AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
218Cevap
Fazla naz âşık usandırır derler. Naz yapmak hoş güzel ama. bu iş uzayınca kabak tadı veriyo sevgi bitiyor peki nasıl istersen olayına dönüyor
Bu devrin bir sekilde baslamis olmasi sacmaydi zaten. Ya bir insani neden kovalarsin?
En sevmedigim seylerden biri 😒
Devir öyle bi devir ki ne kaçan var ne kovalayan kaçmaya da üşeniyorlar devir götürme devri valla vur-kaç hesabı 😁
Her ondan aynı degill
Herkez aynı degıll
@Bullent33344 senin yaşın tutuyor mu bakıyım ablacım
Tutuyor benım yasımda sen herseye cok yuksekten bakma
Flört başlatmak kolaylaştı ama sevgililiğe geçiş zorlaştı sanırım. Şahsen de kaçan kovalanıra karşıyım, bir an önce bitsin.
Ben 8 kez reddedildim daha da bir kadının peşinden koşmam. Zaten seviyorsa yanımda durur.
Ya benimle beraber yürüyecek ya da temelli benden ayrı yürüyecek yok öyle kovalamaca
Maymun gözünü açtı beybi. Kimse vazgeçilmez değildir
Kaçanı kovalamadım. Gidene güle güle, gelene merhaba. Yıllardır böyledir.
Akıl başa gelmiyor. İnternet devri sonuçta 3 5 gün sonra başkasını bulurum diyor. Bu yüzden bence.
Kimse kimseyi kovalamakla geçirmek istemiyor gençliğini 😃 haklılar ben olsam bende kovalamam çocuk muyuz yahu
resim çok güzel..öhm :D kaçan kovalanır devri bitmiyor, engellesen bile 72 hesaptan yazıyor meselağğ gpşdkglşh
Benim cephemde durum hep böyleydi hiç bir kızın peşinden öyle koşmadım bu konularda çabuk pes eden birisiyim aga
Hiç bir zaman kovalamadım zaten hayır sözünü duydumu iş biter peşini bırakırım bıraktım da peşinden koşmayınca o senin peşinden koşuyor bu sefer.
İki kişi de ısrarcı oldum.
Onlarda durumu kullanmaya kendisine duyduğum ilgiyi koz olarak kullanmaya çalıştı..
bende hiç naz çekmiyorum falan her dediğine eyvallah ama o benden kaçıyor bu seferde çok kolay elde edilmiş kız oluyorsun. ortasını bulmak zor
Yaşananlar ortada birinden hoşlanıp çabalarsın biraz baktın yüz vermiyor uğraşmazsın daha yani 🤷🏻♂️ sevdiğim kişi için uğraşırım belli yere kadar ama gene sevilmiyoz akk ne hikmetse 😐
Ben bu işin ekmeğini yedim artık dükkanı kapattım gençler için uyandırıcı bir soru olmuş zira devir değişti 👍
Ben böyle şeyleri çocukça buluyorum zaten, olgun insanlar adam akıllı anlaşırlar, ya evet ya hayır, dahası yok.
Kaçan kovalanır mantığı çok saçma... Bir insana değer verdiğini belli etmediğin sürece sağlıklı bir uyum olmaz.
Bence her zaman gideri var. Maalesef ilgiyi gözüne sokunca pek de ilgi görmüyor insan. Huysuz kadin /erkek cekiciligi diye bir sey var galiba. Bir de reddedilmenin dayanilmaz cazibesi.
Herkes gözünü açtı diyebilirim. Seven erkek bile gitsin ben niye gideyim arkasından. İstemiyor ki gitti. Bitsin boşver der olmuş
Sizin icin kac gun gerekli mesela bana onu söyleyin yanı istemiyorum derseniz neden kovalayalım ki zorla
Kaçmaya çalışandan kaçıp ters psikoloji yapmak ara sıra kazandırıyor ve çok iyi hissettiriyor. Bazen de ne ilgisizmiş düşüncesi veriyor maalesef
Insallah geliyordur kimse icin uzulmeye degmez zaten gercekten asik olan sevilmez o yuzden kimsenin pesinden kosmamak lazim
ben hiç kovalamam. İstanbul'da binlerce kız var biri naz ediyor diye o kalan kızlar için şansımı hiçe saymam. Gelen ağam giden paşam
Ahh keşke gelse gerçekten ne bu erkeklerin kaçan kızları kovalama sevdası anlamıyorum. Oyun mu oynuyoruz ilişki mi yaşayacağız belli değil
Yok o illa kalır da sayıları azalır :D millet akıllanıyor gibi dicem de ne bilim pek öyle de durmuyor asjhdgasd
kaçan kovalanmaz çünkü artık next var. yenisi çok kolay. kaçan kaçsın. tavşan koş tazı tut devri bitti :D
Naz çekmek sorun değil, her şeyi çekeriz de karşı tarafın niyetini bilemiyoruz ki...
