Doğru olan ne? Ne yapmalıyım?

Belki biraz uzun olabilir bilmiyorum. Hiç düşünmeden içimden geçenleri yazacağım çünkü. Şöyle ki berbat bir aile ilişkim var. Babam yüzünden gerçek anlamda delirdim ve psikopat oldum, annem tarafından sokağa atıldım ve daha bir çok şey. Acımanız için söylemiyorum. Hayat benim için çok zordu. Şimdi ise tek başıma başarılı bir şekilde devam ediyorum. Neyse hayat hikayemi anlatmaya gelmedim. Sadece kararsızım ve tavsiye istiyorum. İki gün önce gece vakti uyurken mesaj gelmiş. Uyandığımda annemin hastaneye kaldırıldığını öğrendim. 2 gündür hastanede yatıyor. Bugün ise acil kan ihtiyacı olmuş. Benim kanım uyuyor. Babam sabah erken saatlerde beni aradı ki kendisi yıllardan sonra ilk defa aradı. Ama açmadım. Dürüst olmam gerekirse bu konu hakkında hiç bir şey hissetmiyorum. Ölse dahi bu değişmeyecek. Her insanın bir gün öleceğini kabullenmiş ve kendimi buna hazırlamış bir insanım çünkü. Her neyse işte daha fazla uzatmayayım. Kana ihtiyaç var. Gidip versem mi yoksa vermesem mi bilmiyorum. Her ne kadar iyi niyetle oraya gitmiş olsam da kan verdikten sonra babamın bana karşı olan nefretinin tekrar devreye gireceğini ve orada bana saldıracağını biliyorum. Ben ise artık yıllar önce evi terk eden çocuk değilim. Susup başımı eğmem. Aynı şekilde karşılık verip suratı tanınmayacak hale gelene kadar durmam. Bu yüzden kararsızım. Siz olsanız ne yapardınız?
Doğru olan ne? Ne yapmalıyım?