+1 yılYaşanabilir, ve isteyen bu şekilde de yaşayabiliyor, bir tercihtir.
Fakat siz bir düzen, değer, ve saygı anlamında kendinizi ve sevdiğinizi çevrenize karşı bu kararı veriyorsanız, öyle bir kimlik ile anılırsınız...
Bu kimilerini rahatsız eder, kimilerini memnun, kimileri ise umursamaz...
O beklenti dahilinde bir ilişki yaşarsınız.
Ancak ben o kişiyi sadece eşim olarak yanımda, korkmadan, ona sımsıkı sarılarak, ona sonsuz bir güven ile, yanımda olmasından onur duyarak, adım lamak isterim bu yaşamda...
Çekinceler, ve tereddütler ile asla değil...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gunumuz din anlayisini cok guzel ozetlemis soru soran arkadas.
Namazi kil, orucu tut, sonra onun poposu bunun memesi helal 😂😂😂
Gecenlerde bir diyalog oldu isyerinde. Bir arkadas geldi, dedi nerde bu pustlar hepsi kayip. Diger bir arkadas vardi yanimda. Dedi hepsi cumaya gitti abi. Tesaduf mu dersin baska birsey mi dersin bilmem de. Boyle boyle soguduk sanirim dinden imandan.
Eskiyi cok ozluyorum yahu. Kitaplarda falan anlatilan eskiyi.
Neyse soruya donersek, yasanmaz. Yasanmamali. Suna musade eden anne anne degildir, baba da baba degildir.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. sevgili ile aynı evde yaşanmasına ben şahsen karşıyım
madem aynı evde yaşayacaksın evlen toplumunda mubah saydığı vaziyette yaşa
birde iftar sahur Müslümanlar için Müslüman bir kişilik bütün gün oruç tutarak ibadet edecek akşam nikahlı olmadığı bir kişi ile birlikte olacak aşırı kez at bir durumdur olmaz olmamalı
gündüz oruç tutan kişi akşamında başka halle hâlleniyorsa gündüz oruç tutmasın
ikisi bir birine kez at bir durumdur Müslüman kişiliğe yakışmaz00 Yorumla
Cinsel yönden doyumu ulaşınca aynı evde sevgi yetmiyor. Genel olarak rahatlık aylar sonra biter.
büyüsü bitiyor, öyle yaparım ederim aşk varsa vs boş. .
Aşkın ömrü de kavuşunca tüketmeye başlar , aynı evde zaten her şey çabuk tüketilir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen herşeyin sevgililikte tüketilmesine karşıyım. Heleki aynı evi paylaşmak kadar özel bişeyse bu. Evlendiğinde özel olan ilk olan şeyler olmalı ki sıkıcı olmasın. Sevgiliyken her şeyi yaşayan bir insan evlenmeyi zaten istemez, bir farkı yok ki? Altı üstü bir imza.
Hatta zamanla sıkılabilir çiftler ki bence olabilitesi çok yüksek. Ama insan evlenmeyi beklediğinde sabretmeyi öğreniyor mesela. Ileride bir sorun olsa çekip gitmeyi düşünmez, direnir. Çünkü bunun provasını yapmış olur. Ve insan bişeylerini paylaştığı "eşim" diyecek kadar sevdiği bir insanı silmez. Yaşanılan birçok şey eşe mahsus olmalı.
Dediğim gibi yaşanması gereken herşey sevgililikte tüketilmemeli...120 Yorumla Yaşanır, ve bence gerekli.
En büyük mesele şu, taraflar birbirini yeteri kadar tanımadan evlenmeye karar veriyorlar. kültürde buna yardımcı oluyor.
Ben bunu çok gözlemledim, insanlar evlenme arifesinde rasyonelliğini biraz kaybediyorlar.
Başkalarına da sordum,
Diyor ki , evlenmeden önce tarafların birbirini tanıması çok önemli.
Evleniyorsun , aynı evde yaşamaya başlayınca bakıyorsun ki, bambaşka bir kişi.
Benim tanıdığım insan bu değildi.
Bir insanla dört duvar arasında 24 saatin geçmedi ise onu hala tam olarak tanımıyorsun demektir.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIftardan sonra şöyle mi? Orucunu tut iftarini yap. Ama iftardan sonra nikahli olmadigin biriyle şöyle... ilginc. Boyle tipler cok var. Orucunu tutuyor sahura kalkiyor. Ama sevgilisiyle atesle barut misali ayni evde kalıyor. O orucun gecerliligini de artik Allah bilir. Kadinla erkek bir arada olmaz nikahsiz. Ha olur diyen varsa lutfen işin icine orucu, iftari falan katmasin. Yeterince gunahkariz zaten. Birde bu mübarek ayda sivamayalim iyice.
