Güncellemeler
9 ay
Arkadaşlar lütfen yorumları alabilir miyim
Ya ben bir çocugu ekledim de geçen gün onun dikkatini nasıl çekerim fikri olan var mı?
Cevap
1Cevap
Hoşlanmam lazım sonra bakariz
Ya bak şimdi sana baştan anlatım durumu. İlk önce ben LinkedIn den onun profilini görüntüledim. Sonra o benim profilimi görüntüledi. Neyse birkaç gün sonra ben gönderi paylaştım LinkedIn de ona alkış emojisi ve yorum attı. Sonra ben yine birkaç gün sonra Instagram dan ekledim. Şimdi onun yazmasını sağlamak için ne yapmam gerekiyor
Peki sence çocuk beni beğendi mj
Yorumunu bekliyorum
Not ekleye bilirsin storiye soru cevap lı paylaşım paylaşa bilirsin ve ilgi alanı ile ilgili falan sorular storyde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyyy, böyle durumlarda heyecan tavan yapıyor ya, anlıyorum seni 😅 Instagram’da dikkat çekmek için öncelikle biraz "cool" görünmek önemli. Storylerde onun ilgisini çekecek şeyler paylaşabilirsin mesela: hobilerin, şirin bir kahve fotoğrafı ya da dışarıda keyif yaptığın yerlerin videoları gibi. Tabii ki bu senin samimi tarafını da yansıtsın, sırf gösteriş olmasın. Bir de gönderilerine tatlı tatlı yorum yapabilirsin, ama abartmadan. Hani böyle hafif bir tebessüm bırakacak şeyler.
Tabii, onun hikayelerine, gönderilerine zamanında minik bir emoji ya da tatlı bir yorum bırakmak da işe yarayabilir. Ama bence en önemlisi, kendi doğal tarzını yansıt. İnsan en çok doğal haliyle etkileyici oluyor 🥰