Bir insan nasıl yapabilir bunu, o kız sana güveniyor, inanıyor ve senin üzülmene de dayanamadığı için barışıyor ama onu tekrar terk ediyorsun. Bir daha belki o kadar sevilmeyecek ama yine de gitmeyi tercih ediyor. Bunu yapan neden yapar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapılan eylem ne olursa olsun, 1.`si hata, 2.`si kasıt, 3.`sü kişinin davranış ya da yaşam biçimidir. Burada eylemi gerçekleştiren kişi kadar karşı tarafta kusurludur ve şartlar onun içinde geçerlidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer seferinde olucak diye inandım o kadar güzel geliyordu ki git diyemedim. Ama onun sevgisine inanmasam bu hale gelmezdim zaten. Sadece nasıl devam ettireceğini bilmiyor sanırım bende bilmiyorum.
- +1 yıl
Tamam artık biliyorsun, kendine olan öz saygını ve sınırını koru. Tekrar bu kısır döngüyü yaşamamak için uzak durman da fayda var. Aslında ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun fakat bahane üretip kendini kandırma kötülüğünü seçiyorsun yapma... düzelmez, düz olanda böyle işler yapmaz.
En İyi Cevaplar
+1 yılNe ayrılmayı becerebiliyorlar ne de birlikte olmayı benim sevgilim de sürekli aklımı bulandırıyor çok yıpratıyor bu durum aşk neden bu kadar zor?
070 Yorumla
Soran+1 yılAşk olduğu için sevgi olsaydı bu kadar yormazdi. Bazen Allah onu çok sevdiğim için benden uzak tutuyor diye düşünüyorum, ya bana nasıl sevmem gerektiğini öğretiyor ya da o kişinin doğru kişi olmadığını.
- +1 yıl
Aynen öyle insan sevdiği kişiyi de seçemiyor kim denk geliyorsa senin imtihanın oluyor işte ya bu deveyi güdücen ya da bu diyardan gidicen başka seçenek yok ortada kalırsan işte böyle sürünüyorsun bende yaşadım aynılarını ve hala da yaşıyorum
Soran+1 yılBiz kendimizi mi kandırıyoruz acaba 😂
- +1 yıl
Bencede öyle çünkü sevse böyle düşündürmez sorgulatmaz karnında kelebekler uçuşur bizimki zulüm başka bir şey değil
Soran+1 yıl* aşka inanmıyorum demişti sonra sen beni aşka inandırdın ben aşık oldum dedi. Ya bunlar tam tiyatrocu yani kendileri de söylediklerine inanıyor. Ya da gel gitli kafalari var bir seviyor bir sevmiyor. Ama güzel yalan söylüyor Allah için ben hep inanıyorum😅
- +1 yıl
Manipüle ediyor işte kelime oyunlarıyla kalbini çalıyor erkekler kızlardan daha zor ve karmaşık çünkü duygusuzlar empati yapamıyorlar sağı solu belli olmuyor bu da ilişkiyi yokuşa sürüyor
Soran+1 yılYazık lan bize valla kendime üzüldüm.
Soran+1 yılŞeytan diyor köpek gibi aşık et sonra terk et. O potansiyel var çünkü benden beter olur hatta kendisi söylüyor aşk acısı mi ölüm mü dese ölümü seçerim diye. De işte ben bununla uğraşır mıyım
- +1 yıl
Bence hiç köpek falan olmaz olsa bile belli etmiyolar değişikler ben geceler boyu ağladığımı gözlerimin şiştiğini bilirim inan ki değmezdi çok pişman oluyorum bir insana bu kadar anlam yüklediğim için ama işte ne onunla ne de onsuz oluyor nasıl bağlandım bu kadar anlamadım
Soran+1 yılBurcu ne seninkinin Allah aşkına aynısı bu
- +1 yıl
İkizler maalesef o kadar zor ki intiharı bile düşündüğüm zamanlar oldu sürekli kafamda o var hiçbir hareketini kestiremiyorum her güne yeni bir travma
Soran+1 yılDeme öyle ya, şu an birlikte misiniz ayrı mı? İkimizde olmayacak burçtan adamları sevmişiz 😅
- +1 yıl
Ya üzdü beni ilgilenmedi bugün ben de görüldü attım konuşmuyorum çünkü bir mesaj atması saatleri buluyor beklemekten yoruldum ben de bir müddet konuşmucam seninkinin burcu ne bu arada
Soran+1 yılOğlak 😪 hak etmiyoruz onlar da biliyor bunu. Güçlenmemiz lazım başka çare yok üstesinden gelemeyiz yoksa. Kadın efendi erkeği yensin artık çok çektik.