50 YorumlaBen yaşarım mis gibi her gün öpücüğe boğarım shshshhdhs
12 Yorumla- +1 yıl
İşte duymak istediklerim qhwjdjdj
+1 yılTürk gelenek ve göreneklerine göre ve dinimize göre yaşanmaz ama bir kişiyi de aynı eve girmeden tanıyamıyorsun. Keşke yaşayabilsek fakat ben şimdi aileme gidip ben sevgilimle yaşamak istiyorum desem beni abimler böler yapar bir daha toplamaz
11 Yorumlahani tatile giderler , aynı evde kalmalarını gerektircek durum olur tamam veya birlikte sabahlıyarak aktivite yaparlar film izlerler uyurlar onda birşey yok ama
temelli olarak aynı evde yaşanmaz00 Yorumla
+1 yılBen yaşarım. Günümüzde insanlar tanınmıyor maalesef. Sosyal medyada farklı, toplum içinde farklı, evde farklı bir kişi oluyorlar. Bir insanı tanımak için olması gereken bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşimle yaşarım da sevgili aşamasında ki kızla yaşamam he çok isterse imamnikahı kkıyarız öyle yaşayabilirim ama gerek yok örf var adet var ateş ve barut yanyana durmaz demişler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılYaşanır ama bence yaşanmamalı çünkü evliliğin ne kıymeti kalır ki o zaman
33 Yorumla- +1 yıl
kiymeti tabiki kalir
- +1 yıl
+1 yılYaşanmaz, ilkelerime ters teklifinde bile ayrılığa gider.
30 Yorumla
+1 yılŞayet derli toplu, kendi kirlisini kaldıran, ev işi konusunda sorumluluklarını bilen ve sürekli dibimde uyumayacak bir sevgiliyse olur
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl9 yıl oldu bi kavuşamadık anasını sattığımn dünyasında sorunlar bitmiyor okul askerlik iş borç harç ev aile sorunları.. galiba bu dünyada evlenmeye ömrüm yetmeyecek
00 Yorumla
+1 yılBen yaşarım abi sonuna kadar yaşarım sonra ise evlenirim artık ebediyen bir evlilik olur sevin abi sevin hayat sevince güzel
00 Yorumla
+1 yılEş ile yaşanır. Sevgililik adı üstünde sevginin tükenebileceği ama saygının devreye girmesine gerek olmayan müessese bana göre.
00 Yorumla
+1 yılHemde ne yaşanır..
ayrı eve çıkcam oda yanıma gelcek efso olcak11 Yorumla- +1 yıl
Sonra sBaaha kadar pompa
+1 yılYaşayan olabilir. Ben yaşamam. Tek yaşamayı tercih ederim.
111 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca rica etsem şu x_mero diye bir şahsiyetin her yorum altına zina yok haram yorumunu silmen mümkün mü? Ne boş insanlar var yaw
- +1 yıl
Aynen kuzu :D
- +1 yıl
@alsenben İmanımız var zaten , sevgiliyle aynı evde kalmanın imanla ne alakası var? Burda sen kimsenin imanınada karışamazsın ne yaptığınada. İmanımız var zaten çok şükür ablacım :)
- +1 yıl
@alsenben Bu şekilde anlatmaya çalışmıyoruz zaten , bende şu an sevgilimle aynı evde kalırım gibi bir söz yazmadım yazdıysam bul getir önüme? Ablam bak tabi aynı evde kalmak zinaya giriyor , aynı evde de kalmıyoruz zaten.
- +1 yıl
@alsenben Abla bak ben Hava Kuvvetlerinde üsteğmen olarak görev yapıyorum , asker bir insanda dinine bağlı bir insandır zaten başta bunu bilmen gerek , düşündüm de haklısın aslında
- +1 yıl
@alsenben Sanada abla sanada iyi günler.
- +1 yıl
@alsenben peki bunuu herkese imanlı olduğunu göstererek riyakarlık yapmanız? Anladık bir sizsiniz müslüman anladık. Tıpkı yüzlerce cami olduğu halde gidip otoyolda namaz kılan sakallılar gibisiniz. İşiniz gücünüz riyakârlık. Yorumumu kirletmeni istemiyorum, yazma bir daha lütfen.
+1 yılGereksiz tercih. Zamansız sorumluluk, herkesin kendine ait yaşam alanı olmalı.
10 Yorumla
+1 yılBilmem yaşanır mı?
@minnosumbne Sen yaşar mıydın benimle aynı evde laskdalkasda12 Yorumla- +1 yıl
Cevapsız sorular slfksfmslflndşfm
- +1 yıl
@Minnoşumbne yha akshjdbvasvak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları yaşanır cinsellikte olmaz falan der ama bu pek mümkün değil ateşle barut ne kadar yan yanadurabilir ki 😈
20 Yorumla
+1 yılhayır ya uzak olmak isterim bana herzaman yetişemesin bazen yanında bazen uzakta olmak isterim
