Benim 4 yıllık bir ilişkim vardı belli sebeplerden ayrılmak durumunda kaldım. Aradan 1 yıl falan geçti yeni biri hayatıma girdi aslında hiç düşünmüyordum ona aşk anlamında bir duygu hissetmiyordum bosluktaydim iyi geldi gibi bana derken nişanlandık. Insan olarak çok seviyorum değer veriyorum ona ama sanırım bu kadar. Duygusal anlamda ona birşeyler hissetmiyorum. Hissettigimi sanmisim ama insanı birşeymiş bu. Uzun süredir psikolojik olarak kötü zamanlardayim ve 4 yıllık ilişkim olan sevgilimi özlüyorum. Onunla çok farklıydı durum çünkü ona aşık olarak o ilişkiye baslamistim ve bir türlü içimden tamamen sokup atamıyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılNişanlından ayrılsan herşey düzelmez daha kötü olabilir eskisi gibi olman zor araya bir soğukluk girmiş onla ayrilmissin. Şu saatten sonra zor o is. Ve suda var ask karın doyurmuyor nişanlın ondan daha iyiyse aşk zamanla bitiyor sevgi saygı kalıyor sevgilin nasıl biri bilmiyorum ama nişanlıni arayacak olursan sevgilinle oldumu. Ömür dediğin ah çekersin çökersin sonrada. Kısaca boşver aşkı sana değer veren insanla ol ona gidersin değer vermezse bir süre sonra pişman olursun ki genelde aşk evliliklerinde öyle oluyor
16 Yorumla
Soran+1 yılNişanlım ondan şu acıdan iyi nişanlım aşırı düşünceli kibar naif bir insan iyi kalpli merhametli aslında birçok kizin evlenmek için hayal ettiği bir erkek yardımsever eşine sevgilisine her konuda destek olan aklına iyi ne geliyorsa yani bütün iyi olan özelliklere sahip bir insan. Önceki ilişkimdeki insan bu şekilde değildi tabi o da kötü biri değildi ama evliliğin sorumluluğunu kaldirabilecek biri değildi ve ben kendimi tam anlamı ile rahat hissedemiyordum hicbir konuda sanki evlenince de maddi manevi her anlamda bütün yük benim omuzlarimda olacak gibiydi bütün sorumluluklar çünkü sevgili iken öyleydi yani kendimi ilişkide kız gibi hissetmiyordum başat konumda olan bendim. Bu şekilde bir evlilik yapamazdim ayrılmak durumunda kaldım.
- +1 yıl
Bu durumda nişanlın daha iyi hiç yerinden kipirdamamani tavsiye ederim. Eşine saygılı olan adam çok az nişanlınla devam et bence diğeri beceriksiz seni çok üzer öyle bir adam sorumluluk sahibide olamaz
- +1 yıl
- +1 yıl
Estağfurullah ne kusru önemli değil
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. daha evlenmemissin nisanlinla otur konus ve ayrilma kararini kendinden cok onun yararina oldugunu anlatmaya calis. cunku kendine asik olmayan bir kadinla evlenmekten kurtaracaksin onu. anlayisla karsilayacaktir. eski sevgiline gelince onunla kavusursun kavusamazsin o konuda bise diyemem. kendi sahsi tavsiyem iyice dusun suanki nisanlin iyi bir es ve iyi bir baba olacak biri ise merhametli ise bence onu sevmeye calis inan zamanla sevebilirsin
19 Yorumla
Soran+1 yılYargılamadan cevap verdiğiniz için teşekkürler. Nişanlım evet çok iyi bir insan aşırı derece de hemde çok iyi bir es ve baba olacağından adım gibi eminim. Bu konuda sorun yok. Bu nedenle ona karşı da zaten vicdanı olarak kötü hissediyorum kendimi. Ondan önceki 4 yıllık ilişkimde üniversite zamanimdandi ve çok severek başlamıştık ilişkiye 4 koskoca yıl bir arada geçirdik ve hayatimda ki ilk insandı. Ama bizim dışımızda olan bazı sorun ve problemler nedeniyle ayrılmak durumundaydim onunda payı oldu bazı noktalarda ama aşılamayacak şeyler değildi belki de ama benim. icin aşılmaz gibiydi. Belkide ilk olduğu için ona bu kadar özlem duyuyorum istemsizce bilmiyorum neden böyle şeyler yasiyoruz
- +1 yıl
evet ilk olmasi cok onemli faktor kizlarda bu ilk olayi cok fazla. aslinda kavusulmayacak seylerde degilmis aranizdaki problemler. ama evli birisi olarak sana tavsiyem ikisinide aklindan gecir hangisi sana daha yumusak hiyluysa onu sec evlilik bambaska inan unideki muhabbetlerden bekarken takilmaktan cok farkli. bir kadini evlendigine sukrettirecek en guzel sey merhametli bir esi olmasidir. digerine ozlem duyabilirsin icinden ama eminimki evliliginde mutlu olursan zamanla ozlemin yatisir.
