Merhaba arkadaşlar çevrenizde aslan kadını ve boğa erkeği evli olanlar var mı? Nasıl bir hayatları var netten bakınca 2 zıt burç diyor ama gayet de iyi anlaşıyoruz oysaki.

Merhaba arkadaşlar çevrenizde aslan kadını ve boğa erkeği evli olanlar var mı? Nasıl bir hayatları var netten bakınca 2 zıt burç diyor ama gayet de iyi anlaşıyoruz oysaki.
Baktığım istisnasız tüm burç sayfalarında Aslan ve Boğa burçlarının adeta birbirleri için yaratıldıkları yazıyor. Bu genellikle aşk ilişkileri için söylense de bana sorarsan arkadaşlık ilişkileri için de geçerli. Ben bir boğa burcu olarak söylüyorum, çevremdeki tüm en iyi arkadaşlarımın ve en samimi olduğum, olmazsa olmaz gerçek arkadaşlarımın hepsi aslan burcuydu. Bana sorarsan harika bir ilişkileri olur.
Genelde boğa burcu erkeği ile aslan burcu kadının birlikteliği bir küs bir barışık devam eder. Birbirlerinin bazı özelliklerine kesinlikle tahammül edemeyen çiftler birbirinden kopmayı da başaramaz. Sağlıklı bir ilişki kurmaları için ya erkeğin ya kadının çok büyük tavizler vermesi gerekir.
Cevap
7Cevap
Hım boğa burcu daha çok idare ediyordur, o yüzden anlaşıyorsunuzdur..
Diye düşünüyorum.: )
Ben aslan kadınıyım. Boğa və akreplerle hiç iyi anlaşmam. Fakat senin sorunun yoksa neden soruyorsun ki? Action mu arıyon?
Burçların zıt olması anlaşamayacağınız anlamına gelmez.
Gelir
Ayy allah kahretsin onu bir boga burcu exim vardi lanet olsun çapkın pislik bir sürü iltifat eder gözü başka kızlara karardı sonra arkadaşız diye kandırırdı sinsi yılan aslan boga olmaz ama denemekte fayda var her insan bir degil sonucta.
Yok yok yanlışın var aslan sadece kendi ve egosuyla anlaşabilir
Olmaz cano olmaz aslan kadını inat bpğa erkeği inat
Basak kadını terazi erkeği kadar itici olamaz ona eminim
Aslan kadını fazlasıyla sadık bence ama çevremde hiç boğa burcuna denk gelmedim
Tek uyumlu olunan konu yatak onun dışında çok farklıydık
Aslan kadını bu hayatta gördüğüm en canım burç. KAÇ
CANIM DEĞİL EGOİST BURÇ
İkisi de narşist ve zorba o yüzden ne kendilerini severler ne de bir başkası sever.
Katılıyorum
@LinaBenli gördüğüm tüm boğalar böyle ne yazık ki ülkenin insanı zaten düzgün değil
@LinaBenli ben çekmiyorum annem boğa burcu dkdkdjd😂 baş geliyorum aslana da baş geldim. Süzüle Süzüle arkamdan bakmıştı aslan
Çok iyi olur baya heyacanlı adrenalli geçer
Zıtlar ama zıt kutuplar birbirini çeker
Burç nedir kanka boş işler
İsterseniz ilişki analizinize bakalım🌙
Nasıl olacakmış o
İstek attım
Beni takip eder misiniz atamıyorum size mesaj
l*grenc
Tanimadan bilemeyiz
Bence sıkıntı biraz
Burçlar gerçek değil aptalca
burçalara inanmam : D