Aşk İlişkileri Sevgilim eski kiz arkadaşıyla buluşuyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim eskiden yakin oldugu kiz arkadaşıyla buluşmaya gitti. Sadece yakın arkadaştık sevgili degildik dedi. Arası bozuk oldugu halde buluşmaya gitti. Sizce ne yapmalıyım? Kiskançlık yaptigimda sinirleniyor. Güncellemeler+1 yıl Guncel Sevgilim eski kiz arkadaşıyla buluşuyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mert359l Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl bu durumda kıskançlık yapılması normal bende olsam yapardım yani 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama kiskanclik yapinca sinirleniyor Yorumla mert359l +1 yıl ya arkadaş sinirlenmesin ya da siz yapmayı Yorumla Soran +1 yıl Hesap sormali miyim Yorumla mert359l +1 yıl hyr. Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bence aldatıyor hele kıskançlık yaptığında sinirleniyorsa net karıştırıp aldattığını anlama diye falandır net ve cesur ol ayrıl derim ben 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Güveniyorsan neden kiskanıcaksin gibi şeyler soyluyor. Ayrıca erkek arkadaşım da diyebilirdi neden kiz oldugunu soyledi aldatcaksa :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl canım işte seni de kendisi gibi canım sanıyor Yorumla Soran +1 yıl Kiskanclik yapsam sinirlenecek ne yapsam bilmiyorum beni de seviyor ilgileniyordu hep. Cok zor durum ya :( Yorumla
meryemayvazoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bence iyice düşünmelisin ilişkinizi. Yaptığı hoş bir şey değil 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kiskanclik yapinca sinirleniyor ve yapmami istemiyor. Akşam gelince hesap sorsam mı? Yorumla meryemayvazoglu +1 yıl Kıskançlık yapman gereken bir durum zaten bu laf etmeye hakkı yok ki. Konuş bir bence Yorumla Soran +1 yıl Sabah soylediginde hiç tepki vermedim kiskandigimi sakladim aksam ne degişti diyecek kesin 😀 Yorumla meryemayvazoglu +1 yıl Yaptığın kıskançlıkta değil he normal bir şey kimse eskisi ile görüştürmek istemez Yorumla Soran +1 yıl Eski sevgilim degil sadece arkadastık dedi ama yine de goruşmesi saçma degil mi? Bi de bana plan yaptiktan sonra soyluyor gidiyorum diye. Yorumla meryemayvazoglu +1 yıl Biraz tuhaf. Akşam konuş belki mantıklı bir açıklaması vardır Yorumla Soran +1 yıl Teşekkur ederim🌸 Yorumla meryemayvazoglu +1 yıl Rica ederim🌼 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl sende ayrıl 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bu sebepten mi Yorumla HesapsızHayat +1 yıl yakında evine de atar o zamanda dersin bu sebepten mi Yorumla Soran +1 yıl Ona guvenmemi istiyo Yorumla HesapsızHayat +1 yıl sende güvenme sen güvenirsin o güvenini boss çıkarır. Yorumla Soran +1 yıl haklisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu durumda kıskançlık yapılması normal bende olsam yapardım yani
Ama kiskanclik yapinca sinirleniyor
ya arkadaş sinirlenmesin ya da siz yapmayı
Hesap sormali miyim
hyr.
neden
bence aldatıyor hele kıskançlık yaptığında sinirleniyorsa net karıştırıp aldattığını anlama diye falandır net ve cesur ol ayrıl derim ben
Güveniyorsan neden kiskanıcaksin gibi şeyler soyluyor. Ayrıca erkek arkadaşım da diyebilirdi neden kiz oldugunu soyledi aldatcaksa :(
canım işte seni de kendisi gibi canım sanıyor
Kiskanclik yapsam sinirlenecek ne yapsam bilmiyorum beni de seviyor ilgileniyordu hep. Cok zor durum ya :(
Bence iyice düşünmelisin ilişkinizi. Yaptığı hoş bir şey değil
Kiskanclik yapinca sinirleniyor ve yapmami istemiyor. Akşam gelince hesap sorsam mı?
Kıskançlık yapman gereken bir durum zaten bu laf etmeye hakkı yok ki. Konuş bir bence
Sabah soylediginde hiç tepki vermedim kiskandigimi sakladim aksam ne degişti diyecek kesin 😀
Yaptığın kıskançlıkta değil he normal bir şey kimse eskisi ile görüştürmek istemez
Eski sevgilim degil sadece arkadastık dedi ama yine de goruşmesi saçma degil mi? Bi de bana plan yaptiktan sonra soyluyor gidiyorum diye.
Biraz tuhaf. Akşam konuş belki mantıklı bir açıklaması vardır
Teşekkur ederim🌸
Rica ederim🌼
sende ayrıl
Bu sebepten mi
yakında evine de atar o zamanda dersin bu sebepten mi
Ona guvenmemi istiyo
sende güvenme sen güvenirsin o güvenini boss çıkarır.
haklisin