Haklı mıyım? Haklıysam ne yapmalıyım? Ayrılmalı mıyım? Susup oturmalı mıyım?

Sevgilimin gıcık yılışık bi kuzeni var. Benim gözümün önünde sevgilime sarılıp elini falan tutmuşluğu var. Ondan sonra zaten bu kızı hiç sevmedim. Sevgilim de benim bi kuzenimi sevmiyor ama benim kuzenim hemcinsim karşı cins değil onunkisi gibi. Bi kere ben onunla story attığımda sevgilim bunu sorun etmişti tartışmıştık. Ben ondan beri kuzenim at dese de aramız bozulmasın diye onunla story atmıyorum. Sadece defalarca ayrılıp barıştığımız için (her seferinde o benden ayrıldı) ayrıyken çekip koyduğum öne çıkanlarımda bi iki foto var. Dün de o benim gıcık olduğum kızla foto çekinmiş. Kız bunu kalp koyarak storysine attı. Sevgilim de ondan alıp attı. Bana o kızı ben de sevmiyorum mesafeli olucam dedikten sonra yaptı bunu. Ben de tepki gösterdim. Ara verelim dedi. Bi şekilde konuştuk ben hallettik sanarken bugün de böyle devam edersen ayrılırız diyor. Çoğu kişiye sordum sen haklısın dedi. Haklı olduğum için sözümün arkasında durup devam edip gerekirse ayrılayım mı yoksa 4 senelik bi tanışmışlığımız var, çok seviyorum deyip geri adım mı atayım?
Haklı mıyım? Haklıysam ne yapmalıyım? Ayrılmalı mıyım? Susup oturmalı mıyım?