- +1 yıl
Bence ağırlık koymamız lazım onunla kavga ettiğimde bir iki gün laf dinliyor sonra gene aynı engelliyorum bir kaç ay sonra geri dönüyorum acaba özledi mi değişti mi diye yok yine aynı olmuyor ya olmuyor baskın olamıyorum kız olduğum için beni düşük görüyor kendini güçlü sanıyor bir de ben değişmem diyor ne yapılır şimdi böyle bir insana lanet olsun sevdiğim güne
Soran+1 yılFarkında çünkü ne kadar sevdiğini, belki o da seviyor ama bakıyor ki zaten o veriyor sevgiyi ben göstermesem de olur. Ne âlâ memleket bunlar çözmüş işi oynuyorlar bizimle. Ne yapsak ki 😅
- +1 yıl
Valla o kadar güzel dedin ki şu an cuk diye oturdu gün boyu kafayı yiyordum düşünmekten bu cümle herşeyi çok iyi özetledi emek vermesini sağlamalıyız bizim için uğraşsınlar biraz da bu da maalesef başka erkekleri takip edip kıskandırmakla ve mesajlarına görüldü atıp kudurtmakla mümkün mesela en hararetli bir tartışmada çekip gidicen bok gibi kalacak öyle 😅
Soran+1 yılEvett bunlar gerçekten işe yarıyor ben öyle kapatmıştım yüzüne bir tartışmada 7-8 kere aradı üst üste sonra mesaj attı peş peşe 😅 görüldü atılmasından da nefret eder zaten. Aklımıza soktuk gece gece insanın süründüresi geliyor böyle konuşunca 😂
- +1 yıl
Değil mi mesela ben de böyle kavga çıkartıyordum sonra hemen arıyordu bir iki bir şey söyleyip kapatıyordu yine baskın olmaya çalışıyordu tabi hatasını kabul etmiyor beyimiz ben de bir anda engelleyip özlettirmeye çalışıyordum kendimi ilgi göstermeyeceksin mesajlarına kısa cevaplar vereceksin ki onun konuşmasını sağlayasın dediklerini de bazen yapacaksın bazen yapmayacaksın mesela onlar bulutların üstüne çıkartıp eversi gün yere çakıyor aynısını ona uygulayacaksın bak bakalım nasıl peşinde köpek oluyorlar iflah olmaz bunlar sevemezler korkaklar çünkü bacım
Soran+1 yılBak doğru söyledin kaybetmekten korktukları için sevmeye de cesaret edemiyorlar. Kendisi söylüyor açık açık kaybetmekten korkuyorum diye. Kuralına göre oynamak şart oldu aşk gözümüzü kör ettiği için mantık çalıştıramıyoruz maalesef.
Soran+1 yılŞu baskın olmaya çalışmaları sinir zaten sanki umrunda değil gibi tavırları da var ya Allah'ımmm
- +1 yıl
Kesinlikle öyle hayatta her şey kurallara bağlı zaten erkekler küçüklükten beridir bilgisayar oyunları oynuyor işe gidiyor dışarıda çalışıyor sürekli bir yönetmesi lazım ortamı o yüzden her şeyi kurallarına göre oynuyorlar ama biz kızlar öyle değiliz duygusalız merhametliyiz ne olursa olsun affediciyiz Allah öyle yaratmış çünkü ama artık mantığı devreye sokma vakti sevdiğimizi belli etmeyeceğiz ilgiyi azar azar vericez o yazdığı an mesaj için hazır olmayacağız kendimizin değerini bileceğiz oyunu kuralına göre oynayacağız
Soran+1 yılHadi bakalım hodri meydan 😂 sonra gelip burada ağlamayalım da 😅
- +1 yıl
O kesin zaten 😅 ama yinede pişman olacağımız şeyler yapmamış oluruz mesela geriye baktığımızda ne kadar güçlü bir kızmışım ben kendime değer vermişim deriz
Soran+1 yılBen elimden geleni yaptım aslında yani en fazla o tekrar döndüğünde duruma göre hareket ederim o ne zaman döner ben o zaman ne düşünürüm bilmiyorum. Gerçekten merak ettiğim tümden hayatımdan çıkarsam ne yapar acaba. Bir bakmış ki nerde o eski İrem nerde şimdiki İrem. Yoluna bakar ya ne yapacak aşık olmaktan korkup kaçmış yani aşık olmamış ki.