Kesinlikle öyle oluyor. Bence de olmalı zaten kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil. Dünyaya bir kere geliyoruz.
biz ne kadar ben artik pesinden gitmiycem desek de gidiyoruz maalesef kendimizi uzmekten baska bir sey olmuyor
Geliyor kesinlikle. Kimse kimseyi keyfi icin nazlanip bekletmemeli ya da yedekte tutmamali.
Niye koşsun ki gereksiz ego yapanin peşinden
Oh iyi oluyor
evet bitti hatta kaçıyorsa kaçmaya devam etsin modu başladı artık
Kaçmak güzeldir ndmddmmdmxmx
Ama fazla naz âşık usandırır diye bir laf var...
Kovalayan 3 kişi falan kaldı onlar da bana denk geliyor 😏😏😏
İplemeyeni engelliyorum, biri gider biri gelir mi bilmem ama denenebilir. 👍
Herkesin gözü açıldı valla bu zor dönemler helle kimse kimseyi çekemez
Nolcak ya şundadır ya bunda seçeneği varken niye vakit kaybetsin ki
Naz değilde gerçekten istemiyor ve kaçıyorsan kovalıyorlar...
Kesinlikle ya. Kimse kadınların afra tafrasını çekemiyor valla
Kimsenin kimseye tahammülü kalmadığı için bence de artık bitmeye yakın.
kimse kimsenin yerini kapatamaz gitse bile geri döner köpek gibi
Kovalanmaya değer kimseler kalmadı gibi herkes birbirine benziyo ondan..
flört sayısı 5 olanlar hemen diğerine geçiyor artık
Değişti be herşey nerde o nazlar ulan kızın peşinde mal oluyordum ama güzeldi
Ben 32 yaşındayım ve 9 kez reddedildim daha da bir kadının peşinden koşmam.
Kaçan kovalanır mi bilmem ama biri seni birakmiyosa ve sana zararida yoksa rahatsız da etmiyosa dert yaniyosunuz ya işte sevgilim beni aldati terketi vb Gibi şeyler bunu anlatsamda anlamasiniz sevene yol verip sizi üzecek kişilere kapı acarsiniz
Devir değiştikçe insanlar da değişiyor eskisi gibi değil ortamlar. Bazılarının beklentisi çok ama bu beklentiler bu ülke de gerçekleşmez bunu da bilmelerin de fayda var.
Artık insanlarla konuşmak tanışmak bir şeyler yaşamak daha kolay bu yüzden de kimse karşısındakine çok fazla değer vermiyor bence. En önemlisi de herkesin başka bir alternatifi oluyor genelde. Bence bu biraz midesizlik ama devir böyle.
Ugrasmaya degmez artik naz yapmalar bi dusuneyim demeler bitti
Ay o kadar güzel soru olmuş ki.. Kesinlikle öyle kovalayanlar artık çok. Az
Akışına bırakmak iyidir. İyi niyete denk gelene kadar kimin gelip geçtiğine bakmamak lazım.
kovalayacak vaktim yok valla gelen gelir gelmeyen gelmez siktirsinnnn gitsin amkkkk
Evet o daha çok kaçan öldürülür oldu genellikle kadınlara karşı
Evet, kimsenin kimseye tahammülünün kalmadığı bir devir bu.
Çünkü aşk bitti dostum gerçek sevgi yok ki millet niye uğraşşsın
Telefonu alıp yatağa geçeyim diyen herkes aynı düşünüyor.
kişiye karşı hissedilen hislerin yoğunluğu ile alakalı diye düşünüyorum.
Ömür, naz çekmek için çok kısa. Sonunda Ademoğlu aşk hayatında akıllandı demek...
Bence gereğinden fazla naz insanı bezdiriyor bıktırıyor.