Kız arkadaşım yok ama diyelim ki var ve ondan bu tarz bir şey istesem benden soğur mu sonuçta bizimde bir kalbimiz ve masumluğumuz var fakat toplumda ki güçlü erkek algısı yüzünden her şeyi içimizde yaşıyoruz bu biraz ağır geliyor bana sizce yorumlarınızı yazar mısınız?Aslanın mıyım gerçekten <3 <3 <3
Kız arkadaşımdan bana çocuk gibi ilgi göstermesini istesem benden soğur mu?
Yok be! Biz kadınlar ya da kendi adıma konuşayım 😂 anne gibi görüyoruz zaten sizler varken yanımızda. Sizde bir nevi bizim çocuğumuz oluyorsunuz yani 😂
Bu biraz karışık bir kavram. Şöyle ki günümüzde sevgilisine ilgi vermeyi, çocuk gibi konuşup anlaşmayı seven kadınlar da var. Ama erkek kavramını kafasında güçlü bir bireyle özdeşleştirmiş olanlar da var. Bu durum biraz kafa karıştırabilir o yüzden. Sen önce biraz sevgilini gözlemle minik minik tart onu arada hafiften şımar bakalım nasıl tepki veriyor. Üzerine düşüp seninle daha çok mu ilgileniyor yoksa o hallerini görmezden gelip ilgi göstermeden senden uzaklaşmaya mı başlıyor.
(Bir yerlerde okumuştum. Aslında bu durum elimizde olmadan kodlarımıza da kazınmış olabilir. Geçmiş zamanlarda yaşamak, hayatta kalmak adına kadınlar kendilerine güçlü, kuvvetli eşler seçerlerdi. Çünkü o zamanki yaşam bunu gerektiriyordu. Onu ve çocuklarını kötülüklerden koruyabilecek, ağır işlerin üstesinden gelebilecek biri lazımdı. Şimdi her ne kadar durum değişse de güç o kadar önemli bir faktör olmaktan çıksa da içgüdüsel olarak hala kadınlar erkeklerde istemsizce bunu arıyor olabilir.)
Bilimsel açıklama bekliyordum, çok teşekkürler ya kesinlikle doğru. Bu her kızın aynı olmadığını gösterir aslında gördüklerimizden öte düşünceye ve davranışlara dikkat edersek kazanırız. İnşallah hayalimizde ki gibi birini buluruz.
Merhaba öncelikle kardeşlerim dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Toplumun sizin hakkında ne düşündüğünü önemsediğinizde duygusal zekamız olmuyor. Ve bi zaman sonra robotlaşıyoruz farkında olmadan. Hayatın algılarından, bizi yönlendirmesinden zaten bıktık. Bir toplu taşımaya bile bindiğimizde yaptığımız hareketler emin olun robottan farkı yok telefonla konuşurken aman duygularını belli edemeden konuşuyoruz. İşin özü duygusal zekanız bırakın gelişsin insanlara rezil olucaksanız olun. Sizi tanımayan insanları bir daha nerde görüceksin. O ayıplayan, erkeği dışarda ağlarken gören kesim zayıf olduğunuzu düşünsün. Onlar duygusuzlaşırken siz doğal samimiyetinizi kaybetmeden daha sağlıklı ilişkileriniz olucaktır.
Kardeşim.. ben senin iyiliğin için söylüyorum bunu, istersen böyle olma ve kız arkadaşına ilgi göstermesini isteme direk beterini yap ve köpek gibi ayaklarına kapan mesela. Senin ne yapıp etmediğin beni ilgilendirmez, benim söylemek istediğim şey ''sevgilinde her kız gibi yanında onu koruyabilecek bir erkek ister'' fakat ana kuzusu istemez.. seçim senin, ana kuzusumu olucaksın yoksa onu koruyabilecek ve zor durumlarda yönetebilecek bir erkekmi olucaksın?
Ona bunu direk söylemek yerine elini omzuna at kendine doğru çek oda sana sarılır zaten ve devamı gelir, ben olsam böyle yapardım söylemek yerine oda anlardı zaten.
He.. sevgilin olunca ozaman dediğim gibi yap, erkeksiliğini kaybetme onu koruduğunu hissettir ve istediğin eğer şefkatse onu almak içinse söylemek yerine hareketlerinle belli et ; )
Ergenlikten çıkamamış bir beyne sahipsin. Olgun düşüncenin ne demek olduğunu bile bilmiyorsun? İki Sevgilinin arasında ki münasebet ve ilişkilerinden sanane? ne yaptıklarından nasıl mutlu olduklarından sanane? sana bu hakkı kim veriyor? Soruyu sordum insan evladıysan insan gibi cevap ver, vermeyeceksen kapı açık. Allah senin düşünce yapına sahip ergen bir kızla karşılaştırmasın beni.