Eski sevgilimin kuzeniyle birlikteyim. Ama hala eski sevgilimi özlüyorum. Ne yapacağım?

Eski erkek arkadaşımın kuzeniyle birlikteyim bu isteyerek olmadı başlarda çok engelledim ama hayatımda ilk defa biri beni mesajlaşmaya bile 9 buçuk saat kitledi uzun uzun telefon konuşmaları ama kuzeni benim yıllardır aradığım bir karakterde bir sevgili adayı ama ne olduysa ilk buluşmamızda oldu herşey onun beni öpmesi elimi bile tutması midemi bulandırdı utandım oysa çok değer veriyorum ona tekrar tekrar denedim ona sarılmayı yüzünü sevmeyi ama ona her dokunduğumda kendimi bir iğrençlik gibi hissettim eski erkek arkadaşımı özledim onun bana dokunuşları gibi değildi napıcam ben arkadaşlar ne olur yol gösterin buluşmaya gitmek istemedim böyle olacağını biliyor gibiydim ama gittim kırmamak için soğudum tiksindim eve geldim duştan 2 saat çıkamadım kendimi keseledim bedenimden tiksindim onu seviyorum hatta eski sevgilimden daha çok değer veriyorum ama yasaklı bir bölge gibi hissettiriyor midem o kadar bulanıyorki anlatamam yanında kendimi güvende hissetmiyorum
Eski sevgilimin kuzeniyle birlikteyim. Ama hala eski sevgilimi özlüyorum. Ne yapacağım?