Lütfen bana yol gösterin görmezden gelmeyin. Benden önce 6 ay biriyle yaşamıştı. Ayrıldıklarından 6 ay sonra beraber yaşamaya başladık. O 6 ay bir sürü takılmalık ilişki yapmış. Biz sevgili olurken söz vermişti eskilerden hiç kimsenin ya da onlarla ilgili bir şey olmayacağına. Biz beraber olduğumuzdan beri eski sevgilisi aramıştı telefonda konuşmuştu affettim. Evde başka renk bir kaç saç teli buldum güldüm geçtim sorun çıkarmadım. Evde hala eski sevgilisinden kalan bir şey olduğunu söylemişti biraz tartıştık hala atmadığı için illa benim söylemem mi gerekiyor dedim diye sonra evde olmadığını farketti ama boşuna kırılmış oldum. En son dün tam her şeyi atlattım derken evde bir starbucks bardağı vardı kalemlik gibi kullandığı hiç şüphelenmediğimden bakmamıştım geçen elime almam gerekti baktım bir kız ismi yazıyordu. Sordum o da eski takıldığıymış ve onunla olan anısı hala evde duruyormuş. 4 ay oldu ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şeyi atlattığımda sürekli başka bir şey çıkıyor ve ben artık tekrar edecek diye çok korkuyorum. Yakında eskilerinden biri kapıya bile gelir diye bekliyorum. İlişkimi bitirmekte istemiyorum ama ne yapacağım hiç bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an soğuğum nasıl ısınabilirim geri?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya ablacım salla geç o düzelmez boşuna yıpratma kendini şutlaaa yoksa olan sana olur
Hiç mi çıkar yolu yoktur ya
niye ugraşıyosun ki böyle birini yola getirmeye kendini düşün biraz
Bilerek yaptığını düşünmediğimden bu haldeyim
bilerek ya da bilmeyerek üzülen sensin sonuçta
O da ben üzülünce üzüldüğünü söylüyor ama
ya geçsin o ayakları seniin duygusal zaafndan faydalınıyor
Artık geçmişi geçmişte bırakmalısın sorgularsan üzerine düşersen hem sen yıpranırsın hem ilişkiniz bırak olmuş bitmiş şu an senin yanında mı ona bak. Hatıralar önemseme bir sembol yani. Aşkını sevgini ve elinde tutmayı göstererek başar yeter.
Ben bıraktıkça heh tamam atlattım dedikçe bir şey çıkıyor ama. Şimdiye kadar hiç soğuk yapmamıştım bu son olaydan sonra biraz uzaklaştım çünkü korkuyorum
Soğuk davranma elindekini kaybetme geçmiş bitmiş belki atmayı unuttu falan boşver
Ya tekrar olursa?
Zaten sizden başka pozitif bakan da yok bu olaya
Kurcalamaya gerek yok ilişkinizde mutluysanız gerisi yok eee geçmişte herkesin ilişkileri olmuştur önemli olan şuanlık ilişkinizi bozmayın.
Deneyeceğim ama nasıl sıcak olabilirim tekrar bir anda bilmiyorum
Sana hayır gelmez ondan.
Normalde böyle şeyler olmasa iyi bir insan ama
Ayrıl bence çok bile yüz vermişsin
Normalde iyi bir insan diye sevdiğimden ayrılmak istemiyorum ama cidden boşlukta kaldım bu olaylar yüzünden
Kendini boşuna üzme ayrıl
Ayrılsam da üzülmeyecek miyim? Geri bile dönmeye çalışmayacak birini bırakmakta üzer seviyorken
Onunla beraber iken daha çok üzecek
Belki doğru söylüyorsundur sonuçta yaşında benden büyük ama benim için çok zor istemediğim bir şeyi yapmak
Eve kız attıktan sonra mı ayrılmayı düşünüyorsun? Yine de sen bilirsin tabi
Onu yapacak bir insan değil ama eskilerinden biri evini bildiğinden çıkar gelir diye korkmuyor da değilim
E kabul edip birlikte oldun
Yazdığım gibi bana böyle şeylerin asla olmayacağına söz vermişti. Ben bu söze inanıp kabul ettim onunla sevgili olmayı ama gel gör ki olmuyor hep saçma bir şeyler çıkıyor eskileriyle ilgili
Konuş karşına alıp
Zaten biliyor ama yapılacak bir şey yok. Ne zaman daha olmaz dese bir şey çıkıyor
Yol vermelisin
İlişkiyi bunlar için bitirmekte mantıklı gelmiyor normalde iyi bir insan ama yıpranıyorum bunların korkusuyla
Sence bir ömür geçer mi
Belki biter diye pozitif düşünmek istiyorum ama bir yandan hep bir şey çıkacak korkusu beni içten içe bitiriyor
Bence hep bir şey çıkacak emin ol
Of işte ben de bundan korktuğum için soğuk duruyorum
İçinde hep ukte kalacak
Düzelmez mi bu durum hiç
Bence düzelmez
Üzüldüm
Üzülme bence bu gayet doğal bu devirde
Keşke olmasa ya
Keşke dertleşmek istersen buradayım
Dertleşince bir şey değişmeyecek yine
Sen bilirsin
Bitirmek senin için daha iyi olur
Neden herkes bunu diyor ya
Eskide takılıp kalmış adam sana faydası olmaz
Kalmış gibi değil ya isteyerek yaptığını düşünmüyorum
Sonuç olarak aklında hala o var. Hepimiz bu dönemleri yaşadık istemesek 5 dk düşünmezdik.
Doğru diyorsunuz
Adam olmaz bu
Niyeti de kötü değil eminim ama bu olan olaylar beni çok daralttı kendimi çaresiz hissediyorum
Valla erkek mi yok ya sal gitsin
Başkasını bulmak isteyeceğimi sanmıyorum bu ilişki biterse ama bitirmekten başka hiç bir yol yok mudur
O zaman karşına al her şeyi konuş gerekirse 5 saat sürsün ama ince ince söyle her şeyi.. adam olmazsan ayrılırım falan de.
Zaten biliyor dünden beri soğuğum kendisine ne olur bilmiyorum cidden
Dediğimi yap sen güven kendine biraz. Ayrıca niye tani sen buna katlanacaksın ki.
Yani*
Bilmiyorum ayrılmak istemiyorum. Keşke tekrar böyle bir şey olmayacağı kesin olsa. Ama ne zaman kesin olmayacak dese yeni bir şey çıkıyor
O zaman sadece son bir hak tanı ona söylemeden tabii
Bir kere daha olursa mı bırakayım. Ama zaten soğuğum ya o beni bırakırsa?
Aaa kızım biraz özgüven amaa
Cidden yıkığım ben galiba
Erkeklere bu kadar bel bağlama sadece.
Bel bağlama derken
😂😂 tamam yoruldum
Yazdıklarımı oku tekrar ona göre karar verirsin. İyi günler canım.