ama yok
flörtten ne anladığınıza göre değişir. eğer flört dediğiniz şey bir karar verme aşaması ve mesafeli tanıma çabalarıysa sorun olmaz.
Ee tabiki sayılır soruya gel . yok sevgilin olsun başkalarıyla da flört et türkiye de olmazda başka yeri bilmem 😂😂
Sevgilim diyene kadar şans var hdjdj
Sonuçta hepsini deneyeceksin ve bir karar vereceksin flörtün amacı budur hdhdjd
Aldatma falan değildir.
Niyet önemlidir karşılıklı takılmaksa aldatma değildir BENCE ama karşı cins sizi seviyorsa aldatmaya girer benceeee
Sayılmaz. Flört bir ilişki değildir. Flört nedir onu da bilmiyorum. Yeni neslin uydurduğu bişey.. Anladığım kadarı ile birbirini tanımak bunun adı flört ise tek kişiye bağlı kalınmak kural olmamalı..
Aldatma sayılmasından ziyade kişi kalitesiz, viziyonu düşük, eziktir. İnsanın bir kalitesi olur.
Aldatma degil sonucta sevgili degilsiniz flort ediyosunuz ama ipneliktir yapanin da a... q
Sevgilisi varken evet öbürtürlü Hayır çünkü herkes öyle
Sjsjjsjdjd bu ne ya oldu canım bana gerek yok der çekilirim aradan
adı üstünde birden fazla, kelime böyle başlayıp bir ilişki anlatılıyorsa aldatma vardır
Hayır birisiyle evlendikten sonra başkalarıyla görüşmediğin sürece diğerleri aldatma sayılmaz
Sevgilin varken biriyle flört ediyorsan tabii aldatıyorsun demek.
Aldatmadır eğer flörtlerinin hepsi biliyorsa aldatma sayılmaz
Eğer karşı tarafa bunu söyledi isem, yaratmaz. Gizlim yok, saklım yok. Neden aldatmak olsun. Aldatmak = Kandırmak... Kandırmadıktan sonra sıkıntı yok.
Aldatmanın daniskası hemde.
Genişlikte konya ovasını geçtiniz sözü acaba niye söylendi?
Neden ben bu soruyu beş ayrı profilde görüyorum kaç gündür. Bu arada evet sayılır.
Eğer karşılıklı ilgi varsa aldatmadır yoksa hayır adı konmamış henüz
Sayılır. Ne o öyle gönül mü eğlendiriyosun? Biraz ondan biraz bundan
Ben yapmam öyle şey. Dünyanın en tatlı kızı ile konuşuyorum zaten şuanda.
Bu direk sayılır hatta sayılmakla kalmaz ibnelige girer😅😅
Göz göze gelince bile aldatma diyen topluluk var. Bilmiyorum bu aldatma mıdır?
La buna bile genişlik gösterecek insanlar tanıyorum
Amaan bu tartışma günlerce tartışılsa sonuca erişemezsin.
eğer ciddi konuştuğun kişiye tek senle konuşuyorum diyorsan aldatmadır ama yalan söylemiyorsan sayılmaz
Flört ettiğim kişi sadece bana ait gibi davranıyorsa sorun yok bende öyle olurum diğer türlü sabit kalmam
O zaman ben özel olarak görüştüğüm biri var diyelim kalkmış önüme gelenle flört edeyim nasıl bakarsın?
Tabi ki sayılır
Ama bunu çoğu kişi yapıyor çok da şey yapmamak gerekiyor dhwja
Evli değilsin bişe değilsin sayılmaz tabiki kızlar sanki çok iyide bir erkek 5kızla görüşüyor kızda 15 erkekle
Bu konuda bilgi sahibi pek değilim. Lâkin size nacizane önerim, kendinize yapılmasını istemediğiniz davranışları sizin başkalarına yapmamanız.
Bir kişiye odaklanıp tamamen ait olmayı bilse insan zaten mutluluğu bulur inanın bana bu işin doğrusu budur zamanında denendi test edildi onaylandı 😌
Evet aldatmaya gider insan sevdiği dısında kimseyle konusmamalı eğer sevdiğin sevgilin yoksa konus kimle konusuyosan
Bu da aldatma sayılmayacaksa neyi aldatma sayacağız ki zaten?
Yok canim ne aldatmasi..30 kisiden az oldugu surece aldatma sayilmaz
Çok çocukça buluyorum gerek yok bir tane neye yetmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar