düşünüyorum ya. Sırf mantık evliliği yapmayı. Starbucks'ta çalışıyorum Taksim'de. Geliyorlar çiftler. kadın amerikalı. Adam Türk evliler. Kesin mantık evliliği. Kapağı yurt dışına atmak şart. Adam kendisi dedi bana 2. sınıf insan muamelesi görmek istemedim evlendim vatandaşlığını da aldım dedi.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hemen hemen bütün avrupa ülkelerinde bir süre yaşadım.. Avustralya, Amerika ve Ortadoğu ülkelerinde bulundum. Ne öğrendim biliyor musun? Kendi vatanında degilsen 2. sınıf insansın...
16 Yorumla- +1 yıl
orada memleketden kimlerise tanıdın mı? evli olanlar yabancılarla çıkanlar var mıydı?
- +1 yıl
orası öyle onlarda normal bir şey
- +1 yıl
zenci bayanlarla evli olan Türkleri gördün mİ?
seversem olur ama uzun süreceğini sanmam, aileme aşırı bağlıyım.
04 Yorumla- +1 yıl
yani evlenip ora yerleşdikten sonra ayrılarak geri mi geleceksin?
- +1 yıl
nereleri isterdin?
Türk biriyle evlenerk yurtdışında yaşamak isterdm :)
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılBenim kimseyle evlenmeme gerek yok yabanci ulkeye gitmek için:) ama erkek evlenmesi gerekicek buraya gelmesi için :)
04 Yorumla- +1 yıl
nereli olsun istersin?
- +1 yıl
Nereli oldugu degil. Ingilterede yasiyorum evlenecegim kisinin nereli olduguna bakmicam. Sonucta onunla evlenicem :D
- +1 yıl
kiminle?
- +1 yıl
Ya gelecekte diyorum :D
kesinlikle yerlesirdim zaten kaçmak istiorum türkiyede artık sanki kendi ülkemizde yasıormusuz gibi hissetmiorum
16 Yorumla- +1 yıl
haklısın ülke deyişd malesef... nereli birini ve nerede yaşamak isterdin?
- +1 yıl
Afrikayadamı gederdn?
- +1 yıl
yani siyahileri beyenmediyin için dimi?
fırsatim olsa inancım olsa evet aynı dili konuştuğumuz insanlarla anlasamiyoruz belki başka dilde anlatırım derdim..
06 Yorumla- +1 yıl
nereli olmasını isterdin?
- +1 yıl
hatta zenciylede mi evlenirdin?
- +1 yıl
jendin nerelisin?
olabilir isterim de açıkcası ama nerde bize bakacak kadın :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. evlenirim yahu bu arada deminki sorun neden kaldırıldı yarım saat cevap yazdım yahu
013 Yorumla- +1 yıl
lütfn cevabi buraya eklermisin o kaldırılan soru için olani ya da mesajla yolla sana zhmet
- +1 yıl
dedimki bende çok merak ediyorum bunu hatta az önce birisi bana abaza dedi oysaki bu sitede kızlara asılmayan o taraklarda bezi olmayan nadir insanlarrdanım sadece merak ediyorum bazı videolar görüyorum cinsel içerikli adam türk kıza çakıyor yurt dışında yaşayanlar yabancılara veriyormu merak ediyorum dedim
- +1 yıl
ya aynen bende bu yüzden o konuyu açmıştm. O kızlar sence gerçekten mi Türkiyeden mi? ben bir araştrdım da çıgu çakma yani Türkiyeden deyiller. ama bazıları var ki o kızlarla da konştum ya öyle diyorlar
- +1 yıl
he bir de kızlar kimlerleyi?
- +1 yıl
o sitelerin chatlarında ve bazısıyla fcbkda bazısının maillerini buldum
- +1 yıl
bazısı yurtdışında dpgdugunu söyledi. onlar için fark olmadıgını yabancılardan hoşlandklarını söylediler.
- +1 yıl
evet o kızların çogu latınlar. ama türk olduklarını yazıyrlar ya bunu kim yapıyo ya...
- +1 yıl
hem de zencilerle dimi?
- +1 yıl
iyi ki Shan K. çakmış zenci kızlarına da bu ise kesin )))
Evlenmek icin tum şartlar uygunsa , evlenir onu turkiyeye yerlesmeye ikna ederdim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Müslüman, türk olsun bende Türkiyeye tabiki tasinirim :D
14 Yorumla- +1 yıl
nereden?
+1 yılBir aralar hayalimdi Denzel Washington gibi biri ile evlenip yurtdışında yasamak ^^
08 Yorumla- +1 yıl
ya nasıl yani? zenciylemi evlenmek istiyrsun?
- +1 yıl
Sonradan oyle birini bulamam diye vazgeçtim hayaldi sadecee sarışın kumral tercihim :)
- +1 yıl
kendin nerelisin?
- +1 yıl
Samsuun
- +1 yıl
hee güzel kızlar Samsuunda
- +1 yıl
Güzellik gorecelidir :)
- +1 yıl
Gecer gecer ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnancım gereği sadece müslüman olması yeterli nereli olduğu veya nerede yaşadığı önemli olmaz sevdikten sonra.
00 YorumlaYabancı biriyle evlenirim ama yurtdışına yerleşmem en iyisi ülkenden birini bulmak sanırım :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten yurtdışına yerleşmek istiyorum. Yabancı birini bulup evlenmek de vesile olur.
023 Yorumla- +1 yıl
kendin nerelisin ve neden getmek istiyorsun? nereli biriyle ve hangi ülkede yaşamak isterdin?
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da dogdum buyudum ben. Birini bulup bulmamam önemli degil. Yerleşmek istiyorum yurtdışına. Daha cazip geliyor. Avrupalı olabilir. İngiltere, İrlanda, Almanya olabilir.
- +1 yıl
ama çok insanlar dünyanın bir çok yerinden İstanbul'da yaşamak istiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılben artık istemiyorum. insanları falan yasanacak gibi degil. ayrıca gecen bir söz okudum aynen su yazıyordu.'dünyanın en guzel şehirleri İstanbul veya İzmir diyorlarsa o insanlar daha önce yurtdışına cıkmamıştır.'aynen katılıyorum
- +1 yıl
HE ÇOK İNTERESAM BİR SÖZ. AMA BEN DE YABANCIYIM VE ÇOK ŞEHİRLERDE OLDUM.
Cevap sahibi+1 yılsen nerelisin? evet ben de 10 şehir falan gezdim yurtdışında
- +1 yıl
Ve İstanbul yerleşsiyi coğrafi mekan ve tabiat açısından dünyanın en güzel şehirlerinden biridir deye bilirim. Sadece sosyetik adamlar ancak Nişantaşı ve Etilerde de çogunluk olarak.
- +1 yıl
siz aslen yunan mısınız?
- +1 yıl
Ben Azeriyim
Cevap sahibi+1 yılYok yunan degilim. Ama yunanistana 2 kez gittim. İstanbulun güzel yerleri, iyi insanları tabii var. benim oturdugum yerde elit bir semt. ama istanbulun her tarafı öyle degil işte. varoş denebilecek insanlar ve semtler fazla :)
- +1 yıl
tabii ki aynen
- +1 yıl
İstanbul elitasi çok super. bir de İstinya ve Zorlu gibi ticaret merkezlerini çok severim
Cevap sahibi+1 yılanladım. sen İstanbul'da mı yasıyorsun yasamak mı istiyosun?
- +1 yıl
yaşıyorum yilda 3 ay evim vardi da satdım Güngörende Nişantaşı Etiler diyorum da orası pahalı şimdi bizim Azeriler alıyorlar da ama onlar çok zenginler bense bilgisayarcı babayım)))
Cevap sahibi+1 yılHe güngören pek iyi bir semt degil bildiğim kadarıyla:) benim de var azeri arkadasım:)
- +1 yıl
yaa ne iyi! erkek arkadaşın mı?
Cevap sahibi+1 yılyoo normal. iyi degil dedim zaten
- +1 yıl
şimdi sen etnik olarak Türk degilsin dimi?
Cevap sahibi+1 yılBabam tarafım Türk de anne tarafım laz
- +1 yıl
heee super çok severim lazları milliyetçi adamlar!
Cevap sahibi+1 yılyoo aslında kişisine göre değişiyor. gerçekten lazlardan bahsediyorum ben. her karadenizli laz degil.
- +1 yıl
biliyorum hatta yerine ve mekan;na kadar biliyorum ve tan;yorum oralarda kald;m bir ara
Cevap sahibi+1 yılHa tamam o zaman:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır onun yerine düzgünce çift vatandaşlık için başvururdum salt vatandaşlık için evlenmem yani
02 Yorumla- +1 yıl
yani yabancıyla evlenirdin dimi?
Cevap sahibi+1 yılseviyorsam evet ama sadece o ülkeye yerleşebilmek içinse hayır
isterdim tabi. daha özgürdaha rahat olurdum ben ve eşim mis gibi.
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
yani beyaz amerikalı mə?
+1 yıladriana lima gibi birinden bahsedıosak neden olmasın ^.^
01 Yorumla- +1 yıl
o bir fenomen zatem!
şimdi bir latin hatun olsa da arjantine falan gitsek :D
02 Yorumla- +1 yıl
bende severin Arjantinli bayanları
evet olduda aslında kız arkadaşım 2 tane yabancı 1biiri RUS diğeri Katalan dı
00 Yorumla
+1 yılYurt dışında yaşadım ve bikaç sevgilim oldu ama evlenmedim ve evlensem rusta da yaşamak fena olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
nerede ve nereliydiler/?
- +1 yıl
Rusyadaydı bn iş için 4-5 sene kaldım moscowa ve st petersburgda ama ikisindede vardı işte çokmiyi yerler ve rus kızlarıda hem hüzel hem sempayik hemde iyi seben paran yoksa da surur ama varsa bmw yede binmek ister (bnim bmw)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvettt. Mümkünse gezmeyi araştırmayı seven biriyle evlenirdim Dünyayı gezmek ne kadar hoş :D
011 Yorumla- +1 yıl
he Dünyayı gezmek super bir şiy... nereli olmasını isterdin?
Cevap sahibi+1 yılKoreli :D AYRI Bİ HAYRANLIĞIM VAR ONLARA.
- +1 yıl
neden?
Cevap sahibi+1 yılBende çekik gözlüyüm hafiften. Akrabalarım hep dalga gecerdı kuccuken benımle japonlardan korelılerden aldık senı bızım cocugumuz degılsın dıye merak olustı heralde o zamanlar merak ederdım arastırırdım fılan hep 6 yıl once ılk kore dizimi ızledım şu an aşığıyım hepsınınn dillerinide çözdüm altyazısız bıle anlayabılıyorum :D para bırıktırıyorum oraya gıdıcem donmucem :D
- +1 yıl
ama Japonya daha iyi. he bir de etnik kimliyin ne?
Cevap sahibi+1 yılHas TÜRKÜM :D söğüt tarafından ertuğrulgazi soyundan :P
- +1 yıl
ya emnmisin? ama has Türkler sadece kendi irkından evlenir
Cevap sahibi+1 yıl:))) Has mıyım bilmiyorum ama ailem söğüt lü. Artı işin espirisi o hayal gibi düşün Müslüman olmayan insanla evlenmem zaten Müslümana Müslüman yakışır ne yapayım elin yabancısını İmam nikahı var sonuçta dinsizle iman mı olur ( Büyük konuşmayayımda ) Ama müslüman bir yabancıda olabilir dediğim gibi türk olması mğhim değil önemli olan Müslüman olması
- +1 yıl
simdi bir japon ve ya bir zenciyle de mi evlenirsin?
- +1 yıl
bu soru sana deyildi pardn
Cevap sahibi+1 yılMüslüman olması ve sevebileceiğim biri olması yeterli
Yerleşmezdim, vatanım gibisi var mı asla bırakmam aslaaaaa
00 Yorumla
+1 yılDeğecek biri ise evet ama öncelikli tercihim Türkiye'de yaşamak olur.
00 YorumlaEvlenmek istiyen pm yaş 32 bilgisayar muhendısıyım :=))))
00 YorumlaDurum olur, evlenmem yine burada kalırım.
00 YorumlaSanmıyorum. O buraya gelir.
00 YorumlaHayır vatanımdan asla vazgeçmem.
00 YorumlaOlabilir aslinda ilginç
02 Yorumla- +1 yıl
nereni isterdin?
Ülkemi seviyorum
00 YorumlaEvet, yerleşirdim.
06 Yorumla- +1 yıl
mesela nereye?
- +1 yıl
kendin nerelisin?
- +1 yıl
ya kaç defadır rastlıyorum da. Neden Elazığlı kızlar yabancılarla evlenmeye bu kadar meraklılar?
+1 yılEvet
08 Yorumla- +1 yıl
nereni isterdin?
- +1 yıl
Amerika, Romanya ya da Bulgaristan :D
- +1 yıl
kendin nerelisin etnik köken ne?
- +1 yıl
Yugoslav göçmeniyim ben :D
- +1 yıl
hee güzel oluyorsunuz sizler)))
- +1 yıl
Romanya ve Bulgaristan'ı geç amerika harika olur :))
- +1 yıl
Sağol teşekkür ettim :D
- +1 yıl
amerikalı beyazlarla mı sadece?
- Kişilik & Karakter konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim usta :D
00 Yorumla Sanırım evet
03 Yorumla- +1 yıl
Nereye isterdin?
- +1 yıl
ayy kendin nerelisin?
+1 yılhayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden olmasın:)
02 Yorumla- +1 yıl
nereli olsun istersin?
Cevap sahibi+1 yılfark etmez karizmatik olsun yeter