- +1 yıl
Erkeklerin kafasına bi 3 ay sonra dank ediyo başka kızlarla takılıp bana gelmesi yok mu ya aklıma geldi de cidden vazgeçilmez olursan ayrılmayı beceremiyorlar sen kaç aydır berabersin ya da kaç yıldır
Soran+1 yılBenim karışık biraz 3-4 senedir gelgitli yeri geldi 7-8 ay konuşmadık. Öyle uzun kavuşmalarımız olmadı hep tadı damağımda kaldı saolsun. Biz vazgeçilmez mi oluyoruz yoksa olmuyor muyuz orası kafa karıştırıcı işte 😅
- +1 yıl
Kızım ben misin yaaa yemin ederim benimde en uzun konuşmadığım süre 6 ay aldatma da var işin içinde 5 sezonluk dizi çekilir hem rezil hem de anılarla dolu bir aşk anasını satim 😂
Soran+1 yılDram üzerine olabilir 😅 o kimseyi almadı hayatına da konuştuğu ettiği oldu ben bile aldım yani sırf hayatıma bakmak için yapamadım ama ayrıldım sonra yine bununla barıştık. Dedim bu benim kaderim 😂 ayrılık sürecinde aldatmaya giriyor mu bilmiyorum ama böyle böyle mahvediyor her şeyi, birileri girip çıkıyor ne anladık bu işten. Üstelik konuştuğu kızlarla olmuyorsa benim gibi seveni bulamadığı içindir başka açıklaması yok.
- +1 yıl
Kesinlikle bakıyor başka kızlar buna tahammül edemiyor ya da istediklerini yapmıyor bu da hemen kürkçü dükkanına dönüyor ama zor kız olursak ve onun sevgisini arzulayıp ilgiye aç gibi görünmezsek daha çok bağlarız kendimize offf çok zorrr
Soran+1 yılŞöyle bakıyorum da değiyor mu yani bence değmiyor cidden bak. Ama su içimdeki şey işte bu dünyaya onu sevmeye gelmişim sanki. Allah'ın her günü onu düşünür mü bir insan ya. Ama olur da bir gün başkasıyla duyarsam işte o zaman olacaklardan korkuyorum sırf bu yüzden acaba çabalamalı mıyım diyorum. O evlenene kadar çabalamak üzücü yani gençliğimize güzelliğimize yazık. Madem sevgi arıyorlar bizim sevgimiz niye yetmiyor nedir yani amaç daha güzelini bulmak falan mı o tiple nah bulur sinirlendim
- +1 yıl
Ya çok tatlısın ha ha son cümlende koptum 😂 cidden ucu nereye çıkacağı belirsiz bir yol ben de onun başkasıyla evlenmesine dayanamam işin üzücü yanı da evlenip ondan çocuk yapmak istiyorum yeni bir aşk yaşayıp başkasına bu kadar bağlanmam artık çok zor ondan ayrı kalınca bile başka erkeklerle konuşurken diken üstünde hissediyordum kalbimde aklıma hala o oluyordu çünkü bende anladım ki kaderim bahtım onu yazmış bir türlü ayrılmayı beceremedim olmadı o da aynı şekilde beni bırakamıyor
Soran+1 yılTutku var çünkü:) bende şu an en yakışıklı en zengin en karizmatik en zekisi gelsin iki günde sıkılırım ama ona bir ömür doyamam. Kendimi ilk defa birine kurban olurum derken gördüm canımı seviyorum sanki. Kendi bile şaşırıyor benim neyimi seviyorsun diye 😂 kaderimiz ise zaten bir şekilde olucak bize de hayırlısı demek düşüyor. Ama öyle güzel bir adam ki bir başkası benim ruhuma o denli dokunamaz. Bakalım zaman göstericek her şeyi..
