Arkaşım eski sevgilimle buluşucak?

Arkadaşım biz sevgiliyken bilerek şey sordu enişte ne zaman oturuyoz dedi ayarlarız demişti biz ayrıldık kıza dedim ki eğer buluşam derse gitme ha diğerleri olursa git dedim oda hayır knk gitmem diğerleri olursa öyle giderim dedi. Neyse dün onu görmüş eski sevgiliyle eski sevgilisi kuzeni oluyor ikisini görmüş kız bugün aradı yanımda bir arayem napıyor diye dedi arama yanlış anlar dedim niye yanlış anlasın dedi falan aradı enişte naptın dedi hep ona enişte diyor işte marketttim evdeyim dedi falan beni sordu yanında mı diye hayır yok ben diğer kızlarlayım dedi bilerek fakan eve geçen yazem sana dedi neyse yazdı söyle bakem dedi ne zaman buluşıyoz sözün vardı ayrıldıktan sonra hiç yazmadın dedi bayramdan sonra buluşam ayarlarız dedi çocuk tamam demiş kızlarla olduğunu söyledi bilerek kız kim onlar dedi eski sevgilim arkadaşlar dedi kız ayarlayam dedi şakasına kız oda ayarla bakam dedi şaka yaptım sevgilisi var dedi kız falan benim sinir olduğum neden buluşmak istedi kız ben onun eski sevgilisiyle buluşmuyom hiç çocukta bide passat var sizce

Arkaşım eski sevgilimle buluşucak?