Merhaba değerli KS üyeleri! Aşkın en güzel dönemidir belki flört dönemi.. Yeni yeni keşfedilen karşı cins, herkesin kendince uyguladığı tanıma yöntemleri, yapılan kişilik analizleri, sorulan klasik sorular vs. Fakat sevgili olmaya bir adım kalmışken yapılan bazı hatalar vardır ki bunlar bir ilişkiyi daha başlamadan bitirebilir. Sizce bu ölümcül hatalar nelerdir? Yorumlarda buluşalım.. Bunu yaparsan beni kaybedersin dediğiniz neler var? 🙄🙄
Olmadığı biri gibi davranmak. Sonrasında sen böyle değildin, çok değiştin yakarışlarının en temel sebebi. İnsanlar bakış açılarını, hislerini net şekilde göstermediği her an bunun zeminini hazırlıyor aslında maalesef. Ek olarak kibir ve samimi tavır sergileyeyim derken laubali hale gelmek. En çok gözlemlediğim bunlar.
Sırf etkileyebilmek için olduğundan çok daha farklı bir kimliğe bürünmek en büyük hata. Kendin olabilmek ve öyle kabullenilmek en doğrusu. İlerleyen zamanlarda sorun yaşama ihtimali de ortadan kalkar.
Flört döneminde yapılan en büyük yanlışlık bence iki tarafında birbirini aşırı derecede sahiplenmesidir. Birde ilişkilerin bitmesinin en büyük nedeni geç yazdın erken yazdın muhabbetleridir...
Kendinle ilgili yalan soylemek. Atip tutmak. Ben soyleyim boyleyim deyip fos cikmak. Birden fazla sahiplenip birbirini kisitlamak Sabah aksam konusup herseyi bir an da yasayip bitirmek
Fazla yüz vermek. Ayriyeten flört olayı çok saçma. Birden fazla kişiyle konuşup içlerinden birini seçiyor. Sevmek sevilmek seçmece değil manavdan karpuz almak gibi bir şey değil bu.