- +1 yıl
Hayırlısı olsun inşallah ❤️
Soran+1 yılİnşallah:) güzel konuştuk ama 😅 az çok hukukumuz oldu, iyi geceler diliyorum..💖
- +1 yıl
İyi geceler canım 💕💕
Soran+1 yılHeyy, buralarda mısın bilmiyorum ama bir şey sorucam. Durduk yere engellemiş her yerden neden sence takipleşmiyorduk zaten numarasını da silmiştim. Normalde bunu yapıcak biri değil saçma bulur böyle şeyleri. Rahatsız da etmiyorum mesajla falan yani. Bir baktım engellemiş 1 ay sonra. Ne düşünüyorsun?
- +1 yıl
Geldim canım hesabım kilitlenmiş ya giremedim noldu naptın
Soran+1 yılHiç bir şey yapmadım 😅 Hiç huyu değil engellemek anlam veremedim bende önce bir hoşuma gitti acaba kafasından çıkaramadığı için mi engelledi diye, yapmazdı çünkü dediğim gibi. Aradan geçti 1 ay takipleşmiyorduk zaten konuşmuyorduk da. Sence neden şimdi engellemiş olabilir.
- +1 yıl
Sanırım unutmaya çalışıyor seni yazmamak için engellemiş olabilir
Soran+1 yılOluyor mu öyle acaba ordan burdan silip engelleyince unutuluyor mu, ben başaramıyorum da. Eğer yapabiliyorsa o yapsın madem de kurtulalım şu döngüden. Kırıp döktüklerini toplamaya gelicek, gelmek istemese de gelicek. O bu kafayla vicdan azabıyla yaşayamaz. Bendeki de nasıl bir sevgiyse hiç kızgın değilim bana da yazıklar olsun 😅
Soran+1 yılAma ben artık sessiz kalmak istiyorum. Ne kadar yazarsa yazsın arasın sorsun cevap vermicem sonsuza kadar. O zaten sonsuza kadar aramaz da ne kadar ararsa işte. Kırgınlığımı bir tek susarak gösterebilirim. Yani pes ettim artık susuyorum.
- +1 yıl
Benimki beni engellediğinde ilk başta şok oluyordum o anın sıcaklığıyla anlamıyordum ya kesin açacak engeli falan diyordum sonra yavaşça alıştığımı farkettim ama bir yandan da özlüyorum neyse işte Twitter'dan yazdıklarını stalklıyorum bir yandan beni seviyor bir yandan nefret ediyor yani o dengeyi başarabilmişim ve bunu yazarken mesaj atması şoku 😃
- +1 yıl
Dur bi cevap vereyim döneceğim sana aşkım
Soran+1 yılHiii niyeyse çok mutlu oldum. En son ne zaman konuştunuz ki.
Soran+1 yılAhahaja tamam 😂
- +1 yıl
En son 2 gün önce konuştuk ben görüldü attım özlesin diye şimdi de yazasım geldi ama yazarken tedirgin oldum bazen engel atıp gidiyor onunla ilgilenmediğim için bu sefer öyle bir şey yapmadı ona yazarken kalbim hızlı hızlı atıyor midem bulanıyor anlamadığım garip şeyler oluyor 😃
Soran+1 yılYaaa:) Çok tatlı duygular🥲
- +1 yıl
Rabbim inşallah seninkiyle de yaşatır bu güzel duyguları 💕 bence barışırsınız senin aşkın ne kadar büyükmüş yazdıklarından anlaşılıyor istediği kadar engellesin her gece başını yastığa koyduğunda aklına geleceksin
Soran+1 yılSizin aranızda adı konmuyor mu ilişkinin anlamadım tam. Yani o istediği zaman geliyor sonra gidiyor mu. Ayrıl barış gibi mi anlamadım 😅
- +1 yıl
Aynen öyle bir şey tam adı yok böyle olunca da heyecan oluyor değişik bir şey
Soran+1 yılAhhajaja insan da kendini bilerek ateşe atar mı atıyor işte 😂
Soran+1 yılBen artık hayırlısı diyorum başka bir şey gelmiyor elimden
- +1 yıl
Engellediğinde kaç gün sonra ya da kaç ay sonra engeli açıyor seninki
Soran+1 yılNasıl oldu biliyor musun. Ayrıldıktan sonra takipleşmeye devam ettik. O zaten 3 senedir ne numaramı silmiştir, ne engellemiştir beni. Ben hep hazmedemediğim için her yerden silerdim onu ama engele gerek duymazdım. Neyse baktım ben yapamıyorum takipleşince gözümün önünde duruyor yani dayanamıyorum. En son gittim yazdım ben bu şekilde yapamıyorum dedim. Sil beni dedi engelle her yerden ben her şeye zarar veriyorum dedi manyak. Bende öyle deyince sildim, çıkardım. 1 hafta sonra önce wp den engellemiş aradan 2-3 hafta geçti sonra da instadan. Daha önce yapmazdı böyle şeyler.