- +1 yıl
Seni yargilamak kimsenin haddi degil. insanlarin cogu yargilanir ve yadirganirim diye hayatindaki gercekleri gormezden gelir. sen saf durust sekilde fikrini icinde olan duygularini yazmissin. insanlarin cogu icinde gercekten kinanacak yargilanacak duygular ve yasanmisliklar barindirir ama yargilanma korkusuyla sanki bunlardan uzakmis gibi yorum yapar konisur
Soran+1 yılNişanlım olan insan tam bahsettiğiniz gibi biri yani yumuşak huylu iyi niyetli benim. icin herşeyi yapan yapabilecek biri. Evlenince mutsuz edeceğini düşünmüyorum beni herkes tarafından çok sevilen saygı duyulan biri zaten. Önceki ilişkimdeki ki si de iyi biriydi ama evlilik sonrası noktasında sorunlar yasayacagimizi sevgili iken yavaş yavaş hissetmeye baslamistim ki zaten bu sebepten ayrıldım. Evliliği yürütebilecek kaldırabilecek biri değildi maddi ve manevinolarak. Sevgili iken de Butu n herşeyin yılı benim sirtimdaydi. O sorumlulukları alamayacak biriydi sevgiliyken gördüm. bunlari ve bricok şeyi çünkü ve ayrılmak durumunda kaldım ama ilk oldug u için belkide özlüyorum onu. Kötü bir. sekildede ayrılmadım zaten konuşarak ayrıldım belki kötü ayrilsaydik böyle olmazdim
Soran+1 yılNişanlımla eğlendiğimiz zaman es olarak bana kötü olacağını düşünmüyorum kesinlikle peki zamanla onu da duygusal olarak yani. sevebilir miyim sizce? Benim ona duyduğum sevgi iyi biri olmasından ileri gelen insanı birşey çünkü. Daha ilerisi olurmu ki
- +1 yıl
özlemen normal bunu buyutme sadece. ama sana soyleyim sorumsuz bir erkekle evlilikten nefret edersin emin ol. heleki cocugunda oldugunda. ona olan ozleme gercekten inaniyorum, hatta yorumda yazmak istemezdim ama eminim ona karsi bir cekimde hissediyorsun. ayni cekimi nisanlinda bulamiyorsun. buda cok onemli bir sey aslinda ama ben erkek olsaydiniz nisanlinizdan kesin ayrilin derdim. ama kadinsiniz o cekimi zamanla nisanlin olan kisiyede duyma ihtimalin var
Soran+1 yılEvet ona karşı bir çekim hissetmiyorum. Ben onu insan olarak çok seviyorum değer veriyorum bir flört aşk vb anlamında duygusal olarak bir hissiyatim yok. O yüzden sordum zamanla olur mu ona karşı diye şu an ona karşı olmadığı için haliyle geçmişimi özlüyorum
+1 yılBence nişanlına bir şans ver ve devam et. Öte yandan ilişkin bittiyse demek ki bir nedeni var, onu özlediğin zamanlarda neden bittiğini de hatırla. Verdiğin bu karardan da pişman olma. Nişanlın seni ondan daha çok seviyor ki yanında. Üzme adamı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilişkimin bitme nedenleri var tabi bir değil birçok nedeni var onu özlediğim zamanlar bunlar i aklıma getirmeye çalışıyorum zaten. Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum duygusal olarak çok dip noktalardayım yani bu son zamanlarda aşırı duygusal bir insan oldum bu nedenle bi özlem hissi oluşmaya başladı verdiğim kararın doğru olduğunu biliyorum pişman olmak değilde duygusal hisler işte yani insan hiç yokmuş hiç olmamış gibi yaşayamıyor 4 yıl çünkü. Zamanla acaba tamamen geçer mi bu hisler
- +1 yıl
Emin ol evleneceğin insan gerçekten seni seviyor ve değer veriyorsa, evlendikten sonra yavaş yavaş herşey düzene girecektir. Evlilik bu durumda seni seven birisi ile ilaç gibi bile gelebilir. Ama burada 4 senenizi iç etmiş birisine beslediğin duygular nedeni ile, sana gerçekten değer veren birisi ile mutlu olma şansını geri çevirmemeni öneririm. Eskisine gelince, ben ilişkileri bir vücuda benzetirim. Bir yara açıldı mı acı hissedersin ve üzülürsün. Sonra yara kapanır ve acısı geçer, ama izi kalır ve siz o izi gördükçe o acıyı sürekli hatırlarsınız. Senin deyimine göre ise baya fazla yara açılmış ilerde hatırlayacağınız. Yani o ilişkine geri dönme şansın olsa bile şu an ki nişanlın ile olan mutluluğundan çok azına eyvallah dersin, hatta mutsuz olursun benim görüşüm. Ama hayat senin tabi. Tercih senin.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
20Cevap
Sadece yalnız kalacağın ve kafanı dinleyeceğin bir yere git
Sakin sakin düşün.
