Daha önceden çok kişiyle beraber olmuş erkek?

Lütfen bana yol gösterin görmezden gelmeyin. Benden önce 6 ay biriyle yaşamıştı. Ayrıldıklarından 6 ay sonra beraber yaşamaya başladık. O 6 ay bir sürü takılmalık ilişki yapmış. Biz sevgili olurken söz vermişti eskilerden hiç kimsenin ya da onlarla ilgili bir şey olmayacağına. Biz beraber olduğumuzdan beri eski sevgilisi aramıştı telefonda konuşmuştu affettim. Evde başka renk bir kaç saç teli buldum güldüm geçtim sorun çıkarmadım. Evde hala eski sevgilisinden kalan bir şey olduğunu söylemişti biraz tartıştık hala atmadığı için illa benim söylemem mi gerekiyor dedim diye sonra evde olmadığını farketti ama boşuna kırılmış oldum. En son dün tam her şeyi atlattım derken evde bir starbucks bardağı vardı kalemlik gibi kullandığı hiç şüphelenmediğimden bakmamıştım geçen elime almam gerekti baktım bir kız ismi yazıyordu. Sordum o da eski takıldığıymış ve onunla olan anısı hala evde duruyormuş. 4 ay oldu ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şeyi atlattığımda sürekli başka bir şey çıkıyor ve ben artık tekrar edecek diye çok korkuyorum. Yakında eskilerinden biri kapıya bile gelir diye bekliyorum. İlişkimi bitirmekte istemiyorum ama ne yapacağım hiç bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an soğuğum nasıl ısınabilirim geri?
Daha önceden çok kişiyle beraber olmuş erkek?