- +1 yıl
Önce wp den engellemiş ama instadan engellememiş bu açık kapı bıraktığının göstergesi sen ne yaptın peki o ara hiç yazmadın mı 2 hafta
Soran+1 yılYazmadım, ben daha ne kadar gurursuz davranayim😂
Soran+1 yılInstagram'ın var mıı
- +1 yıl
Haklısın evet gurur çok önemli
- +1 yıl
Instagram kullanmıyorum ki
Soran+1 yılRahat konuşurduk burada aşağı inene kadar canım çıkıyor 😅 Ben onun teyzesiyle takipleşiyorum ama beni çok seviyorlar. Konuşmuyoruz ama birbirimize emoji falan atıyoruz arada.
- +1 yıl
İstersen takip et beni burdan özelden konuşuruz
Soran+1 yılNeyse öyle bir şey yaptı işte kimisi de sevgili yapmıştır falan diyorda ben onu tanıdıysam sevgili falan yapmaz o.
- +1 yıl
Sanmam sevgili yapsa profil fotoğrafı koyardı onunla birlikte
Soran+1 yılİstek attım ama 3 Xp gerekiyor mesaj icin
Soran+1 yılÇok da profile koyacak bir tip değil de bilmiyorum. Sevgili olayı değil bence ya öyle hissetmiyorum zaten. Kendi kendine bir şeyler yapıyor işte.
- +1 yıl
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun xper yetince mesajlaşalım sevdim seni burcun ne
Soran+1 yılYay:) Senin? Olur konuşuruzz..
- +1 yıl
Kova benimde aynen şu xper açılsın ben bir kaç soruda görüş paylaşırım yarına 3 olur 😊
Soran+1 yılAhahaja bendeki de canım kova yazıyor kocaman😂 Tamamdır görüşürüz:) İyi gecelerr..✨
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Defalaraca giden adam geri geldiğinde yine kabul edileceğini bildiği için yapar.. bence kabul eden biraz düşünmeli ben ne yapıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya bu sefer kabul etmezsem o zaman ne yapar? Ne düşünür vs?
Karaktersiz insan olduğu için ya da doğru karar almayı bilmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHer seferinde nasıl yanlış kararlar alabilir. Sevdiğini söylüyor neyi oturtamıyor kafasında bilmiyorum.
Değer vermediği için
02 Yorumla
Soran+1 yılVeriyordu hatta bana arkadaşlarına mı daha çok değer veriyorsun sana mı desen sana derim ama sen arkadaşlarına değer ver çünkü ben sana hep kötülük yaptım diyordu. Ayrıca hissediyordum da.
+1 yılAldığın kadar ilgiyi verdin mi peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılOna aşık olan bendim bunu ona da söyledim, uzak mesafede onun gelmediği yollardan ayağına gittim. Onun saçma huylarını bile sevdim hiç düşünmedim gözümde kendisi bile şaşırıyordu, ben sana o kadar kötülük ettim sen yine de beni bağrına basıyorsun benim için şanssın diyordu ama işte..
+1 yılNe desem boş o yüzden bir şey demiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kizlarda sorun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi? O her zaman kendini suçluyor, ben kötüyüm sana haksızlık ettim deyip kenara çekiliyor. Ve ben biliyorum ki yine gelecek, kendisi gelmeyeceğini düşünecek belki ama gelecek.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalama olmuş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım