Eltimi nişanlımdan kıskanıyorum. Bu düşüncelerden nasıl kurtulurum?

Eltim beni çok kıskanıyor bunu herkese fazlasıyla belli etti zaten ki ben ikinci gelin olduğum için pekte hazzetmez benden. Bende onun bu tavırları yüzünden ona gıcık kaptım. İnanılmaz ikili oynuyor. Bir kaç kez kaynanam onunla ilgili konuştuktan sonra, nişanlım bizim onunla ismimizi karıştırdı aşırı zoruma gitti. Misal benim adımı dicene onunkini dedi bu iki kez oldu hala unutamıyorum sinirlerim bozuluyor. Nişanlımda onun çok tuhaf bir insan olduğunu ve abisiyle ikisinin karaktersizlikten tam tencere kapak birbirni bulduklarını söylemişti ama ben onu nişanlımdan kıskanmaya başladım içimde bir nefret birikti. Kendimi nişanlımın ona ilgisi olduğuna inandırıyorum ve bu beni daha da öfkelendiriyor. Bazen onu savunmaya geçtiği zaman ya da onunla ilgili bir şey dediği zaman inanılmaz rahatsız oluyorum. Oda güzel bir kız ama ben daha gösterişli ve güzelim nişanlım beni zaten çok sever ve ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve bu düşünceler hastalıklı derecede bir takıntı olmaya başladı böyle olsun istemiyorum.. arkadaşlar ne yapmam lazım siz söyeyin..
Eltimi nişanlımdan kıskanıyorum. Bu düşüncelerden nasıl kurtulurum?