Ayrıldıktan sonra insanların yaşayacağı ruh halini kendine sor.
Sonrasında geri dönmek isteyince içinin isteyip istemediğine karar ver.
Karşındaki insanın yerine kendini koyarak empati yap
Sonuçlar seni üzecek gibiyse son kararı yine sen vereceksin.
Ama seni seven de bir insan bulduysan geçmiş geçmişte kalmalı ve geleceğe bakmalısın.
(Şahsi Fikrim)10 Yorumla
+1 yılnişanlına karşı içinde aşk anlamında bir sevgi yoksa bitir yorumlarına baktım yok zaten o kişinin de hakkına giriyorsun şu an. zaten sevebilseydin bir sene içinde severdin iş evliliğe gitmeden o kişiye de daha çok umut bağlatma
10 Yorumla
+1 yılyani şöyle karşındakine de kırmadan ona bunu söylemelisin çünkü kimse üzülmeyi hak etmez hiç kimse senin açından baktığımızda kolay değil tabi keşke 4 yıllık ilişkinin ardından biraz daha zaman geçseydi boşluktaydın anlıyorum ama keşke işte yol yakınken onu bunları söyle daha fazla zaman geçmeden
02 Yorumla
Soran+1 yılHerşey benim kontrolumden çıktı zaten böyle olsun istemezdim bende. Nisanlima bu durumu söyleyip ayrilmalimiyim sizce. Çok iyi biri ayrılırsam çok kötü olacağını biliyorum kronik olarak da bir rahatsızlığı var napacagimi bilmiyorum üzmek istemiyorum ama çok üzüleceğini biliyorum ben cidden zor durumdayım şu an ve psikolojik olarak iyi değilim
- +1 yıl
Seni cok iyi anliyorum ama toparlanip bir an once kontrolu eline almaya calis ve onu simdi uz sonra cok gec olabilir. Aksi takdirde ileride seni simdiki gibi anlamayabilir. Senin icin ne iyisi sen kendini nasil iyi ve rahat hissediyorsan oyle yap. O, bu, su uzulur diye surekli endise edersen sen en cok kendini uzersin ve bu rahatsizligin hic gecmicek.
Ayrilman, yalniz kalip, dusunmen hayata geri donmen en dogrusu. Sen onunla nisanlanarak o acidan, yalnizliktan kacmissin. Bunu kedine yapma. Bol sans❤️
4 yıllık ilişkiden bende ayrıldım ama var ya görmen lazım sanki benden intikam aldı ağzım öle bir yandı ki elimden bir kaza çıkmasın diye bir şehir değiştirdim hala da farklı bir şehirde yaşıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
@prettywom uzun hikaye
Soran+1 yılNe hissediyorsun peki yani canın acıyor mu nasıl basa cikiosun
- +1 yıl
eskiye göre öfkem geçti kız barışmak istediğinde demedik laf koymamıştım güzel anılarım oldu bazen aklıma gelince gülümsüyorum hemen sonrasında yaptıkları aklıma geliyor bi küfür etmeden geçmiyorum bazen sorular oluyor eski sevgili soruları ondan öğrendiğim yaşadığımız tecrübelerden diğer arkadaşlarla paylaşıyorum
+1 yıl4 yıllık bir ilişkim vardı ve kız arkadaşım beni artık seni sevmiyorum bahanesiyle 4. yılda mezun olduğum gün terk etmişti. O günden beri ne kimseyi onun gibi sevdim nede birisi beni güzel sevdi.. sadece artık gerçek sevginin önemini iyice anlamış oldum.. insanın bir süre yalnızlaşması gerekiyormuş. Zor oluyor ama iyi geliyor, şuanki ilişkine az da olsa şüphe düştüyse sakın tamamına erdirme. Hayatının hatası olur.
