7 aydır sevdiğim bir çocuk var şu an askeri egitimde 7 aydır tanışıyoruz bunun sadece toplam 2 ayı konusarak gecti geri kalanda ayrıydık 3. barışmamız 5 gün sürdü ilk gün unutamadım ama sevdiğimden emin değilim zaman ver dedi 2. gün seni seviyorumlar başladı sonra ilgisizleşti dertli dertli haller falan daha sonrasında ben artık net olmasını sevmiyorsa söylemesini istedim oda denedim eskisi gibi seni sevmeyi ama sevemiyorum ben yapamıyorum ilişki falan dedi ben ona o 5 gün boyunca onsuz yaşayamayacakmışım gibi bi his verdim hatta bütün yolların bana çıkar senin falan dedi o kadar emin ama ben ayrılık sonrası şarkılar söyleyerek videolar attım eğlenirken mutluyken 4 gün falan oldu ayrılalı neyse işte bugünde canlı yayın açayım bari hazır süslenmişken dedim hiç beklemediğim bi şekilde oda girdi işin garibi çıkmadı izledi ben çıkar zaten diye takmadım o sırada bitane çocuk yürüyordu bana bi kaç erkek daha vardı ben o yürüyen çocuğa sus biz sevgili olamayız falan dedim sonra kim var diye bakınca gördüm onu şaşırdım oo K. Bey naber ya dedim o sırada çıkmış sonra yine yayındaydı sonuna kadar izledi yani işte sonra ben kapattım yayını bi baktım engellemiş beni abi naptım ben niye engelliyosun beni ne bileyim takipten çık çıkar falan da niye engel hani rahatsız edince engellersin birini ben naptım sana taciz mi ettim ya neyse sinirlendim yorumlarınızı çok merak ediyorum teşekkürler şimdiden❤🌹
Güncellemeler
+1 yıl
Yok mu başka fikri olan?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar