Bu durumda olan ve yurt dışında çalışan biriyle evlilik düşünür müsünüz?🤔
Siz oraya gidemiyorsunuz, öyle düşünüp cevap verin.🙂

Olmaz
Bu şekilde aile olamayız..
Böyle evlilik olmaz
Sürekli gidip gelmesi sorun olur ya
4-5 ay ortada yok 1ay benimle sonra tekrar gidiyo
Yani yılda 2 ay mı benimle olucak
Evlendim diyelim hadi yaptım öyle bi hata
Çocuk babasını tanımaz ki...
Yılda iki kere gördüğü bi adam
Ben de küçükken tanımamışım bizi bırakıp gittikten çok sonra dönmüş, bu adam kim demişim
Huzurla büyümedim hala eksiğim, izlerini taşıyorum
Normal bi insan olamadım zorla yaşıyorum
Bu yüzden hayır böyle biriyle evlenmem
Ben de yalnız kalmak istemiyorum sevdiğim insan yanımda olsun beni yalnız bırakmasın ona ve sevgisine ihtiyacım var saçımı okşamasına ihtiyacım var ve benim gibi sorunlu bi insan da dünyaya getirmek istemiyorum
Böyle bir ilişkim oldu, ciddiydik hatta aileleri tanıştıracaktık ama olmadı. Ona hala da güvenirim, bu durumda güven çok önemli bir nokta fakat insan sevdikçe bu durum daha ağır oluyor çünkü daha çok yanında olsun istiyorsun, beraber olmak istiyorsun ama koşullar el vermiyor. Ben, yine kendim yanına bulunduğu ülkeye gitmeye, orda yaşamaya da, hayatımı değiştirmeye de hazırdım. Yani, işin özü olmadı yürümedi. Bazen ne kadar istersen iste olmuyor.
Cevap
9Cevap
asla..
boynuz yemeye niyetim yok.
Bu şartları düşünemem çünkü ben de yurt dışına vizesiz gidebiliyorum.
Yeşil pasaportun mu var
Avrupa vatandaşlığım var. Dolayısıyla başka ülkeye ait pasaportum var. Schengene tabi her ülkeye gidebiliyorum.
Anladım, o zaman durum normal 😅
Hangi ülke vatandaşısın?🤔
Bulgaristan
Ne kendime güvenirim bu uzak mesafe ilişkisi konusunda, ne de karşımdakine. Hayat durağan bir şey değil ki bir ömrü birini bekleyerek geçirelim.
Siz oraya gidemiyorsunuz demeyeydin iyiydi. Tum guzel tarafini devre disi birakmissin. Bir de evde oturup kadin yolu mu gozleyelim baska isimiz yok.
Güveniyorsam bir süreligine olur bende çoğu zaman görüntülü falan ararım öyle bir şekilde geçiniriz olmayan canım sevgilimle
Ben yurt disinda yasiyorum. Sahsen bu tur bir evlilik istemem. Esim benimle beraber her daim yani basimda olmali.
beni alırsa yanına neden olmasın
onu dışında çok canım acır ya yanımda olması isterim
Bende giremiyeceksem ne anlamı var evli olup ayri gayrı durmak olma istemem öylesini
Düşünürdüm, belki beni de alırdı yanına. Kavusurduk.😅😅
Çok zorlu bir süreç sadece eş olarak değil çocuk da olursa herkes için sıkıntılı olur.
Adana da yaşayacaksa evet ya da mardin de yoksa yok
Tercih etmem ama hayat bu belli olmaz kısmetin nereden olacağı
Tabiki de hayır 4 5 ayda bir görüşeceksem niye evleniyorum
Birlikte gidersek düşünürüm
Koca yanımda olmadiktan sonra napim öyle kocayı
Beni de yanına alacaksa neden olmasın shdjs
Yurt dışında yaşamak korkutur beni
Düşünmedim. Düşünseydim şimdiye evliydim.
Eşim benden uzakta olduğunda evli olduğumu anlamam. Evimde tek yaşayacaksam evli olmanın bir manası yok.
3 kuruş az ekmek yerim. Helalinden başımda eşimle yerim.
@sonnisim
Hayır olmaz
Hayır olmaz
Türkiye'de çalışmalı
Hayır
Hayır
Yok olmaz.
Açık ve net hayır!
hemen evlenirdim
Düşünmem ama beraber yurt dışında yaşayabiliriz
Düşünmezdim
Düşünmem