10 YorumlaBi söz vardır yanindakiylrle yaşlanırsın ama aklındakiyle ölürsün diye bu zamana kadar sevmediysen bi dhada sevmezsin belkide vicdan yapiyorsun o cocuga karsi ama ne olursa olsun ayril ki o cocuk ta uzulmesin ilerde dha fzla Sen de bu gidisle cok uzulursun benim de Boyle bi iliskim vardi ayrildim 3 yildr hic sevemedim acikcasi
00 Yorumla
+1 yılHerkes yatagindakiyle yatar aklindakiyle ölür sakin evlenme bir sey hissetmiyorsan bu islere bulasma evlilik ciddi mesele hele ki ilerde cocukariniz olursa bir kendine degil onlara da zarar verirsin ortada kalirlar yol yakinken istemedigin bir seyi yapma ne olursa olsun. Bu senin dusuncen elbette karşındakini kir demiyorum ama bu tur konularda bencil olmalisn
00 Yorumla
+1 yılİnsanları yarabandı olarak kullanıp birde üzerine nişan yapmamalısın mesela.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyi yarabandi olarak kullanmadım. Hiç başımıza gelmemiş belliki gelsin de istemem yani emin olun. Ayrıldığım zaman zaten ona öfkeli bir şekilde ilişkiyi bitirmiştim 1 yıla yakın zaman geçti zaten benim hayatıma yeni biri gireli. Kimseye ben gidip de bisi demedim herhalde benden hoşlanan biri vardı daha doğrusu aşık bana sans verir misin dedi bende onu insan olarak zaten çok sevip değer veriyordum gercekren kabil ettim sans verdim zamanla ona sevgim arttı ama insanı bir sevginmiş duyduğum his sanırım ben öyle anlamamistim ama hissettiklerimi yanisi yorumladim yani. Bu son dönemlerdedir kötü şeyler yaşadım duygusal anlamda çokusteyim ve istemsizce geçmişe bir özlem oluşmaya başladı. Durum bu ben kimseyi. yarabandi olarak kullanmadım öyle bir insan değilim 27 yaşındayım hayatimda 2 insan oldu zaten biri 4 yıllık ilişkim diğeri şu an nişanlı olduğum insan. Öyle insanlarla eğlenip bırakan biri değilim
- +1 yıl
Yanlış düşünmüşünmüşüm o zaman özür dilerim. Bende karakterine güvendiğim kişilere şans verebilirim. Doğru olanı yapmışsınız ama nişan yanlış olmuş. Duygularınızı anlamanız lazımdı.
- +1 yıl
Kendin şuna karar vermelisin. Nişanlınla ne zamandır berabersin bilmiyorum. Ama yeterince süredir birlikte misin? Bu zamana kadar hislerin oluşmadıysa bundan sonra oluşur mu? Bence evlendikten sonra oluşur mu acaba deyip evlenilmez. Yani ufak bir risk olsa bile alınmaz. Peki aşk olmadan sadece bu kişiye duyduğun sevgiyle evlenir misin? Yani evleneceğin kişiye karşı aşık olman şart mı? Bazı insanlar sadece mantıksal olarak bakabiliyor. Senin görüşünü merak ettim. Yani kimi insan iyi anlaşıyoruz , uyumluyuz , bana sadık kalır , aileler anlaşıyor , maddi sıkıntımız olmaz falan diye düşünüp aklına yatıyorsa evlenebiliyor. Sizin görüşünüz önemli.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yazık ki ben de aynı durumu yaşıyorum sizinle benim de 4 yıllık ilişkim vardı ve yerine başkasını koyamıyorum sevemiyorum ondan başkasını.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak peki. Çok zor bir durumun içindeyim bende gercekten 4 yıl hiç yokmuş gibi davranabilecegim şekilde değil koca bir 4 yıl ve şunu fark ettim ki şu an hayatimda nişanlım olsun olmasın hayatım. boyunca o 4 yıllık ilişkimde oldug u gibi kimseyi sevemeyecegim zaten. Üniversitede tanışmıştık onunla ve koca bir 4 yıl geçti beraber ve çok severek insan sanırım 1 defa çok sevebiliyor sonra asla öyle sevemiyor bunu nasıl atlatabiliriz
Cevap sahibi+1 yılBunu atlatamayiz. Onun yerine ne başkasını koyabiliriz ne de bir daha aynı şekilde sevebiliriz.. Gün geçtikçe özlemi artıyor insanın, tüm şarkılar onu hatırlatıyor.. Aynaya her baktığında onu görüyorsun, kendi kokun bile sana onu hatırlatıyor.. İnsan nasıl unutabilir ki?
Cevap sahibi+1 yılSiz neden ayrıldınız?
temiz bir sopa seni kendine getirir mi ya da soğuk bir deniz? :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları kullanmayin kardeşim sonra erkek yapsa demediginiz kalmıyor
00 Yorumla gönlünde başkası varken başkasıyla nişanlanmak... kendini geçtim karşındaki insana yazık değil mi? onun sana karşı en temiz duyguları kullanmışsın, zaten hep böyledir iyiler hep üzülmeye mahkumdur.
00 YorumlaAyrılma durumun varsa kesinlikle ayrıl
Ama böyle bir ihtimalin yoksa Şu an tepki alacagim ama mesaj at eski sevgiline gizli gizli görüş02 Yorumla
Soran+1 yılGizli gizli görüş derken. Bu şekilde uzun süreli bir görüşme gerçekleşmesi mümkün olamaz zaten. hayatımdaki insanda böyle birseyi haketmeyen biri zaten yapamam sence nisanlimdan ayrilmalimiyim
+1 yılEvlensen günah ayrılsan günah adamcağıza.. Senin tarafından bakarsak bu adamdan ayrılsanda evlensende pişmanda olacaksın. Çok zor bir durum 😕
00 YorumlaKalbinde biri varken neden bunh yaptın denicem çünkü bende yaptım ama dayanamayıp bıraktım. Ama senin yaptığın nişanlanmak çok fazla be
00 Yorumla
+1 yılAga be ne kötü bir durumdur senin için bende bendekini dert sanıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kötü bir durumdayım. gercekren 4 yıl çok severek ilişkiye baslamistik ama bir türlü bir araya gelemedik yıllar geçtikçe bazı şeyler çok zor olmaya başladı bizim için. Ayrılmak durumundaydim ve onu sevdiğim gibi kimseyi de sevemiyorum ben ne yapacagimi da bilmiyorum acı çekiyorum
+1 yılBiraz net birşey olucak ama gelen gideni coğu kez gercekten aratıyor
00 Yorumla
+1 yılÖzlenilir ama alışacaksın 😏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. nişanı bitir sakın evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkızını o adamın elinden al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılsan kul hakkı ayrılmasan kul hakkı
00 Yorumla
+1 yılOna geri dönmelisin sonuçta seni bozdu
00 YorumlaBence ilişkine sahip çıkmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılNisanlimla devam mi etmeliyim ne yapmaliyim
- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılBaskasiyla cik
00 Yorumla Ya sen gerçek misin...
00 YorumlaBence şuanki ilişkine odaklan
00 YorumlaSeviyorsan git konuş bence
00 Yorumla
+1 yılEskicimisin 😉
00 Yorumlaözür dile konuş
00 Yorumla
+1 yılÖzleme
00 YorumlaUnut
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Kalbinizde başkası varken ya da bir duygu hissetmeden başkasıyla nişanlanmak sizi ruhen yormuş olabilir çünkü arada yani arafta kalma duygusu ağır bir yüktür. Bunu taşıyabilmek pek kolay değildir, bir yandan sizi seven ve dolayısıyla sizden duygusal anlamda beklentisi olan bir adam, diğer tarafta geçmişteki anılarınızda sürekli aklınıza gelen eski sevgili... Zor bir durum...
Peki ne yapmanız gerekiyor?
Nişanlandım ancak hiçbir şey hissetmiyorum dediğiniz adamla ilişkinizi bitirmelisiniz çünkü aksi halde iki insan arasında kalmaya devam edersiniz. Düşüncelerinizin netleşmesi için duygusal olarak size yük olan ilişkiyi bitirmeniz yapılması gereken ilk adımdır.
Ondan sonra, geri dönmek istediğiniz diğer adamı analiz etmelisiniz;
Bu soruları lütfen yanıtlayınız...
Sevgiler.
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Adil’e Sor
Diğer Görüşler
Peki diğer insana olan haksızlık?