Çocuğa açıldım malak gibi duruyor anca arada Bi storyme cevap veriyor onun dışında çıt yok nasıl dikkatini çekebilirim fikir verin erkekler bu arada realde tanıyorum ortaokuldan arkadaşımdı açıldığım çocuk
Güncellemeler
+1 yıl
Şuanlık instadan dikkatini çekmem lazım çünkü sevgili olmadan beni görme ihtimali yok
Naparsam instagramdan hoşlandığım kişinin dikkatini çekerim? (erkekler taktik verin!)?
Birgün akşam saatlerinde selam naber diye gir konuya. Bir süre flörtleşme tarzında yazışın öbürsü gün ginaydınla başla yine biraz yazışın iyice muhabbet dönünce “Bugün dışarda bişeyler yapalım mı?” gibisinden bir soru sor. O şekil takılın biraz. 3. Buluşmada duygularını açıkla ve çıkma teklifi et.
Sende mesaj atmayı bırakma o zaman yani o mesaj atmadan art arda mesaj at demiyorum. Sen at o atsın sen at o atsın o şekilde. Yoksa 10 saat geç cevap veriyo diye sende mesaj atmazsan ilerlemez ama sen ona hep mesaj attığını görünce birşeylerin farkına varır yavaş yavaş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sroryne ne tür cevaplar veriyor biraz açıklar mısın
Geçen gün karakalem resim çizip attım şaheser güzel çiziyosun yazmış öyle konuşma başladı bazen ironili şeyler atıyorum ona cevap veriyor
Birgün akşam saatlerinde selam naber diye gir konuya. Bir süre flörtleşme tarzında yazışın öbürsü gün ginaydınla başla yine biraz yazışın iyice muhabbet dönünce “Bugün dışarda bişeyler yapalım mı?” gibisinden bir soru sor. O şekil takılın biraz. 3. Buluşmada duygularını açıkla ve çıkma teklifi et.
Bn zaten açıldım ona Bi mesaj atıyorum aktif ama 10 saat sonra cevap veriyor
Sende mesaj atmayı bırakma o zaman yani o mesaj atmadan art arda mesaj at demiyorum. Sen at o atsın sen at o atsın o şekilde. Yoksa 10 saat geç cevap veriyo diye sende mesaj atmazsan ilerlemez ama sen ona hep mesaj attığını görünce birşeylerin farkına varır yavaş yavaş.
Ama o zamanda muhtaç ezik biri gibi gözükürüm
Flörtleşmek muhtaçlık ve eziklikse dünya nüfusunun %85 i muhtaç ve eziktir.
Püùüüuu bak hele bak sinsi planlara. xd
Ne sandınn😂😈
Valla biz erkekler maliz mk yaa
Yazmıyor MK acaba Seksi pozlarmı paylaşsam🤔
Bana gonder ben sana fikirlerimi paylaşırım valla 😀😀
Seni seniiğğ😈
Hadi hadii 😜
İnstagram namen ne?
şu : sjjajsjsijjizsjjszi.. gizlilik için fake olanı soyluyorum ;)
Dalga geçme
Ciddiyim
mesaj at sen sonra konusuruz
. ?
İsmini hala vermedin
Burada ismimi paylasmiyorum. Anlayacagini dusunuyordum
Hadii merak ettirdin yaa
Tepki çek
Nasılll
Kendini utandıracak hareketler yapmada