şımartamıyorum işte sorunda bu mesela sohbet ediyoruz kaçıyo aw benimle konuşamıyo ama kuzenimle masallah konusabiliyo uzaktanda olsa bi akrabaligimiz var kuzenimin akrabası yani
Valla ben aslan olarak çok trip atarım isteğimde konuşurum , yani arkdsnda öyleyse senin zorlamana gerek yok o istediğinde konuşur bazen smsicak bazen soğuk davranır değişiyor ya ayrıca egolu deglm jajsja
kanki bak şöyle söyliyim cocukla arkadasta olamiyom manitada olamiyom yani ikiside denendi snsjndnd doatca muhabbet edebiliriz diyom tabikide diyo 2 dk sonra ben muzik dinlemeye gidiyorum sonra konusuruz ya da yazarim oluyo
knk çocukla uzaktan akrabayım öyle düşün ve çok utangaaç bana karşı yani çok belli ediyo kuzenim onunla kuzen konuşuyolar gayet guzel ama bana gelince susuyo kaçıyo deliriyorum ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aslan burcu en iyi burç anlaşamıyorsan sorun sende sevgini ilgini göster şımart 😅🦁
aslansın galiba🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Sence hsjs
Ama aslanm diye demiyorum doğrular bunlar
şımartamıyorum işte sorunda bu mesela sohbet ediyoruz kaçıyo aw benimle konuşamıyo ama kuzenimle masallah konusabiliyo uzaktanda olsa bi akrabaligimiz var kuzenimin akrabası yani
tavsiye ver knk
Valla ben aslan olarak çok trip atarım isteğimde konuşurum , yani arkdsnda öyleyse senin zorlamana gerek yok o istediğinde konuşur bazen smsicak bazen soğuk davranır değişiyor ya ayrıca egolu deglm jajsja
aslanlar yoruyosunuz be
Ot gibi mi yasayalm hiç aksiyon olmasin mi jajsjs olsun olsun
agabee
Zoru sevmiyosn kolay birini bul uğrasma haajaj
kanki bak şöyle söyliyim cocukla arkadasta olamiyom manitada olamiyom yani ikiside denendi snsjndnd doatca muhabbet edebiliriz diyom tabikide diyo 2 dk sonra ben muzik dinlemeye gidiyorum sonra konusuruz ya da yazarim oluyo
Çabuk sıkılıyo demekki , ben deli gibi sevsem snein için oluyom desemde inanma 2 hafta suruyo Max. , Çocuk demekki sevmiyo vakit öldürüyo
ama bak kuzenimle asiri konusuyo ve hani kuzenim konusmayi kesiyo artik bana gelince nuh diyo peygamber demiyo
Kuzenini seviyo ozmn hahaha ya da en son çare sana karşı utangaç , ama aslan utangaç olmzki bu nasıl aslan jsjs
kuzenim ablasi lan onun kac yas buyuk ondan abla diyo zaten yanlis anlamayalim tovbe tovbe
Hahaha pardon
Boga kadini aslani idare eder net
nasıll ama
oldugun gibi ol seni sever senden kopamaz aslan erkekleri gercekten sevgiyi alip veren insanalr ama bayiyor beni😂
çok dengesizler ya kaçıyo çocuk benden benide bayıyo
aslan boğayı yer demedi deme
demee
Ah Aleyna ah
ne aleynası lan dhdbxb
Hic sorma ama çok ateşli olur sed hayatınız benden demesi
Sed ne aw seks
nasıl davranmalıyım diyorum seks hayatı diyo kdmsksmdnfm
Oğlum dur ya en sevdiğim ilişkim di boğalar fena
uuuu tabi fenayiz ama aslanlar daha frna onu napcaz
kanki şöyle düşün ben ona 10 adım gidiyorum o bana 1 geliyo kaçıyo benden ya
Bende aslan burcuyum ama aslan genelde atik olur hoşlanmıyor olabilir
olm bana tavsiye ver ya
Hacı ben hoslaniyorsam pat diye söylerim
knk çocukla uzaktan akrabayım öyle düşün ve çok utangaaç bana karşı yani çok belli ediyo kuzenim onunla kuzen konuşuyolar gayet guzel ama bana gelince susuyo kaçıyo deliriyorum ya
Daha olmamış aslan burcu o gacı gördüğü gibi yapılmalı aslan burcu toy o ama gerçekten seviyorsa utangaç olabilir çok nadir
kanki çok yardimci oldun sagol ya
Skskkswkkwkwkw ne yapım aw neyse gidip aleynaya yazıyım konuşmayı bırakmıştım baya oldu taşınmamistir inşallah amin
kafani *** hssjdnd
üzme lan kizi
Yok be ne üzmesi hep mutlu konuşurken
aslansın olm hersey beklenir sizden
Lan o peşimi bırakmıyor özledim ama onu ejwnwmwmwm
ayy got** shsjansjd olm siz cok uyuzsunuz aw
Yaaa teşekkürlerr yazdım hala görmedi beee uyanmadı hala davar kesin
ne yazdin
Nerdesin yavrum dedim ne diyim
iyyyy yavrummu olmadi bu
Ne diyim aw hep bunu diyorum seviyor o da
lessss