00 Yorumlaeğer evlilik için birbirinizi daha fazla tanımak istiyorsanız neden olmasın.
00 Yorumlaşu pozisyondan gördüğüm gibi birşey olacaksa olabilir.
00 YorumlaHemde ne güzel yasanır 1 düzenede cocuk yapılır 😊😃
00 YorumlaYaşanır, yaşanmazsa evlilik yolu tıkanır delikanlı..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an eşimle böyle olsaydım keşke 😍🤗 sevgiliyle uğraşılmaz artık
14 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle olamıyorsunuz 🙄
Cevap sahibi+1 yılBekarım çünkü 😂
- +1 yıl
Hahahshs bak ya iyiydi 😂
Cevap sahibi+1 yıl😄😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır bu sorular sıkmadı mı? Haşa bire sevgili yok bilmem aynı evde yaşamak falan
02 Yorumla- +1 yıl
Sıktıysa yorum yapmayabilirsin, silah zoru kullanmadım 😃
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣
+1 yılAynı evde yaşayabileceğim birisiyle zaten evlenirim. Evlenmeden aynı evde yaşamak sıkıntılı. Mutlaka işin içine seks girer o zamanda sevgiyi ve saygıyı tüketirsin bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. evlenmeden istemiyorum kesinlikle. benım evıme de gelmesin
10 Yorumlaher kesin dusuncesi farkli. Ama ben yasamam hatta el ele tutusmaktan baska bisey yapmam yapmiyorumda zaten bana gore evlenince daha guzel daha zevkli ve uyumlu
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun kadınlar dan yorum yok Galiba takmamıslar soruyu
00 YorumlaBence yaşanır onu daha iyi tanimak için ama iki günlük ilişkide değil...
00 YorumlaYa sana ne sana ne ne yapacan ben yaşarsam yaşarım sevmiyom seni ben ya
01 Yorumla- +1 yıl
Sence bu benim ne kadar umrumda 😂
Hayir ailem genis degil benim bende istemem zatem rahat olamam evlenmek bile istemem ayni eve sicmak falan itici
04 Yorumla- +1 yıl
Komşunun evine mi sicalim
- +1 yıl
Hahah dur bekle kakam mi diyelim 🙃
+1 yılHayır bunalır insan 😄
36 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka 🤔
- +1 yıl
Kafanı dinleyecek kendine ait bir evinin olması mantıklı.
- +1 yıl
Senin kendine ait bir evin var mı şu an 😏
- +1 yıl
Benim kendime ait bir sevgilim de yok şu an 😄
- +1 yıl
O yüzden bu kadar rahat konuşuyorsun hqhehdhd
- +1 yıl
☹️☹️
+1 yılBilemedim şimdi ama bence evlilik olmazsa biraz sıkıntı 😅😆
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalnız o evin en az 10k euro kirası vardır çok zengin işi
00 Yorumla
+1 yılAllahim boyle bir kadinim olsa yasanmaz mi onun koynu sicaciktir kadin degil mi usta.
00 Yorumla
+1 yılresim çok tatlı keşke bende olsam olur niye olmasın
00 YorumlaSevgili artık yâr olduysa, bi' de ömürlük yaren olduysa elbette aynı evde yaşanır!
00 Yorumla
+1 yılyaşanır fakat yine kişiler kendine özel alanını oluşturmalı.
00 Yorumla
+1 yılYaşanır güzel vakit geçirmek için ama değer mi orasını Allah bilir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşimle tabii ki yaşarım. 😊
30 Yorumla Cıks yaşamam nikah gerekli 😎
34 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
+1 kendimi Eşime saklıyorum
- +1 yıl
😉
Yaşanmalı evlilikten kısa bir süre önce
30 Yorumla
+1 yılHayır yaşamam. Evlilik bunun için gerekli.
20 Yorumla
+1 yılGünah günah evliliğin ne anlamı kaldı o zaman?
20 Yorumlayaşanır neden yaşanmasın
22 Yorumla
+1 yılBilmem bana ters yaşayan yaşasın
20 YorumlaAy ağzınızdan yel alsın günah 😨
20 YorumlaOlamaz olamaz sensiz yarim
04 Yorumla- +1 yıl
Güzel ama o an ki his ve duygular olunca 😏
- +1 yıl
Olabilir 🙂
+1 yılAyrı yaşayacaksan niye sevgili oluyorsun zaten
09 Yorumla- +1 yıl
Hayır, aynı ev olunca işler daha farklı boyuta gidiyor ya, bazı insanlar sadece eşine özel olsun istiyor bazı şeyleri ondan 😃
- +1 yıl
Birşey yaşamadığın birisi ile sevgili olmak çok saçma
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBilin bakalım ne eksik 😅
10 Yorumla
+1 yılOlabilir hem yakından tanırsın.
10 Yorumla
+1 yılİsteyen yaşar tabii. Ama ben yaşamam..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim onunla aynı evde yaşama niyetim varsa.
10 Yorumla Yaşanır. Ama asıl soru yaşanmalı :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşadım yıllarca hemde.
11 Yorumla
+1 yılNeden yaşanmasın ki...
10 Yorumla
+1 yılYaşanır , yaşarım. Verdiği güvene bağlı.
10 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne